- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Na ilyen is ritkán van: az egyik patkány leszedett, és amíg az el volt foglalva az ARC-okkal sikerült tőle elkúsznom. Arra jött egy másik player, és feltámasztott. Mondtam neki hogy kifogytam, és elkísért a metróig, hogy biztos visszaérjek. Van még remény
Lehet a sors kárpótolt, mert délután egy delikvenst aki megpróbált likvidálni (lehet megsértődött, mert odamentem a supply drop-hoz) lelőttem, és utána felszedtem, hogy legközelebb kicsit higgadtabb legyen. Megköszönte és továbbállt.
Amúgy tényleg meg vannak vadulva az emberek, sokkal offenzívebbek a játékosok, mint mondjuk 1 hete. Lehet mindenkinek tele van a hócipője a sakálokkal, és nincs annyira kedvük barátkozni (vagy egyáltalán bízni a másikban).
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Újszerű, 1 Év Garanciaval
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

RazoR