Hirdetés
- Ultrásodik a Redmi K80 Pro
- Mobil flották
- Android 15-re váltott egy lemeríthetetlen Moto
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ozzmexy
senior tag
A hordozót csak menetiránynak háttal jobb hátra, isofix a széleken lesz, mert nem fér be egymás mellé 3 isofix ülés... Kivétel pl Ford S-max és hasonló méretű autók.
A 3 éves fiam mögöttem ül, mert akkor könnyebb ki és be tenni plusz akkor csak egy oldalt kell figyelnem h legyen hely.
A hordozó fog majd jobb hátra menni...
Elarulom h T-bone ütközésnél pont semmit nem ér az a 80cm, és ezt úgy mondom h automentőt vezettem 5 évig... Ha rogyik a B oszlop, akkor csuklik össze a tető mint egy sátor a padlólemezzel együtt, szóval ha 2 m lenne se érne sokkal többet.. A légzsák dettó ilyen, viszont a függöny légzsák miatt jobb ha van ott pici hely. Az oldal ütközések a legrosszabbak, az jár a legnagyobb pusztítással, a frontális sokszor nem olyan durva, mert arra már készülnek a gyártók, az oldal irányúra csak pár éve kezdtek el fejleszteni.
A jobb kezesnél meg defenzív vezetést javasolok, nézz bele balra is, ugyanis jöhet szembe 22-6ig kukas, seprűs kocsi, sőt rendőr/mentő/tűzoltó este a sűrűn lakott helyen csak villog, nincs sziréna h ne verje fel a kerületet... Plusz biciklis is h a tahókról ne is beszéljünk... (nyockerben laktam sokáig)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S24 Ultra Dual sim 512GB
- BONTATLAN! Sapphire RX9070 / Asus TUF RX9070 Videokártya! BeszámítOK
- Apple MacBook Air 15" M3 Chip 16GB 256GB - éjfekete - bontatlan új - 3 év garancia
- I5-4460/GTX 1650 OC/16GB RAM/500 GB SSD
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 32/500GB RADEON PRO 5300M, ÚJ,GYÁRI AKKU, Üzletből, 27% ÁFÁS ár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest