Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
elttiL
senior tag
Ezt a leírást nyomtattam ki magamnak, de a particionálásnál kicsit értetlen voltam. Kutakodtam a neten és megtaláltam a scriptes dolgot. Gondoltam ha ez ilyen egyszerű, akkor nem vacakolok step-by-step leírások követésével. Csak egy napra kellene működő archlinuxot feltennem valamelyik gépemre kipróbálni valamit. De akkor a linkelt leírást újra előveszem... Furcsa mód a letöltött 04.02-es verzió gyakorlatilag a live cd módban elhasal (nem futnak le a "dolgok"), megjelenik a root promt és kész, de még a root pass-t sem kéri hogy állítsam be, szóval szar, így maradnom kell a 02.04-es verziónál.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB