Hirdetés
- A Moto G37, G37 Power és G47 bővíti a Motorola mindennapokra szánt szériáját
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Háromtagúvá bővült a Motorola Razr 70 család
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
-
Mobilarena

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Egy dolog azért nem változott előnyére... lényegében eltűntek a rombusz alakú podok, amik füstöltek, és lehetett belőlük surveyor/sentinel cuccot szerezni... ugye ami amúgy sincs szinte soha. Konkrétan 3x mentem full végig a Dam Red lake-n, ahol 3-4 is volt, néha Leaper is, Arc-ok... lényegében semmi.

Spaceporton is semmi, Leaper sehol a toronynál, nagy nehezen egy Rocketeert találtam, de abban is egy driver volt, azt is elvitte egy random arc, a toronyban meg a legjobb cucc egy green light stick bp volt, ennyi bp-t találtam, pedig 2 kulcsot is elsütöttem 2 körben... egy Aphelion fegyó esett, meg Power rod, a többi csak +1 kocka.Nem tetszik ez a varia. A podokra azért lehetett számolni, ha épp késői/messzi kör volt... erre az új feladat első lapján:5 db surveyor vault.

A játék is más, mindenki szétlootol minden értelmes helyet, gyakorlatilag ahova elsőre eljut az ember, ott lehet esély, de közben már megérkeznek mások is, más helyre átmenni már felesleges is. Az Arc-okat meg mindenki csípőből irtja, mert feladat, van is mivel, a nagyokat aki előbb ér alapon lövik, ha jut neked, akkoris a looton már ott figyel 1-2 ember, 40 perces bunkeren épphogy 2 csillagot sikerült összeszedni, pedig a wolfpacktól kezdve vittem mindent
De azt azért nem sütöm el twitchre, hornetre, még mindig nincs bp.
De ma is friendly volt mindenki.
Fel is szedtek, fel is szedtem, 1:1 
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A Moto G37, G37 Power és G47 bővíti a Motorola mindennapokra szánt szériáját
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Crimson Desert
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De azt azért nem sütöm el twitchre, hornetre, még mindig nincs bp.
Fel is szedtek, fel is szedtem, 1:1 
RazoR