Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Köszönöm mindenkinek.. nem nagy gond kiadni még egy parancsot, (ráadásul scriptezni is lehet
), csak érdeklődtem 
Iscariah:látom más is jelezte
A pacman -Syua az "a" kapcsolóra hibát ad.
Frissítésről: Nekem ez tetszik.. Ha valami jó akkor nem sok értelmét látom a sűrű frissítésnek. Ha frissebbet akarok akkor bekapcsolom a testing, és az unstabil repot (de nem akarom). Ha meg valamit elbattak (annak ellenére hogy csak stabilan adják ki) akkor meg gyorsan javítják. Itt ugyanakkor SOHA nem lesz verziófrissítés.. (*buntu).. A debian meg stabil, de extrém régi csomagokkal van, ami szerveren jó lehet, de ez akkor is egy asztali (laptop), gép aminek jól jön a friss tudás.
Decepticon:
Remek, naprakész a gépem...
- és rossz rajta valami ? 
Nekem kb február óta fut Manjaro a gépen, napi 10-12 órában.. üzemszerűen.. vmware-res windowsal együtt.. egyszer nem fagyott meg !
Új hozzászólás Aktív témák
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), csak érdeklődtem
- és rossz rajta valami ? 
BoB