Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Raynes
    tag

Így van. KDE megáll 240 megából 64 biten. Ki kell pucolni a szemetet mint pl. Akonadi, Krunner, Korganizer, Baloo, az összes a /usr /share/autorun alól ami hirtelen eszembe jut. Effektek ki, kompozitor ki, 20-intel.conf tearfree. Nekem 1.2 GHz ULV procis subnotin 1.5 Gb RAM és hasít a KDE Plasma 5. Másik gépen XFCE 180 megából áll meg 64 biten. Szerintem kényelmes embernek nem érdemes szenvedni tilinggel.

Akkor lehet, hogy legvégső esetben kap esélyt a KDE5. Az 5-öst még úgyse használtam. Addig viszont még adok esélyt az LXDE-nek, mert eddig ezzel sem vagyok elégedetlen, plusz érdekel, hogy mit lehet belőle kihozni. Ha túlhízik vagy bukja az esélyét, akkor viszont a KDE5 lesz a következő, legalább gyurmafigura-kompatibilis leszek.

Sőt, ha újra kell telepíteni, akkor meg mindenképp a KDE5 megy rá, meg ext4 a btrfs helyett.

Nem értem, hogy emberek hogy vannak el tilingozással, meg minimalista wm-ekkel. Marha kényelmetlenek szerintem, kb. mintha szájban tartott ceruzával nyomkodva kéne gépet használni.

Új hozzászólás Aktív témák