Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blum1866_2
tag
Hajnalban ujrahuztam az Arch-ot. Megcsinaltam ugy,ahogy Colomb leirasaban is levan irva, megcsinaltam ugy is ahogy Ti irtatok itt. Nem volt jo. rTorrentben nincs ekezet.
Aztan eldurrant az agyam,felraktam egy Manjarot es UGYAN-AZ. Az agyam eldobom,ilyen egyszeruen nincs.
Most ez a 3 sor mi a tokomert piros? Rendesen kivannak kommentelve,minden stimmel..mondjuk ez most epp Manjaro de lenyegtelen mert itt se mukodik.
Komolyan mondom amennyit recskaztam vele mindjart felrakok egy Ubuntut,ha ott se megy az rTorrentben az ekezet akkor kihajitom az egeszet az ablakon, mert ilyen nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Dell Inspiron 5559 /i5-6200U/8GB/240GB SSD/
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB