Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Igen, sőt, néha nagyon jó akciók is vannak, volt, amit ingyen beszereztem, volt, amit 1000 ft-ért napi akcióban, érdemes figyelni, viszont a kölcsönzés nem minden eszközön érhető el, van, ahol csak a "streaming2 működik.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Az Apple TV áruházként, kölcsönzőként indult még évekkel ezelőtt, majd ehhez jött az Apple TV+, mint streaming, tehát alkalmazáson belül 2 szolgáltatás is elérhető.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Zeki
nagyúr
Az hogy lehet hogy van apple tv+, de vannak filmek, amik így is fizetősek. Pl a Horrorra akadva. Nem minden film ingyenes, ha van előfizetésed?
-
Franky2Ster
senior tag
Mintha meg változott volna a felirat. Ti is tapasztaltátok?
-
Geza74
tag
Bocsánat előre is, ha láma a kérdés.
Elő lehet fizetni időszakosan az Apple tv+-ra?
Tehát előfizetek a szolgáltatásra, a 7 napos ingyenes időszak után még mondjuk 2 hónapig fizetem, aztán 3 hónapig nem, aztán úgy döntök, hogy újra szeretnék filmezni rajta pár hónapot, akkor ugyanazzal az ID-val megtehetem ismét (nyilván az ingyenes próbaidőszak nélkül)? Ilyenkor újra kell regisztrálni? -
Franky2Ster
senior tag
A Silo sorozat szerintem az elmúlt 10 év legjobbja, nálam mindent visz. Nagyon sajnálom, hogy az Apple nem készít szinkront ezekhez a sorozatokhoz, mert így talán Magyarországon is több előfizetőre tehetnének szert.
-
blakey
titán
Idevaló kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
edmond3
csendes tag
Sziasztok!
Apple TV 4K tulajdonos lettem.Kérdésem hogy mi a legegyszerűbb módszer a MacBook-on lévő könyvtár (pl.filmek) apple tv-vel történő megosztására (nem tükrözésre gondolok), hanem ha lecsukom a Mac-et úgy is el tudjam érni apple tv-n keresztül a Mac tartalmát.
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
válasz Franky2Ster #701 üzenetére
Apple Watch mellé csak új előfizetéshez adnak 3 hónap apple tv+, ~200k-ba sajna nem fér bele az ingyen apple tv+ (olcsóbb ipad-hez jár elvileg korábbi felhasználóknak is) + a felhalmozás nem működik, tehát ha van aktív előfizetésed nem fogsz kapni +3 hónapot.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
-
blakey
titán
válasz KubanitoS #716 üzenetére
Elméletilg 2024-ben érkezik.
Amúgy itt az Apple TV (hardver) topik.[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Van valakinek infó, hogy mikorra várható az új Apple TV 2024-2025-2026?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
doc
nagyúr
válasz Franky2Ster #713 üzenetére
Nov 15, de ezt a gugli is megmondta volna...
-
Franky2Ster
senior tag
Siló második évad mikortól nézhető?
-
kekesi132
tag
Sziasztok!
Esetleg más is belefutott abba a hibába, hogy nem tudja véglegesíteni az Apple-fiókját?
Nincs Apple készülékem, de szeretném használni az Apple TV alkalmazást és Apple TV+ előfizetésen is gondolkodom, így csak böngészőből tudok regisztrálni, ami nem működik, ugyanis a kétlépcsős azonosítás után "Az Apple-fiók és adatvédelem" oldalon nem enged tovább a "Folytatás" gomb.
Eléggé utánajártam a témának, elméletileg több, mint egy éve fennáll és az Apple is tud róla.
Szinte minden létező javaslatot kipróbáltam:
- folytatás gomb spamelése (még egy auto clickert is letöltöttem);
- alternatív böngészők (Chrome, Opera, Firefox, Edge [ezek közül az első kettőt mobilról is próbáltam], illetve PS4 böngésző);
- bővítmények eltávolítása a böngészőből;
- párhuzamos próbálkozás mobilról és pcről;
- net/wifi megszakítása a folyamat közben;
- másik androidos mobil használata;
- előzetes iTunes bejelentkezés (ide be sem enged).Az Apple TV+ felületére be tudok lépni így is, de ez Apple TV alkalmazás nem enged bejelentkezni.
Az alábbi Reddit poszt alapján mindenkinek más segített, szokatlan módon nekem egyik megoldás sem segített.
https://www.reddit.com/r/applehelp/comments/17zawel/continue_button_not_working_on_apple_id_privacy/?sort=new
Amennyiben a fenti problémára valakinek van más megoldási javaslata, akkor azt szívesen fogadnám.
Ha rossz helyre írtam, akkor bocsánat.
-
Kaba
veterán
3 hónap, de csak akkor, ha még nem vetted korábban egy Apple termékre igénybe.
-
katuci
csendes tag
válasz Franky2Ster #705 üzenetére
Ez szomorú.
-
blakey
titán
válasz Franky2Ster #705 üzenetére
Inkább az adott rendszerre írt alkalmazással van gond. Tehát nem a TV-vel közvetlenül, persze összeségében a TV-n van a gond, de nehogy pánikba essen, hogy a TV a sz@r.
-
katuci
csendes tag
Sziasztok!
LG tévén nézzük a filmeket, és nagyon gyakran menet közben kikapcsolódik a magyar felirat. Van valami ötletetek, hogyan lehetne ezt megszüntetni? Vagy ajándék lónak ne nézzem a feliratát?
-
kelemenkelo
tag
Sziasztok Pesten tudna nekem apple tvre safarit varazsolni?köszi
Privát üzenetre illik válaszolni , de ha ezt elmulasztod , akkor bunkónak tartalak .
-
pkaresz
őstag
Szia!
Három hónap szokott lenni."Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
Franky2Ster
senior tag
Ùj Apple kèszülèk mellè jàr valamennyi AppleTv+ ajàndèkba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Witcher topik
- Cyberpunk 2077
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest