Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Nah nekem Kingston A400-as van
Mondjuk anno azért vettem, mert olcsó volt. Már nem is emlékszem, hogy hány éves.
Sok általános weboldalon én is mindig azt olvastam, hogy a Samsung 840 Pro és 850 Pro jó SSD, de sajnos amit mondtam, azt megerősítette a Rackforest, és a Doclernet is. Ha nem ismered őket, akkor mindketten hostingot végeznek, és hát mi is ezt tapasztaltuk. Otthoni használatra biztos jók ezek a Samsungok, de nagyobb másolás esetén bukováriak. És akkor még ott a trimmelési gondjuk. Mondjuk erről csak akkor olvastam, mikor elkedzem linuxozni. Viszont most olvasom vargalextől, hogy a 850 Pro is érintett ebben. Hihetetlen, hogy ezt képtelenek megoldani.
Amúgy én egy ideje szemezgetek a WD Black SN750-es SSD-vel. Persze M.2-essel. Mondjuk még nem néztem meg, hogy a notebookomba betehető-e, befér-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Battlefield 6
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Vigneau interaktív lokálblogja
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Mondjuk anno azért vettem, mert olcsó volt. Már nem is emlékszem, hogy hány éves.
BoB