- Samsung i8910 HD - mindent bele
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az msata SSD tényleg drágább, 15 alatt nem is nagyon van jó minőségű 12GB-os. Amúgy jelennek meg még újak ezzel a csatolóval is, van még időd válogatni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Valóban, Linuxon pl. a fájlrendszer is eleve tartalékol, az ext4-nél valami 5% ez
Ez ki is ment a fejemből, ebből is látszik, milyen elavult a Win fájlrendszere......
3D TLC-s SSD-kről épp nemrég olvastam, nem olcsók, átlagfelhasználó elvan egy mezei SSD-vel is, én az elsőt pont akkor vettem, mikor kifutó lett az Intel 520 10GB, a laptopba meg vettem egy használt Fury 120-ast. Ezek elketyegnek még jó darabig. 16K-s meg a többi align-ról még nem is hallottam, ezért jó, hogy legalább valaki követi az SSD totyikot!

Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- HP EliteBook 840 G10 14" i5 1335U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

BoB