Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blum1866_2
tag
Hajnalban ujrahuztam az Arch-ot. Megcsinaltam ugy,ahogy Colomb leirasaban is levan irva, megcsinaltam ugy is ahogy Ti irtatok itt. Nem volt jo. rTorrentben nincs ekezet.
Aztan eldurrant az agyam,felraktam egy Manjarot es UGYAN-AZ. Az agyam eldobom,ilyen egyszeruen nincs.
Most ez a 3 sor mi a tokomert piros? Rendesen kivannak kommentelve,minden stimmel..mondjuk ez most epp Manjaro de lenyegtelen mert itt se mukodik.
Komolyan mondom amennyit recskaztam vele mindjart felrakok egy Ubuntut,ha ott se megy az rTorrentben az ekezet akkor kihajitom az egeszet az ablakon, mert ilyen nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB