- iPhone topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Fotók, videók mobillal
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
Topikgazda
Jó játék is lehetne a Tarkov, de sajnos már nem az, mikor kezdtem kb 3 éve nagyon ráfüggtem, legnagyobb csomagot vettem, egyfolytában csak azzal játszottam, de egy idő után ahogy jöttek a frissítések egyre rosszabb és rosszabb lett, így elengedtem.
Alkalmatlan fejlesztő brigád, egy ilyen összetett játékhoz alkalmatlan motorral szenved meg próbálkozik össze-vissza, soon Tm.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5128, 100% Akksi
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

RazoR