Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
válasz
DeFranco #13581 üzenetére
"étel intoleranciára azért nem gondolnék mert eddig is evett mindent mindennel, nem volt baja"
Gyanús persze, hogy itt nem ez a helyzet, illetve ez a laktózos dolog elég spéci, de van ilyen is hogy a semmiből jön elő az ilyesmi.
Bár nekem ez 30 éves koromban jött ki, és biztos van különbség különböző korban és egyének közt is, de én pl. konkrétan be tudom határolni egy napra, amikortól kezdve laktózintoleráns vagyok (az említett görcsbenfetrengős), nem volt előtte hónapokig picike görcs, meg enyhe puffadás stb.. (valószínűleg ott bent zajlott azért a dolog, csak a tünetek megjelenésében volt annyira hirtelen és drasztikus)
Mikor hugomnak meséltem hogy "kéBzeld mi történt a hétvégén", rávágta hogy neki ugyanez volt, csak ő fél évig kétnaponta eljátszotta a görcsbenfetrengést, miért is gondolta volna hogy a napi három bögre tejtől van ez
- mire eljutott a konkrét kivizsgálásra. De neki is egyik napról a másikra jöttek elő a dolgai.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- LEGO klub
- OLED TV topic
- Ma este várható a Rainbow Six Siege X bemutatkozása
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ% Dobozos HP VICTUS Gamer laptop/i5-11400H/16GB/512GB SSD/RTX 3060 6GB
- EVGA 850 BQ 850W 80Plus Bronze félmoduláris táp, összes kábelével,nagyon keveset használt
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest