- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Nekem egyébként egyre kisebb jelentősséggel bír, ha lesz időm kísérletezni, akkor átállok saját fordítású kernelre, és a kernel.org-ról leszedve fordítok mindig magamnak újat. Az Arch-osból pl. nekem hiányzik a 16 bites alkalmazások támogatása, mert úgy lett lefordítva.
Csak addig idő, míg a fordítási profilt kikísérletezem, de utána ugyanazzal a profillal mindig lefordul pár perc alatt a legfrissebb kernel, és nem kell Tobias meg Heftig meg mit tudom kikre várni, hogy majd ha lesz elég szabadidejük, akkor esetleg betolják valamelyik tárolóba az újabb kernelt, meg kedvükre tiltogatnak belőle mindenfélét, ami szerintük nekem nem kell bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Apple Watch
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Xbox Series X|S
- Google Chromecast topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 3D nyomtatás
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi