- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
5000 - 4901
5996 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-11-25 19:24 Téma összefoglaló

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
-
ACE-
addikt
Mi a francnak gyűjtögeted? Nekem is már 6.5 milla van de sokszor nem értem miért nem pénzért veszem a dolgokat. Ja de tudom, azért mert a stash is mindig tele van és akkor legalább fogy... Szóval bizonyos szint felett már tök mind1 mennyi pénzed van, ha meg megvan a wipe-hoz szükséges összeg akkor meg pláne felesleges.
-
BandiHUN
veterán
-
sixpak
nagyúr
-
ULPIUS
őstag
-
Frod
addikt
-
alite
senior tag
Nagyon sokan keverik, de az expedition egy lineáris rendszer. Aki lemaradt az elsőről az előző körben, az most az elsőt csinálja. Annak megfelelő anyagokat gyűjtögetnek és az első reward-jait fogják kapni.
Aki az előző ablakban megcsinálta az elsőt, az most már a másodikat csinálja, a második reward-jait fogja kapni. Jelenlegi állás szerint, akik kihagynak egy ablakot azok mindig egy körrel le lesznek maradva az éppen aktuális expedition-höz képest, illetve a temporary buff-ok nem stack-elődnek.
-
SütiGTi
senior tag
Wipe-al kapcsolatban tudok valakitől okulni egy kicsit?
Mindenem kész van az expedixióban, van is nálam aránylag sok cucc. Írja a rendszer, hogy két nap múlva window open.Gondolom érhető, hogy az eslőből kimaradtam
Meddig van nyitva, vagy meddig dönthető el hogy mész e, vagy sem? -
F-ECT$
titán
Nem kapod meg az előző reset cuccait.
-
Csokishurka
őstag
Skacok pár nap múlva reset. Én meg fogom csinálni az tuti, de most akkor az előző reset rewardjait is megkapom?
Illetve majd valaki tudna segíteni, hogy adok neki pár cuccot amit reset után visszaad? Nem lesz sok cucc.
-
Sirandrish
legenda
-
ULPIUS
őstag
Tudom, persze, hogy össze lehet vonni őket, ezt írtam én is. De még erre az egy műveletre se lenne szükség, ha nem csinálná azt amit leírtam. Ha pl van 5x5 db valamiből és én elhasználok 4 db-ot, akkor miért nem egy ötös stack-ből szed ki 4-et? Ehelyett egyikből kiszed kettőt, másikakból pl egyet-egyet és így oszlik el a 4. Ha ezt nem csinálná kraftolás után akkor nem kéne egyesíteni őket, amikor meg a táskából húzol át valamit úgyis magától stack-el.
-
Zilko87
aktív tag
Duo-ban csináltuk. Fix számú probe van a pályán bizonyos lokációkban, elvileg hármasával, de nem mindig ugyanott. Szóval nem, egy probe az 1334 pont, hiába néz bele mindenki. Spaceport electromagnetic strom-on születik a legtöbb, a maximális pont itt 76000 környéke, 8 vagy 9 maradt ki. Szivatós mert csak délelőtt 10-től volt a héten speceport storm, szóval csak hétvége jöhetett számításba.
Dam electro is jó, ott is sok gyűjthető, de péntek este 11-től mentünk 2 kört, full gear-el, mindkettőben ott maradtunk...
-
ACE-
addikt
Na most mentem egy jó kört.

-
Pedro78
senior tag
-
Zilko87
aktív tag
Természetesen Stellán. Ráadásul azt egyedül csináltam. Egy jó adag szerencse kell egy ilyen körhöz. Medical-ba születtem, ott volt alapból 6-8db, onnan át jó messzire seed vault+archives+szellőzőn át a communications-ban. Innen már nem mentem vissza a medical-ba, ezt a kis kört csináltam. Annyi a mák, hogy az utolsó 12-13 percre eltűnt kb mindenki, és jól spawnolt a pók is. Így is maradt benne egy csomó szerintem, 3-4 tuti elégett a fireball-tól meg hagytam is el.
-
ooooobi
őstag
Jobb fent irja expeditionig 2nap**ora van hatra. Hogy is van, automatikusan nullazodni fog az inventorym akkor? Mar nem emlekszem, hogy volt az elozo alkalommal.
-
Bazsi1987
őstag
Találtam két darabot, tegyem el neked?
-
Chal
addikt
-
Zilko87
aktív tag
A heti Trial-al megszenvedtünk, de ha minden igaz hotshot-ban maradunk. Wipe-ig most már csak pvp.
-
Zilko87
aktív tag
-
ULPIUS
őstag
Eleinte többször eljátszottam én is ezt a jelenetet hasonló esetekben, mert egész egyszerűen nem hittem el, hogy most komolyan elkezdett lőni rám?! És többször bepróbálkoztam, hogy hátha abbahagyja ha beszélek hozzá...általában nem ért semmi

-------------
Más, csak most eszembe jutott: Van két tök idegesítő apró hiba szerintem a játékban amit javíthatnának idővel.
Az egyik, hogy amikor a stashből használsz alapanyagokat akkor össze vissza szedeget ki a stackekből és nem mindig az utolsó köteget használja fel, csomószor van, hogy emiatt 3-4 slot felszabadíható egy-egy craftolás után ha az ember ránéz és egyesítgeti a stackeket.
A másik, hogy ha lőszert teszel a safe pocketbe akkor onnan kezdi el használni és nem a hátizsákból.
Ez vicc. Launcher ammot szoktam safebe rakni amikor hullcrackert viszek mert azért nem olcsó. -
sixpak
nagyúr
-
F-ECT$
titán
-
sixpak
nagyúr
Ja, elrontottam, gondoltam ha szólok neki, akkor visszavesz a stitcher-es láma csicska....hát nem.
F-ECT$: nekem nincs más, úgyis mindjárt wipe....visszasírom még ezeket a runokat, amikor full pink cuccokban megyek ki.
-
F-ECT$
titán
-
SoulReaver
veterán
-
sixpak
nagyúr
Na, az előbb véget ért a 23 napos streak-em, lelőtt egy patkány hátulról, loot közben.
Fullos Hullcracker (Rocketeer-t mentem vadászni) és fullos Tempest volt nálam, medium shield, néhány wolfpack, sok lőszer, sok heal.
Stitcher/ferro kombóval jött a féreg.
Mondjuk az én hibám, hogy így alakult, mert csak félig törte a shieldemet, visszafordultam és mondtam neki, hogy tök friendly vagyok, ne lőj, leengedtem a Tempestet is...aztán lőtt.
Aztán még volt időm pár keresetlen mondatot odaböfögni (nem idézem, mert nagyon csúnya szavak, még hogy angolul nem lehet jól káromkodni
)... -
HAGYMAFA
tag
-
BandiHUN
veterán
-
BandiHUN
veterán
-
HAGYMAFA
tag
-
BandiHUN
veterán
Van békés lobby, csak van, aki épp akkor gonoszkodik(mivel 5-6 extracttal nullázni lehet), és ráadásul jön a wipe időszak, mikor mindenki gyűjti a pénzt, hát sok jóra nem lehet számítani jövő héten. Előzőnél is ez volt. Queen-Matriarch eventen meg esélyes az erősebb gear bárkinél(ami arc-ra jó, persze...), de a helyzet bárkiből csinál férget. De ilyen 20 perces körnél is előfordul, hogy bemész piros helyre, első szobán látszik, hogy csupasz, kimennél, és vár valami noob, mert azt hiszi, 10 perce lootoltál már. Hullához se szabad odamenni zárt térben csendes helyen, 99%,hogy patkány volt+várja a következőt, ebbe is futottam bele. Jó helyről meg érdemes alternatív helyen kimenni, nem a bejáraton.
-
F-ECT$
titán
Clickbait cím. Van pve és pvp lobby, de ez csak annyit jelent, hogy alapvetően milyen embereket rak 1 lobbyba. Viszont ha épp nincs elég ember, akkor elkezdi keverni őket.
A pve lobbykban rohadtul nem lő rám senki, a pvp lobbykban már volt, hogy 3-4 embertől is kaptam lövést, és voltam már "sus" lobbyban is, ahol tök bizalmatlan volt mindenki, de végül nem tört ki lövöldözés. No meg volt olyan is, hogy a pve lobbyban 1 ember állt át a "sötét oldalra"

-
darkrock
aktív tag
NINCS KÜLÖN AGRESSZÍV ÉS BÉKÉSEBB LOBBY?🤔
Én még nem lőttem rá senkire, de tegnap is kilőttek, mikor mentem ki 3 queen reactorral a zsebemben, még épp hogy beugrottam a liftbe mielőtt becsukódott az ajtó
, meg egyszer ma is. -
Chal
addikt
-
Frod
addikt
-
BandiHUN
veterán
Szerintem nem gond cserélnj, főleg idő szorítás miatt(expedition), viszont pl. asztalok cuccai, küldik jó a kitapasztaláshoz. Én is kaptam ma Matriarch reaktort
kollégától, nem vagyok profi/meg is szívtam tegnap, gyakorolni kell ezt is.Egyébként pl. Redditem kb. mindenre van térkép, leírás, a Metaforge appban meg már minden tárgynál van lehetőség beküldeni, hol, milyen eventen találtál, be is jönnek a tippek is. Most már kb. mindent lehet tudni a játékról, csak kell utánakeresni, videókat is érdemes nézni. Néha csodálkozok mondjuk, hogy a fenébe lehet ennyi izzólámpa, rusted gear, rusted shut medical kit, mikor csak nagyjából kerestem, persze megizzadtam. De valahol ez a jó, felfedez az ember.
-
Tom_Garrett
csendes újonc
-
ULPIUS
őstag
Bocs, nem személyeskedni akartam csak úgy általánosságban írtam, nem tartom számon ki mennyit cserélget, csak úgy megjegyeztem.
-
Sirandrish
legenda
-
Eversmann
senior tag
DAM, Electrical Substation. Ott van egy kocsi körülötte, abban mindig van. De csak egyet ad, szóval több körös meló lesz.
De fent Geneator Hall-nál is szokott elvétve lenni, busz, kocsik. Illetve Blue Gate-en Pilgrim's Peak járművek, kukákban. Nyilván ez utóbbi kettő jobban pvp heavy, szóval...
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Szerintem engem egy Anvil BP-n kívül nem láttál még itt kérni
Sőt...meg is jegyeztem korábban hogy szeretnék amit csak lehet magam összeszedni, de mióta villanykörtére vadászom, mentem már vagy 20 kört, és egy darabot nem találtam. Hozzáteszem előtte kb minden körben találtam
Azt a helyet megnézem, köszönöm. -
Sirandrish
legenda
-
F-ECT$
titán
Dam-en sok van pl az Electrical substationnél. Mihez kell egyébként, Expedition?
-
ULPIUS
őstag
Menj be Damre, a jelölt környéken tuti találsz hamar ha mident kinyitogatsz, még akkor is ha már járt ott más mert sokszor kutyának nem kell villanykörte és otthagyják.
Az x-el jelölt helyen van egy autó a lift melletti buszoknál, azt feltörve fixen van benne mindig kettő.
Amúgy ha már az ilyen apró-cseprő cuccokat sem magad gyűjtöd össze, akkor mi marad a játékból? Én ezt a tradelést eleve nem igazán értem/támogatom.
Nekem is volt olyan amit napokig kerestem (pl geiger vagy rusted gear) járva újra és újra a lehetséges loot helyek de aztán mindent találtam ami kellett és igazából ez egy jó cél volt.
-
HAGYMAFA
tag
Na bazd+ most adtam el 4-et
-
Sirandrish
legenda
Nagyon komoly cuccra lenne szükségem...
5 darab kibaszott villanykörtére
Nincs valakinek elfekvőbe egy villamossági szaküzlete?
-
ULPIUS
őstag
Ha egy játékból ilyen "in game" képsorokból álló kisfilmet készít egy random játékos, akkor azért az már jelent valamit, hogy milyen hatása van a játéknak.
Biztos, hogy nagyon sok meló volt vele mire ezt mind felvette, összevágta (még be is fényelte, igaz néha kissé túlzóan de akkor is).
Egyébként az jutott róla eszembe nézve a videót, hogy ugye a (nem túl emlékezetes) küldetésekből nagyjából kirajzolódik az ARC Raiders story-ja, ami lényegében semmi különös, illetve láttunk már hasonló sci-fi történeteket bőven, de a lényegi üzenet mégis erős, miszerint bármekkora is a fenyegetés az emberiség és a bolygónk ellen, bármekkora közös ellenség van, az emberek akkor is képesek egymás ellen fordulni és halomra ölni egymást.
Nem tudom, hogy ez tudatos üzenet e, vagy tényleg csak a játékmenet miatt kellett bele a pvp, de értitek mire gondolok. Egy ideális világban ilyen helyzetben az emberek összefognának és nem egymást ölnék, de ugye ne legyünk naívak.
-
Chal
addikt
Huh, ez elég jó lett. Kicsit hiányoltam belőle a "csendesebb" részeket, azért a játék csak kis részben szól arról, hogy tömeg van, mindenki ordít mint a sakál, és folyamatos a golyózápor (5 percet se játszottam volna vele ha így lenne
). De ettől függetlenül nagyon profi munka a videó. -
pandras83
őstag
-
Chal
addikt
Az imént eset végre egy WP BP, 1 hónapja vadászok rá (tudom, másnak meg úgy potyog mintha nem lenne holnap, én a snaphook BP-vel vagyok így
). DAM night - Ruby residence. Úgy jártam már oda wp miatt, mintha hazamennék
Nem tudom már melyik ház, de nem a szobákban volt, hanem lépcsőfordulóban, egy asztalfiókban (nem túl gyakran szokott ott lenni fiókos asztal egyébként). -
Pedro78
senior tag
-
HAGYMAFA
tag
-
xundyingx
tag
-
HAGYMAFA
tag
-
xundyingx
tag
-
HAGYMAFA
tag
Na tegnap esti 2 + ma reggeli kettő barátságos kör után újra felszerelkeztem cuccokkal, első ember kilőtt a faxba
. Nem érkeztem lőni se. Megint felszerelkeztem, megint kilőttek a faxba... El is ment a kedvem a gémtől mára 
-
ULPIUS
őstag
Stella night, 9 BP kb 7 perc alatt...főleg lobby és business center (a kép készítése előtt egyet már kidobtam egy közeli raidernek, az valami augment volt, úgy lett volna össz 9) Persze semmi új
de ilyen dropot rég tapasztaltam.
-
xundyingx
tag
-
HAGYMAFA
tag
-
xundyingx
tag
-
xundyingx
tag
-
HAGYMAFA
tag
Na ez érdekes volt, 2 napig nem lőtt rám senki, most betett stellara 29 percnél. Kezdő helyen kinyitottam az első ajtót, szemből jött egy faxi, aki egyből elkezdett rám lőni szó nélkül, ahogy meglátott. Venatorral leszopattam, persze free loadoutos hülyegyerek volt. Lootolgatok, erre sunyiból megint rám lőtt egy faxi majdnem ki is nyírt, de sikerült eliszkolnom előle, és belefutottam 2-3 raiderbe, akik szerencsére barátságosak voltak, a patkány meg már akkor nem jött utánam. Kimenekültem, de most mehetek pucér köröket
-
HAGYMAFA
tag
-
Eversmann
senior tag
-
HAGYMAFA
tag
Egy ilyen BP-ért bármit adok

-
Eversmann
senior tag
-
HAGYMAFA
tag
-
BandiHUN
veterán
Hát...
próbálkozok, még a lapon se tartok ott...ma még most kezdek játszani, lesz az. Csak egy kiragadott példa, hogy ez is megesik. Sárga fegyóval pl. 3-an is gangoltunk, nyomtuk, a dupla lövéses cuccal, a kutya nem bántott, pedig ott csak az energy clipek se olcsók.
Viszont arra rájöttem, hogy a lecsupaszított nagy dögből már max a magjából esik reaktor, közben kell megoldani. Queen reaktor is így lett, de persze ottmaradtam mindig befejezni.
Most még kell Hornet driver+mittudoménmi az első, de az nincs is csak a rombusz podokban. -
HAGYMAFA
tag
-
BandiHUN
veterán
Énnekem 2 hónap alatt ma volt a második halálom, stitcherrel kaptam, hátba, Matriarch közben, a pajzsán belül, tuti helyen. De csak 1 Matriarch reaktor kell, Anvillal voltam bent, 2-es loot, kicsi pajzs, eldobálósok már elfogytak, sokat nem nyert velem.
De egyébként Stellán sokszor van lootolnivaló, főleg éjjel, mikor a szemeteskukák többen vannak, nekem volt 1 körben 4-5 hulla is, semmit nem számít pvp-be. Patkány is olyan, hogy nincs előjele, mármint mindenki más friendly, a stitcherest-shotist meg is bosszulják usán kollektívan, ha meglátják, többször éltem túl kisérletet+felhúztak, stb.
Az usának ban egy fílingje, sok a gitározás, a help alap, ritka, amikor nincs defib. Csaj is csicsereg sok
Csak ugye este 10 után indul igazán be, előtte lassabban talál lobbit/bedob pl. 22 perces Matriarch-ba, mikor már a mapon sincs senki. Viszont szerencsés esetben a távolabbi piros/sárga területek érintetlenek, a többi is felszínesen lootolva. -
HAGYMAFA
tag
-
F-ECT$
titán
A pve patkányok vagy inkább úgy mondanám, hogy a nem pve lobbyk nálam a semmiből jönnek. Nem lövök vissza, nem lootolok (nincs is nagyon kit), és hirtelen kilőnek a semmiből. Többször volt ez nálam 2x-es szorzós map-en, illetve természetesen Stellán, de sima térképen is elő-előfordul.
(Én úgy tudom hogy a raider lootolása nem számít pvp esélyt növelő dolognak, csak a visszalövés és a knock out.) -
HAGYMAFA
tag
Én ha belebotlok egy hullába nem bírom megállni, hogy ne nézek bele, de én nem vettem észre, hogy ez baj lenne. Most elmúlt 2 napban is néztem bele hullákba, rám mégse lőtt senki tegnap se, ma se. Ha rám lőnek, persze vissza szoktak lőni, de az esetek nagy részében mindig valami patkány lő ki, szóval hátba lőnek, és lőni se érkezek

-
Eversmann
senior tag
Csak kérdezem, akik friendly módban játszanak, és mégis patkányok áldozatai lettek. Tűzharcban visszalőttetek, illetve talált raider hullát is kifosztottatok? Mert ezek is beleszámítanak a pvp matchmakingbe.
-
ACE-
addikt
-
HAGYMAFA
tag
-
xundyingx
tag
-
F-ECT$
titán
-
HAGYMAFA
tag
-
xundyingx
tag
Valakinek van 2 db Geiger Counter-je valamelyik BP cserére (ami a trophy event utolsó részéhez kell)? Jó lenne az expedíció előtt még begyűjteni.

"> -
zolo96
tag
-
Bohus84
tag
-
F-ECT$
titán
-
Bohus84
tag
Sziasztok!
Wolfpack BP-t keresnék ha van esetleg valakinek. Van cserébe Bobcat, Anvil, Venator BP-m. -
atee
őstag
-
HAGYMAFA
tag
-
atee
őstag
-
HAGYMAFA
tag
-
atee
őstag
-
F-ECT$
titán
-
HAGYMAFA
tag
Ezek az eheti trialok jó nagy szarok...
-
HAGYMAFA
tag
-
Chal
addikt
Itt a seed alatt a sima Assorted Seeds-et kell érteni, ami minden bokorban van? Ezt használják ilyen általános fizetőeszköznek? Miért csak ennyibe kerülnek a cuccok? Egy WP BP pl. csak 100-200 seed. Én esetlegesen szedegetem, de mégis van 400-500 statikusan, főleg hogy Scrappy is tojja. Pedig szoktam költeni belőle Celeste-nél, meg adok is el belőle 100-as stackeket ha már nem férek el.
-
atee
őstag
-
HAGYMAFA
tag
Jupiter + Equalizer BP adom, akinek kell

-
Tom_Garrett
csendes újonc
Új hozzászólás Aktív témák
-
5000 - 4901
5996 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- ASUS Vivobook X1704VA Intel Core 5 120U 16GB RAM 512GB SSD ÚJ ÁLLAPOT GARANCIA 2029-IG!
- Lenovo ThinkPad E14 Gen 5 13.gen FHD+ FÓLIÁS TÖRÉSGARANCIÁVAL!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 Ryzen 5 PRO 6650u Ultravékony, üzleti prémium! Garancia 2027.05.
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- ADVANTECH SQFlash 512 GB SATA SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez vicc. Launcher ammot szoktam safebe rakni amikor hullcrackert viszek mert azért nem olcsó.

RazoR