Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze, értettem én pontosan és egyet is értek jó részt veled. 
hozzáfűzés mégis van:
"ha segítséget akarsz kérni, aki komolyabb szinten használja, az angolt tol (legyen szó Linux-ról"Ez így lehet, bár van itt pár Linuxos topik (Linux - abszolút kezdőknek! például cc. 36 ezer hsz.), ahol azért a kezdők elég jó magyar nyelvű segítséget kapnak, jelentős részben az itteni arcoktól is.
Ráadásul a disztrók jelentős része magyar nyelven elérhető, OSX- ről nem tudok mit mondani, meg a mai y, z generációról sem. Talán jobb is. 
Azt azért elismerem, hogy a gugli keresés 95 %- ban angol nyelvű találatot hoz, így aki nélkülözi eme nyelv ismeretét, teljesen az említett kezdők fórumaira van utalva.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Dell Precision M6800 17,3" FHD, i7, Quadro 4GB workstation notebook számlával, garanciával
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Persze, értettem én pontosan és egyet is értek jó részt veled. 
Ráadásul a disztrók jelentős része magyar nyelven elérhető, OSX- ről nem tudok mit mondani, meg a mai y, z generációról sem. Talán jobb is.
BoB