- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Nekem egyébként egyre kisebb jelentősséggel bír, ha lesz időm kísérletezni, akkor átállok saját fordítású kernelre, és a kernel.org-ról leszedve fordítok mindig magamnak újat. Az Arch-osból pl. nekem hiányzik a 16 bites alkalmazások támogatása, mert úgy lett lefordítva.
Csak addig idő, míg a fordítási profilt kikísérletezem, de utána ugyanazzal a profillal mindig lefordul pár perc alatt a legfrissebb kernel, és nem kell Tobias meg Heftig meg mit tudom kikre várni, hogy majd ha lesz elég szabadidejük, akkor esetleg betolják valamelyik tárolóba az újabb kernelt, meg kedvükre tiltogatnak belőle mindenfélét, ami szerintük nekem nem kell bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4407, 100% Akksi
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RugKing 4 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest