Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
válasz
Real_Necro
üzenetére

Ghoosty: Köszi, igen, itt sajnos elcsúszott az öv.
-
davenport
senior tag
válasz
mirci18
üzenetére
Ebből a méretből sztem necces a használt, mert ebben már hosszú éveket ül, és ennek megfelelően pusztítja is, vagy egész egyszerűen elöregedik, de itt van egy használt üléses, mellékesen ő varr huzatot is. Ebből a kategóriából egy jó ülés sem olyan drága, mint a 9-18 kg-os, 40-45 körül már nagyon jókat kapni, de ha vennék, akkor ennyiért ezt mindenképpen megnézném, ebben ott az oldalvédelem, és az isofix is. (Nekünk is ez az egyik, még régebben vettem)
-
mirci18
addikt
Sziasztok.
Jövő héten átveszem az új autónkat.
Emiatt szükség lesz egy második gyerekülésre.
A kisfiam jelenleg 3.5 éves 20 kg kb 104 cm.
Eddig egy 0-36 kg Touragoo ülést használtunk az autóban.
Most erősen gondolkozok egy jobb minőségű isofixes akár más tipusú 15-36 kg-os ülésen használtan.Tudtok esetleg olyan embert aki ezzel foglalkozik komolyabban eladás szempontjából? Ugyanis régebben halottam hogy van olyan ember aki direkt jó minőségű drágább kategóriájú használt üléseket árul.
-
albiosz
őstag
válasz
tboy93
üzenetére
Passz, minket is érintett, múlt héten szült a feleségem, így igyekeztem körbejárni a témát. A tisztifőorvos ajánlásokat fogalmaz meg, de a kórházak ettől eltérhetnek. Fura, hogy a SOTE nem, a Honvéd pedig engedi, pedig ott normál időszakban is katonás rendben megy pl. a látogatás is. A legjobbakat nektek, bárhogy is alakul!
tildy: melyik országban? Mondjuk tudtommal itthon is megy a legtöbb helyen.
-
tildy
nagyúr
Igen. Mindkét gyereket állami korhazban szültem császárral , mindkét esetben mellettem volt a férjem.
-
bugizozi
őstag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Szia!
Köszi!
Stabil ülés meg pl szőnyeg közepén, minden segítség és borulás nélkül. <- igen ez megy már
jansky1: SOTE II - ott ültem a feleségem fejénél tavaly nyáron amíg kivették a babát.
-
jansky1
senior tag
Magánklinikákat leszámítva van, ahol császárnál apuka bent lehet?
-
tboy93
nagyúr
válasz
Real_Necro
üzenetére
Baross utca, azt hiszem az a sote ii. Van sajat szuleszno es orvos is. Azt hiszem az orvos az osztalyvezeto.
-
tboy93
nagyúr
Ez csak amolyan utolsó csepp, a nem éppen zökkenőmentes terhességben. Az első nagyon idilli volt, ez a második sajnos sok szempontból nem az. Lassan egy hónapja fekszik már bent a feleségem és mindketten nagyon szerettük volna, ha ott tudok lenni újra, mint az elsőnél. Ez van.
-
updog
őstag
válasz
tboy93
üzenetére
DeFranco++
tboy93
Megértem a frusztráltságodat. Feleségem július végére van kiírva, de már most idegeskedek ezer dolog miatt. De sajnos ez most nem szólhat az egyéni problémákról, kivételekről, még akkor sem, ha amúgy igazad lehet abban amiket felsorolsz. Nem is csak a babák miatt (persze nullkilométeres immunrendszerekkel akkor se szórakozzunk), de ugye az anyukák is más-más állapotban vannak a szülőszobán, és az osztályon.Most biztos nem vigasztal, de sok (csak másfajta) életre szóló élményt fog szerezni még a manó

Ha már életre szóló élmények: másnál is agyf*** van a hirtelen 15 fokos zuhanás, szél és hó miatt, vagy csak minket tisztel meg a már meglévő tündérbogyó a fesztivállal?

-
tboy93
nagyúr
válasz
hacki87
üzenetére
A biztonságot hagyjuk. Az orvosok, ápolók pont ugyan úgy behordhatják a vírust, mint bárki más. A takarításról meg ne is beszéljünk. Feleségem a SOTE-n van, ott konkrétan nem létezik olyan, hogy fürdőszoba takarítás és ezt teljesen komolyan mondom. A takarítónő soha nem nyúl a fürdőhöz, azt mondta neki ahhoz nincs felszerelése. Annyit van takarítva, amit a terhes kismamák takarítanak. Nem győzöm beküldeni a fertőtlenítőt, meg takarító szereket...
-
tboy93
nagyúr
Ma úgy tűnik eldőlt, nem mehetek be a szülésre a feleségemhez. Nagyon magam alatt vagyok, mindenképp ott akartam lenni. Egy életre szóló élménytől fosztanak most meg

-
Real_Necro
veterán
válasz
bugizozi
üzenetére
2 éves korig abszolút nem, utána is csak minimálisan, egyébként nem igazán sózunk.
Stabil ülés meg pl szőnyeg közepén, minden segítség és borulás nélkül. Ha ez nem megy neki, akkor még nem tud stabilan ülni, ergo maradhat a hordozó egy darabig. Mi így tettünk.
Kb 1-2 hónap telt el attól, hogy először felült magától, utána raktuk ülésbe. -
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
A sót ti mikor, hogy vezettétek be a baba táplálkozásába? Nem vagyok nagy só párti, elég sótlanul eszem úgyhogy felőlem ráér
jelenleg 8,5 hónapos a fiunk.BeSafe iZi Comfort X3 gyerekülést vettünk, ezt mikortól lehet használni? Még 8 kg körül van a tömege, de a héten már egyedül felült többször, és stabilan tud is ülni.
Köszönöm!

-
CharlieDrop
veterán
válasz
hmatyas
üzenetére
A kicsi 2 évesen kezdett tabletezni, a nagy 3 lehetett.
Először csak ilyen kicsiknek való színek-formák ilyesmik voltak, nem kimondottan csak angol volt a cél, volt magyarul is.
De ezt ne úgy képzelje el senki se, hogy odaültettük azt helo. Volt mikor 2-4 hétig fel sem volt töltve a tablet. -
hmatyas
tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Mikortól kezdtitek le az angol meséket nézetni velük? (ha nem éltek akkor nyelvterületen)
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
szakalistvan
üzenetére
Feleségem nagyon szereti, ő talált rá. Én előtte nem igazán tudtam hogy most is van mosható pelenka. AMúgy nem kell sokkal többet mosni mint amennyi alapból szükséges lenne.
-
szakalistvan
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Két és fél évesen sikerült leszokni a nappaliból,3 évesen az ejszakairol is.Megőrültem volna ha ennyit úgy kellett volna mosnom.Hogy bírjatok?
-
Napfénysüti
nagyúr
Ejha micsoda topikok vannak, csak most sikerült idetalálni.
Van aki mosható pelenkázik? Mi már ilyet használunk jó ideje de kíváncsi lennék másnál hogy vált be, illetve melyik típusok? -
updog
őstag
"Én nem tudom felfogni/megérteni, h tud ép eszű felnőtteket így becuppantani a "közösségi média" v mi a túrónak híjják."
Hozzászólások: 3042 szakmai, 2433 közösségi, 430 piaci, 1331 blog és lokál
Bocs, nem tudtam kihagyni 
"Gyerkőc 11 hónapos és nem tudja még mire való a telefon, de ha meglátja akkor az kell neki! Tök mindegy kié.

Nem is kell, h világítson vagy szóljon belőle valami "
Nekem a céges telefon egy régi gombos Nokia, a gyerek állandóan elkéri, és azon molyol, hogy "hajjó, hajjó"
Mert apa is azt csinálja. -
flymi
addikt
válasz
mirci18
üzenetére
Én nem tudom felfogni/megérteni, h tud ép eszű felnőtteket így becuppantani a "közösségi média" v mi a túrónak híjják.
Nekem is van okostelóm, napi max 10-15 perc alatt végiggörgetem azt az 5 csoportot amiben benn vagyok oszt jónapot. Esetleg ha közeli ismerős van és szülinapos akkor ráírok, h boldogat.Gyerkőc 11 hónapos és nem tudja még mire való a telefon, de ha meglátja akkor az kell neki! Tök mindegy kié.

Nem is kell, h világítson vagy szóljon belőle valami csak forgatja, hajtogatja a tokot és néha be is kapja ha nem vagyunk elég figyelmesek. -
Real_Necro
veterán
válasz
mirci18
üzenetére
Utoljára orvosnál én is kezébe adtam gyerekemnek a telefont. Több mint 1 órát vártunk...
Addig nem mászkál oda a többi beteg gyerekhez, nem tapogatják össze betegen ugyan azokat a dolgokat... általánosság, hogy a rendelőben még valamit össze szed, ezért ha tudjuk, inkább kihívjuk házhoz a dokit és fizetünk érte. Más környezetben eszembe nem jut. -
mirci18
addikt
Nem kell túlaggódni annyira.
Attól mert tv-t vagy youtube-ot néz baja nem lesz.
3.5 éves a fiam. Ha tv-t akar nézni vagy youtube-ot bekapcsolom.
Szoktam ezt időnként telefonon is tenni.
Hogy ha olyan dolgom van és nem tudok koncentrálni 100 %-osan a felvigyázására.
Ez sem azt jelenti hogy odadom neki a telefont vagy 2 órára és addig ne is zavarj.
Sokkal fontosabb az ahogyan a többiek is írták adj neki alternatívát.
Nálunk mivel emeletes családi ház nagyon sok ideig a tv sem tudja lekötni 15-25 perc utána irány játszani. Vagy kutatni a többiek után.
Nyáron és tavasszal még jobb hiszen a lakásba sem leszel bezárva.A telefont annyira nem szeretem mert látom mit tesz a nagyobbakkal.
Mint mondtam nálam is előkerül időnként otthon vagy utazás alkalmával.
De mikor a napokban egy idegen gyerekorvoshoz kellett mennem szomorúan tapasztaltam hogy a 2 évestől a 9 évesig mindenki azt nyomta. Épp hogy beértek adta a szülő a kezébe gondolom addig se unatkozik. a legkissebb két évesnek még az apja húzogatta a telefonon a gyerek ujjait.Nem mondom minden gyerek csöndben ült de ez egy dolgot mutat csak. A szülőnek többet ér a nyugalma mint az hogy érdemben foglalkozzon a gyerekkel. Az enyém is elvolt néha sertepeltélt meg szaladt még sem nyugtattam le.
Ahova mi járunk alapból gyerekorvoshoz ot nem is nagyon láttam még olyat aki telefont adott volna a gyereknek.
De ez a trend meg van a felnőtteknél is.
Volt szerencsém az otpnél vesztegelni több órát és több olyan embert láttam akikkel ügyintéző foglalkozott mégis közben nyomkodta a telefont. arra a kis időre sem tudta lerakni. -
DeFranco
nagyúr
"Mármint indoklás nélkül "nem", és kész?"
"Csak az zavar, hogy egyszer kéri, akkor engedjük mert már x ideje nem néztük, ha máskor kéri, akkor meg nem lehet, mert tegnap is néztük. Viszont azt még nem (hiszem hogy) érti hogy azért van így, mert mondjuk csak háromnaponta lehet nézni."
Pontosan ezzel indokoljuk, hogy nem, mert mostanában sok volt a tévézés, csináljunk inkább más, jobb programot.
Kéri, persze, hadd kérje, a gyerek olyan mint a gáz, kitölti a rendelkezésre álló teret, nekem az a feladatom, hogy biztosítsak neki jobb alternatívát, ha indokoltnak látom.
-
updog
őstag
válasz
DeFranco
üzenetére
Mármint indoklás nélkül "nem", és kész? Mi is ezt csináljuk, el is fogadja hogy ha nem akkor nem, megyünk helyette mást csinálni, nincs hiszti, azonnal el lehet terelni a figyelmét róla
Csak az zavar, hogy egyszer kéri, akkor engedjük mert már x ideje nem néztük, ha máskor kéri, akkor meg nem lehet, mert tegnap is néztük. Viszont azt még nem (hiszem hogy) érti hogy azért van így, mert mondjuk csak háromnaponta lehet nézni. Vagy túlgondolom?

Egyébként mi sem kötjük semmihez, semmiképp sem jutalom, és nem akarjuk hogy fix program legyen (ezért lett gond az, hogy hat után érek haza, nyolckor meg már fürdés - alvás, így összekötötte hogy az apával töltött két órában van a "nézi, nézi").
-
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Elkezdtük a hozzátáplálást, Milumil tejberizspépet szoktunk adni esténként. Rá van írva, hogy forraljam fel a vizet, majd hűtsem le 40 fokra és úgy keverjem össze a porral. Ha a 100 fokos vízzel keverném össze majd utána hagynám kihűlni akkor mi lenne?
Miért kell lehűteni a vizet előtte?Köszi!

-
Real_Necro
veterán
Egérmozi nálunk nagyon ritkán van, de a tv viszonylag sokat megy. Más kérdés, hogy 1-2 filmet leszámítva egy darabig nézik, aztán elkezdenek valamivel játszani a rajzolástól a gyurmázáson át a legóig vagy főzőcskéznek, stb... ilyenkor egy idő után lekapcsolom, vagy átkapcsolom valamilyen aranykeresős, gépészkedős, hogyan működős vagy állatos csatornára. Utóbbiakat 4 éves fiam kedveli inkább.
A mostani sláger a Jégvarázs, a két éves lányom oda van érte, főleg a 20 perces Olaf karácsonyáért. Korábban a Kis kedvencek titkos élete ment sokat vagy az Aranyhaj és a nagy gubanc, tegnap meg a Turbo-t (csigás) néztük, bár az inkább fiamnak tetszett.Lányom mellette olyan ügyességgel kirakja az Aranyhajas 35 darabos kirakót, hogy csak pislogok és ezt egymás után 3x is megtette tegnap.
DeFranco:
Nálunk reggel nincs tv, akkor készülni kell, nem is hiányolják. Étkezéseknél igyekszünk lekapcsolni, mert elvonja a figyelmüket.
A fiam talán jobban rá volt kattanva anno a youtubera meg tabletes játékokra, mostanában meg inkább rajzolni szeret, a tabletet meg csak állásában lemerülés miatt töltöm. -
DeFranco
nagyúr
Mi egyszerűen nemet mondunk, persze amellett, hogy alternatívát adunk mellé, bevonjuk valami játékba hogy ne maradjon hiányérzet.
Pár dolgot konzekvensen közvetítünk a gyerek felé már a legelejétől:
- a játék jobb mint a tévé, okosabb, szebb, vidámabb, jobban kedvünkre való dolog - ezt elfogadja és ő is így látja (mert idomul még ebben a korban a mi értékítéletünkhöz)
- a tévé nem jutalom (mint ahogy pl. a csokoládé sem), soha nem büntetünk semmit tévé megvonással, és soha nem helyezünk kilátásba "tévé-időt" (csokoládét, stb.) valamilyen jutalomként
+1: alapvetően nincs is jutalmazási rendszer, jutalom a dícséret, a puszi, az ölelés
++1: olyan van, hogy ha pl. reggeli készülődéskor belebambul a mesébe öltözés helyett, akkor persze kikapcsoljuk a tévét, de minden egyes alkalommal elmondjuk, hogy ez nem büntetés, hanem azért kapcsoltuk ki mert elvonta a figyelmét a feladatról, és ezt a zavaró tényezőt megszüntettükElég jó a viszonya a tévével, nézi, szereti, de könnyen elengedi, sokszor magától unja meg.
-
updog
őstag
Sziasztok!
Youtube, tv kérdés. Kétéves manócskának egy ideje elkezdtük engedni hogy duck tv-t, meg ilyen nagyon gagyi kis youtube videókat nézzen, szigorúan szülői felügyelettel, napi max. ~20 percben.
Eddig nagyon jó volt a dolog mert nem zombult bele, folyamatosan visszamagyaráz a monitornak, új szavakat mond, én is mindig elmondom mi van a videóban, miről énekelnek.Viszont kb. két hete már az van, hogy amikor hazaérek munkából, még le se vettem a kabátom, már rohan oda hozzám, és "nézi, nézi". Erre most kitaláltuk hogy nincs minden nap nézés, viszont így meg szerintem összezavarjuk, hogy van amikor kéri és nem lehet, van amikor kéri és lehet... (amikor azt mondjuk, ma nincs, max. egy nagyon picit hisztis újrapróbálkozás van, utána konstatálja hogy "jó".
) Tehát szerencsére nem nagyon van elvonási tünet.
Mi lenne erre a jó megoldás? -
Elemental
addikt
válasz
DeFranco
üzenetére
Már lassan két éve nézegetünk űrrel kapcsolatos dolgokat, csomó ilyesmi videót néztünk, ezen felbuzdulva tavaly farsangkor naprendszernek volt beöltözve

A tengeres is jó volt, a kedvenc "hal" , ami igazából emlős, és a cetekhez tartozik a narvál, most legalább megtudtuk, hogy 1800 méterre is lemerül.
-
DeFranco
nagyúr
-
bugizozi
őstag
Köszönöm a képeket!

-
Jofi81
őstag
-
updog
őstag
válasz
bugizozi
üzenetére
Én egy IKEA Lack asztal lábaira csavaroztam 12mm-es rétegelt lemezt, így matatódoboz lett, persze nem is tudtam megtölteni még, csak két oldalát (és mivel egy éve halasztom, a gyerek lassan ráun, úgyhogy majd a következőnek folytatom
), de így stabilabb, biztonságosabb, és több lehetőséget rejt(hetne)
.Este ha nem felejtem el teszek fel képet

-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Matatófalat csinált már otthon valaki házilag? Jöhetnek képek, ötletek

A tervem, hogy Obi lapszabászatban vágatom ki az alapját, aztán arra teszek rá mindenféle kütyüt: retesz, lánc, cipzár, biciklicsengő stb -
DeFranco
nagyúr
válasz
tboy93
üzenetére
a végén talán már mi is zacskóztunk de csak a nagydolgosat és amikor az is napi 1 max 2 pelenka volt. amíg nagyüzemi termelés volt, kukáztunk, akkor hamarabb is megfordult mint hogy penetra lett volna (meg igazából mivel folytonos a zsák, bárhol eltépheted, elkötheted.)
-
Real_Necro
veterán
válasz
albiosz
üzenetére
Először a tescoban kapható illatosított pelenkazsákokat vettük, aztán áttértünk a pár Ft-os sima "piaci" zacskóra, amit akár 1000db-os kiszerelésben is lehet szerezni. Mondjuk nálunk a költözés után a pelusokra rendszeresített billenő tetejű kuka kiköltözött a garázsba, ott meg ha jártunk ki kocsival, gyakran átszellőzött, de a nagyobb dolgok zacskózva vannak mai napig, valamint már második gyerkőcöm is kezd rászokni bilire.

-
tboy93
nagyúr
válasz
albiosz
üzenetére
Borzasztóan környezetszennyező, de én pici nejlonszatyorba (amiben pl Lidliben veszed a zsemlét vagy gyümölcsöt) rakom a pelust, becsomózom és megy a konyhai nagykukába. Nem lesz büdös és 2-3 naponta úgyis levisszük.
(Általában félrerakom azokat a zacskókat, amit hazahoztam bevásárlásból)
-
albiosz
őstag
Köszönöm mindenkinek a tippeket!
-
bugizozi
őstag
válasz
DeFranco
üzenetére
"valójában a pelenkakuka egy sima műanyag kuka"
Mi vettünk egy sima kukának kinéző műanyag felnyitható, zárható fedeles műanyag dobozt, bele egy 10L zacsi, ebbe mennek a pelusok, beraktuk a konyhai csap alá a másik rendes nagy kuka mellé és nincs szag és ~0 Ft / hó nem 10k. Amikor levisszük a nagy szemetest csak áttesszük bele és kész. -
DeFranco
nagyúr
válasz
albiosz
üzenetére
az angelcare megoldása kb ugyanaz, van valami okosság hogy hogy szagzáró a zsák de szerintem sima nylon.
más típusú kukában van olyan ami minden pelenka után megtekeri a zsákot és összeszorítja a száját, így teljesen szagzáró, de ott meg a zsák fogy jobban
valójában a pelenkakuka egy sima műanyag kuka, nem sok extra van benne, annyi hogy valamennyire zár a szája (nem teljesen) és van fedele. a zsák bele már tök mindegy.
-
albiosz
őstag
válasz
Jofi81
üzenetére
Ilyet használunk most is. Valamit tompít a szagon, de azért nem tökéletes.
(#13716) DeFranco: köszi! utánanézek. Egyébként akkor ezzel kvázi ugyanott vagyok, mintha magam zsákolom? Gondolom a gyári zsák illatosított azért és így nincs gond a szaggal. Vagy?
offra: nem panel egyébként és ahogy írtam zsákoltuk, illatosított zacsiba. Vagy hova kéne dobi, ha nem a szemetesbe? Szelektív pelenkagyűjtőről nem tudok.

-
kisza25
félisten
válasz
bugizozi
üzenetére
Ez ilyen, nő a foga, talán 1,5-2 évesen kezdett beállni arra, hogy átalusza az éjszakát, persze ha nem beteg
albiosz: a bejárati ajtóba raktunk kívülről egy kis kukát és abba volt gyújtve, de naponta többször el lett vive a kukába, mikor valaki arra járt (családi ház) -
-
DeFranco
nagyúr
válasz
albiosz
üzenetére
raksz sima szemeteszsákot az angercare kukába.
szépen bele lehet ügyeskedni az első gyári zsák után megmaradó keretbe és aztán használod azzal.
jófogáson azt hiszem van olyan eladó is aki méretre gyártott utántöltő zsákot árul.
szomszédok szerethettek a panelban a ledobóban bűzlő pelenkákkal.
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Pelenka tárolásra van költséghatékonyabb megoldás az AngelCare kukáknál? Ez kb. 10e havonta, ha jól látom. Eddig a lakás mellett volt a szemétledobó, így az első gyermeknél nem volt gond, kivittük egyből a megpakolt pelusokat. Elköltöztünk és itt elég messze van a kinti kuka. Lassan jön a második gyermek, így az egyből kivisszük nem játszik, főleg mikor egyedül lesz feleségem a két gyermekkel.
-
bugizozi
őstag
válasz
kisza25
üzenetére
Sajnos nagyon rossz alvó a fiunk, még most is felébred 3-5x éjszaka (korábban 2x evett, a többi csak nyüszi, 2 hete már csak egyszer eszik). Napközben sem egyszerű vele, délelőtt van hogy egy órát sír mire elalszik, aztán csak fél órát szundít. Délután van egy nagyobb alvása, az is babakocsiban, ha toljuk az utcán, otthon nem sikerül elaltatni, csak sír, így nekünk nem sok pihenés jut.

De tudom: kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond, ez ezzel jár.
-
-
Ghoosty
őstag
válasz
kisza25
üzenetére
Pillanatok alatt el tudnak tűnni. Még nem tudott járni, de már mászott. Leraktam a nappaliba a nagyszülőkhöz, hogy vigyázzanak rá, amíg megmelegítem a vacsoráját. Nem egy hosszú idő, még 5 perc sincs. Megyek vissza. Hol a gyerek? Hát itt játszott. De nincs ott... Keressük...A legnagyobb csendben végigmászott az étkezőn és fel az emeletre, be a fürdőbe és a zuhanytálcában találtuk meg. Kicsit felderített...

-
bugizozi
őstag
válasz
Real_Necro
üzenetére
még egyiket sem csinálja
egyelőre csak forog körben 360 fokban.
Lehet kicsit le van maradva, mert régebben nagyon utált hason lenni, nagy szenvedés volt rászoktatni, eleinte csak pár percet bírt úgy lenni. -
Ghoosty
őstag
válasz
Jofi81
üzenetére
Nem hiszem, hogy korai lenne. A legkisebb lányom még csak 4 éves és már 2 kerekűvel megy rendesen. 4 kerekűvel meg már régóta ment előtte. A kétkerekűzést ő kezdte legfiatalabban, de 4 kerekűvel már mid a 3 ment 3 évesen. Ráadásul senkinek sem volt futóbiciklije. Sima lábbal hajtós motorról ültek át 4 kerekűre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ADVANTECH SQFlash 512 GB SATA SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(most 6 hónapos)