Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

Egy dolog azért nem változott előnyére... lényegében eltűntek a rombusz alakú podok, amik füstöltek, és lehetett belőlük surveyor/sentinel cuccot szerezni... ugye ami amúgy sincs szinte soha. Konkrétan 3x mentem full végig a Dam Red lake-n, ahol 3-4 is volt, néha Leaper is, Arc-ok... lényegében semmi. :W
    Spaceporton is semmi, Leaper sehol a toronynál, nagy nehezen egy Rocketeert találtam, de abban is egy driver volt, azt is elvitte egy random arc, a toronyban meg a legjobb cucc egy green light stick bp volt, ennyi bp-t találtam, pedig 2 kulcsot is elsütöttem 2 körben... egy Aphelion fegyó esett, meg Power rod, a többi csak +1 kocka.

Nem tetszik ez a varia. A podokra azért lehetett számolni, ha épp késői/messzi kör volt... erre az új feladat első lapján:5 db surveyor vault. :W

A játék is más, mindenki szétlootol minden értelmes helyet, gyakorlatilag ahova elsőre eljut az ember, ott lehet esély, de közben már megérkeznek mások is, más helyre átmenni már felesleges is. Az Arc-okat meg mindenki csípőből irtja, mert feladat, van is mivel, a nagyokat aki előbb ér alapon lövik, ha jut neked, akkoris a looton már ott figyel 1-2 ember, 40 perces bunkeren épphogy 2 csillagot sikerült összeszedni, pedig a wolfpacktól kezdve vittem mindent:ODe azt azért nem sütöm el twitchre, hornetre, még mindig nincs bp.
    De ma is friendly volt mindenki. :DFel is szedtek, fel is szedtem, 1:1 :C

Új hozzászólás Aktív témák