Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
és vinbali
Kipróbáltam úgy is, hogy "abc" volt csak a jelszó, biztos ne legyen billentyűzet kiosztás stb probléma, de semmi. Amúgy jó a felvetés, mert ilyen simán előfordulhat.
A tapasztalatom azt mutatja, hogy a hibák 99%-a maga a felhasználó.
Annak idején volt olyan ügyfél, aki azzal kezdte a telefonban, hogy ő egy szőke nő, nem ért a számítógéphez, úgy magyarázzak. Hamarabb megoldottam vele mindent, mint azzal, aki "rendszergazda"-ként mutatkozott be.Felhasználó:
felhasznalo:x:1002:1002::/srv/ssh/jail:/usr/bin/nologingrep -v '#' /etc/ssh/sshd_config
Port XXXXX
HostKey /etc/ssh/ssh_host_rsa_key
AuthorizedKeysFile .ssh/authorized_keys
ChallengeResponseAuthentication no
UsePAM yes
Subsystem sftp /usr/lib/ssh/sftp-server
Match Group sftponly
ChrootDirectory %h
ForceCommand internal-sftp
AllowTcpForwarding no
X11Forwarding no
PasswordAuthentication yes
Biztos valami banális hiba lesz, majd nekifutok mégegyszer friss szemmel.
root-ot nem akarok, csak az adott könyvtár hozzáférése kell az adott felhasználóval. Majdnem 100%-ban másoltam az arch wiki-ből mindent, hogy kevesebb legyen a hibalehetőség. Kulcsot direkt nem próbálom, mert az a cél, hogy mogyi ismerős is be tudjon jönni, ha szükséges. Még dinamikus dns-t sem akarok regisztrálni, majd megadom az IP címet, amikor kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest