Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Csandi
    addikt

Heti. Mindig van 5 feladat, azt látod, hogy micsoda és úgy kell csinálni, hogy 1 körben nézi de ki is kell jutni.

Szóval pl. ha azt mondja, hogy "damage leapers" akkor azt nézi, hogy 1 körben mennyit tudsz leapert dmg-elni, nem összesen több körön át. És így kell minél több pontot szerezni mindegyik feladatban.

A "major map condition"-ök 2x annyi pontot adnak. Ezek ugye a night raid, electromagnetic storm stb. tehát a nagy bogyók mikor választod a mapon, hogy hova menj.

Én eddig minden héten 1. vagy 2. -ként zártam a saját lobbymat.

A rewardokat látod, hogy minden challenge 3-mat adhat, ha eléred a hozzá megfelelő pontokat.

A rankod pedig úgy van, hogy a heti összes, tehát minden challengen átívelő pontod összegét nézi és az alapján látod, hanyadik vagy a rankodban a leaderboardon. (viszont ez csak random 100 ember a rankból akit kiválaszt a játék akikkel összekerülsz, nem az összes ember abban a rankban így elég lutri, hogy mennyire tryhard lobbyt fogsz ki. Én voltam már úgy első, hogy haverom lobbyjában top 20-ra se lett volna elég az a pont, pedig ugyanaz a rank volt) Ha top x vagy akkor kövi héten magasabb rankról indulsz. Rookie-ban nem lehet visszaesni, de afölött már igen.

Aztán azt is látod, hogy az adott rank milyen rewardokat ad de azok csak skinek és a seaason végén kapod, ami ugye 2 hónap, vagyis az expedtion időablaka.

Sokan már most szétcheeselik amúgy ezeket a kihívásokat, pl. mult héten az volt, hogy dmg wasps, na most volt aki arra az 1-re ilyen 40-50 ezer pontot csinált, mivel farmolt snitch scannereket vagy 30-at, azzal lehivott waspokat majd wolfpackal lehajigalta oket.

De mint mondtam ki is kell jutni. Ha meghalsz elveszted abban a körben szerzett progressed.

Új hozzászólás Aktív témák