-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
korobi
aktív tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
köszönöm, már tesztelem a megoldást.
nem is igazából a fogyasztás miatt állíttatom le a merevlemezt hanem hogy csendbe legyen.
ezért próbálom az órajelet is úgy állítani, hogy amig nem dolgozik a rendszer addi nekem ne tekergesse 10-20% proci használatnál fel az órajelet ( tudom ez már amolyan szórszál hasogatás, de na...
)ha már itt tartunk, melyik ket javaslod, melyik a hatékonyabb? TLP vagy Laptop mode tools?
szerk:
ez mit csinál pontosan?# Seconds laptop mode has to wait after the disk goes idle before doing a sync.
# Non-zero value enables, zero disables laptop mode.
DISK_IDLE_SECS_ON_AC=0
DISK_IDLE_SECS_ON_BAT=2mert ha aksiról megy azonnal abbamarad a kattogás. így most éppen az AC módnál is egy 2-es értéket adtam és nem kattog.
viszont nem értem pontosan ezt a sort.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)
BoB