Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi a grub-os parancsot.
sikerült is, reboot megvoltazzal mi a baj hogy community-ben van?
Semmi baj nincs ezzel, csak Frawly kolléga Debianos példájára írtam, hogy ott külsős csomagokkal kell operálni. Hát itt is, már ha community. Nekem amúgy tényleg mindegy, csak ez a trendy derégiekadebiancsomagok néha már fák. Ott is vannak friss csomagok akár az experimental repoban, de a stable-ban régiek, nem rolling disztró, ezt mindenki tudja.

Érdekes, hogy elég sokat olvastam eddig a wikijét az Archnak, lehet, hogy most is kéne néha.
Erre az update-grub parancsra nagyon ráállt a kezem.(#5013) Frawly
Félreértettél, lást itt fenn.

Egyébként kezdem úgy látni, hogy nem jó ötlet ez az ilyen-olyan scriptek mentén telepítés, itt szívtok vele párhuzamosan.
Én csak annyit szívok, mint más Arch alapúval tenném. :-) Viszont fél nappal hamarabb telepítettem.

(#5015) berojocy Lehet, hogy nincs sok köze hozzá, de én mindig csinálok egy
sudo sensors-detectfuttatást terminalból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Viccrovat
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Battlefield 6
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
sikerült is, reboot megvolt
Erre az update-grub parancsra nagyon ráállt a kezem.

BoB