Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blum1866_2
tag
Hajnalban ujrahuztam az Arch-ot. Megcsinaltam ugy,ahogy Colomb leirasaban is levan irva, megcsinaltam ugy is ahogy Ti irtatok itt. Nem volt jo. rTorrentben nincs ekezet.
Aztan eldurrant az agyam,felraktam egy Manjarot es UGYAN-AZ. Az agyam eldobom,ilyen egyszeruen nincs.
Most ez a 3 sor mi a tokomert piros? Rendesen kivannak kommentelve,minden stimmel..mondjuk ez most epp Manjaro de lenyegtelen mert itt se mukodik.
Komolyan mondom amennyit recskaztam vele mindjart felrakok egy Ubuntut,ha ott se megy az rTorrentben az ekezet akkor kihajitom az egeszet az ablakon, mert ilyen nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- EAFC 26
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Építő/felújító topik
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Crimson Desert
- NVIDIA® driverek topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52 XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB