Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
Nincs kifejezetten fájlkezelőhöz kötve, de szerintem 1-2 fájlkezelő tudja, hogy nézi a kuka méretét. Én nagyon használni sem szoktam kukát, mindent egyenesbe törlök le, ha valami mégis félrenyomás miatt a kukában landolt volna (nem vette be a Shift-et, amit törléshez nyomtam), azt hébe-hóba takarítom, nekem még sose telt be lemez semmilyen okból, sem kuka, sem elszabadult naplók miatt.
Meg azt is látnám, ha valami mappa elhízna, kézileg le szoktam futtatni egy SSD-karbantartó scriptet, ami kijelzi az SSD SMART adataiból a kondíciót, írást, ebből írási statisztikát csinál (összmennyiségből mennyi GB/nap, mennyi GB/év, mennyi idő van hátra a TBW limit elérésig), megjeleníti a szabad helyet az SSD-s partíciókon meg fstrim-et hajt végre rajtuk, és ez mindkét SSD-n végigmegy. Ezekből az infókból azonnal látnám, ha valami gyanúsan enné a tárhelyet, onnantól kezdve fájlkezelőben leméretem a mappákat, amelyik nagy, abba belelépve tovább méretem őket, amíg meg nincs mi eszi a helyet. De ilyenre még sose volt szükségem.
Új hozzászólás Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung kuponkunyeráló
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB