- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- iPhone topik
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Laszlo733
üzenetére
Na, ebbe én is belefutottam. Az 5.2-re frissült pacmannal nem volt kompatibilis a fent lévő yay. Ezért újra forráskódból kell leforgatni:
git clone https://github.com/Jguer/yay.gitcd yaymakesudo make installEzután már működik. Ezt a baromságot nekem is írja:
==> WARNING: PACKAGER should have the format 'Example Name <email@address.invalid>'De csak warning, nem error, ami miatt leállna az aktuális csomag telepítése, nem kell vele foglalkozni. Gondolom az új pacmannak más a formátuma, mint a réginek, és ehhez még nem igazították hozzá az AUR-ban lévő makepkg scripteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB