- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Sziasztok, szeretnék én is csatlakozni a topichoz, ugyanis három hete és 1 napja megszületett a fiunk
Egyelőre a nagy boldogság mellett a kialvatlanság jellemzi a családot.Rögtön lenne is egy kérdésem: hordozó kendőt ti mennyire használtátok ki? Ugyanis a levegőztetés egyelőre az erkélyen történik, a babakocsit nyűg kicipelni (mivel szűk az erkélyajtó, ezért mindig össze kellene csukni), az autós hordozót meg nem igazán szereti - így a védőnő a hordozó kendőket javasolta.
Ahogy utána olvastam, ebből több fajta létezik, és újszülött kortól leginkább ezeket ajánlják: megkötős kendő, gyűrűs hordozókendő, illetve rugalmas kendő.
Nekem leginkább az első kettő a szimpatikus, a rugalmas kendőről volt ahol azt írták, hogy a gyengébb minőségűek csak 5 kg-os súlyig használhatóak (mivel most már lassan 4kg a főnök, így ezt gyorsan kinőné).
Esetleg van valamilyen ajánlott márka/bolt a beszerzésére? Ahogy keresgettem, a legtöbb helyen azt preferálják, aminek az értékesítéséhez érdekük fűződik.
Alapvetően arra használnák, hogy levegőztetni kivigyük, esetleg max. fél órás séták (pl. a háziorvoshoz, boltba, stb) - a későbbiekben, mikor már rendesen tudja tartani magát, akkor lehet, hogy hosszabb sétákra is mennénk vele, de akkor már lehet, hogy a sport babakocsit használnák.Illetve szerintetek van a hordozókendős tanfolyamoknak létjogosultsága? Alapvetően attól tartok, hogy nehogy rosszul helyezzük el benne a gyereket, így hosszabb távon esetleg valamilyen károsodása/fejlődési rendellenessége legyen, viszont a másik oldalon ott van az, hogy rengeteg felesleges dolgot rá akarnak sózni az emberre, mert tudják, hogy mindenki az elérhető legjobbat szeretné a gyerekének, és sokszor részben az ilyen félelmekre is alapoznak az értékesítés során. Szóval rövidebben, ti voltatok ilyen tanfolyamon, és úgy látjátok, hogy megérte (rákerestem a kendős hozzászólásokra, de csak 7x darab volt, tanfolyamról kevés szó volt bennük - vagy csak nem voltam túl figyelmes)?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PlayStation 5
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Politika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest