Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBear
senior tag
Hát egyelőre nem sikerült...
A családban 5 telefonból 5-ön nem megy stabilan. Van, hogy megy, de beletekersz, leáll, van, hogy el se indul a lejátszás. App store-on egy rakás hasonló negatív vélemény van.
Úgyhogy egyelőre marad csak a TV.Ja, a családi megosztás pusztán droidon továbbra se megy, legalábbis eddig nem találtam megoldást.
-
BigBear
senior tag
Sziasztok,
Bár láttam, mások is kérdezték korábban, bátorkodnék feltenni a kérdést, hogy van-e már valami mód az apple tv+ megosztására / családi csoport létrehozására, ha nincs semmilyen apple eszköz a családban?
Most, hogy már van droid alkalmazás is, a párom is nezegetné néha, de egyelőre csak az én fiókom tudtam beállítani a telefonjára. Ezzel csak az a gond, hogy keveredik a megnézett anyag, a folytatás stb.
Az apple oldalán nulla segítseget találtam erre, alap, hogy legyen apple eszköz. Nost ez nincs és még1x nem is lesz. Droid appban nem lehet, pc-n nem lehet, droid tv / lg tv appban nem lehet megosztást, családi csoportot létrehozni, vagy legalábbis én nem találtam.
Netet bújtam, de eddig semmi...
Esetleg valaki megoldotta valahogy apple eszköz nélkül, vagy nyugodjunk bele, hogy ez ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Linux kezdőknek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Házimozi belépő szinten
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest