- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Bluetooth-headsetekről általában
- A Honor profi iPhone másolásban
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Nah nekem Kingston A400-as van
Mondjuk anno azért vettem, mert olcsó volt. Már nem is emlékszem, hogy hány éves.
Sok általános weboldalon én is mindig azt olvastam, hogy a Samsung 840 Pro és 850 Pro jó SSD, de sajnos amit mondtam, azt megerősítette a Rackforest, és a Doclernet is. Ha nem ismered őket, akkor mindketten hostingot végeznek, és hát mi is ezt tapasztaltuk. Otthoni használatra biztos jók ezek a Samsungok, de nagyobb másolás esetén bukováriak. És akkor még ott a trimmelési gondjuk. Mondjuk erről csak akkor olvastam, mikor elkedzem linuxozni. Viszont most olvasom vargalextől, hogy a 850 Pro is érintett ebben. Hihetetlen, hogy ezt képtelenek megoldani.
Amúgy én egy ideje szemezgetek a WD Black SN750-es SSD-vel. Persze M.2-essel. Mondjuk még nem néztem meg, hogy a notebookomba betehető-e, befér-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 700 helyett 500! 2029. Euronics gari! Lenovo Legion 5 Pro 16! Ryzen 9 / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- S22 Ultra 256/12 Dobozában
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk anno azért vettem, mert olcsó volt. Már nem is emlékszem, hogy hány éves.
BoB