Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2
    félisten

Ja, az lehet. Ezeket a spéci telepítőszkripteket nem ismerem, csak plusz egy köztes réteg, amivel szopni lehet. Ha nem akarsz szívni, sokat olvasni, akkor csapd fel itt a Prohardveren kékluficet Arch Linux, ahogy én telepítem írását, azt folyamatosan frissíti is, és az alapján csinálj egy kézi Arch telepítést. Amikor a grafikus felület telepítése részhez érsz, akkor ott abbahagyod a cikk olvasását és kiadsz egy sudo pacman -S mate mate-extra parancsot, amikor kérdezi, akkor a mate és mate-extra csomagcsoportnál az összes csomag telepítése opciót választod. Ez telepíteni fog mindent, ami a MATE desktophoz szükséges, mindenednek működnie kéne alapból, semmilyen más mókolásra nem lesz szükséged. Épp úgy tudod használni a gépet, mintha csak Mint MATE-et vagy más MATE-es disztrót telepítettél volna alapból.

Nagyon úgy fest, hogy egy normál Arch telepítés lesz, remélem ott legalább a kábeles netet kezelni fogja a telepítő, bár ebbe a cc 900MB-os ArchmD-be is kéne lennie valaminek hozzá. Ha lesz net, a többi már csak türelmi kérdés, ;]

Amúgy szerintem kéklufi már jó ideje nem frissíti az írását. Nagyon rákattant a dzsentoooora.

Gyurmakomának a leírásában ennyi a netkérdés: Internet kapcsolat csiholás :D

Új hozzászólás Aktív témák