Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz
Harbinger85 #597 üzenetére
480p lett volna? Nekem nem tűnt olyan rossznak, de lehet csak igénytelen vagyok
-
doc
nagyúr
válasz
Harbinger85 #597 üzenetére
Tudom ez nem vigasztal, de nekem az Apple TV+ tokeletesen mukodik Samsung TV-n (Samsung sajat OS-sel), Androidos TV-n, Apple TV hardware-en, browserben (Safari), iPaden es iPhone-on is
Esetleg valami androidos appal nem lehet trukkozni, vagynemtom
-
ldave
félisten
válasz
Harbinger85 #595 üzenetére
Appot nem próbáltam, Windows laptopom én simán web böngészőből néztem AppleTV tartalmat, azzal semmi gondom nem volt.
-
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Végre neki kezdtem volna nézni az Alapítványt, PC Windows 10 'preview' app-pal. Az első rész le is fut, minden oké, egyszer ugrált a kép illetve a stáblista érdekes volt. Erre nézném a 2. részt, le is fut az ajánló - amit nem értem miért kellene végig néznem, lehet léptetni - de kiír hibát, hogy ezen a kijelzőn ez a live tartalom nem lejátszható, csak built-in display. Tudom hogy az app béta, de ez komoly? Van rá megoldás vagy várjak még kijön egy stabilabb verzió? Még jó hogy promó kóddal van.
Kísérlet kép megpróbálok mást nézni, bár tudom sok sorozatnál az első epizód ingyen is megtekinthető. Ezért is lehet a fenti bug. -
blakey
titán
-
-
blakey
titán
válasz
bigdigit #589 üzenetére
Van Apple TV topik.
-
bigdigit
addikt
Mivel ez pörög itt teszem fel a kérdésem bár igazán az apple tv 4k-ra vonatkozik.
Külföldi oldalakon azt olvastam dolby vision tartalmakat is hdr10+-ba küldi az olyan tv-re ami csak azt tudja a dv-t nem. Mivel samsungon nincs dv gondoltam talán ez egy jó alternatíva lenne áthidaló megoldásnak.
Mintha fly nyomná át egyik formátumból a másikba. Van ennek valami valós alapja? -
ldave
félisten
Van arra beállítási lehetőség, hogy ne játsszon le trailer videót egy epizód előtt?
-
Hali,
Sima Mastercard-al elutasította a regisztrációt, milyen kártyát fogad el?
-
Kaba
veterán
válasz
prime_adam #582 üzenetére
Egyszeri ajánlat.
-
prime_adam
aktív tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés: kaptam emailt, hogy készülék vásárlás után aktiválhatok 3 hónap Apple tv előfizetést. Ez ilyen egyszeri ajánlat, vagy minden nagyobb vásárlás után kap az ember 3 hónapot? Számomra az nem egyértelmű, pedig már a kisbetűs részt is elolvastam.
-
Ka999
tag
Sziasztok! Van most valamilyen lehetőség, amivel pár ingyen hónapot be lehet húzni? Ma jár le a meglévő előfizetésem.
-
plus44
veterán
Sziasztok!
Egy Apple TV 4k 1. Gen (A1842) eszközön folyamatosan villog a fehér állapotjelző, a tv-n a restore oldalra irányít. Factory reset kellene neki, de nincs rajta se usb-c se micros usb, amivel gépre lehetne dugni, hogy iTunes-szal meg lehessen csinálni. A távirányítoval sem engedi a resetet. Van valakinek ötlete, mivel lehetne életet lehelne bele?
-
válasz
Harbinger85 #561 üzenetére
Kösz az infót!
-
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Csak jelzem hogy itthon is elérhető PC-re a AppleTV és Apple Music appok a MS Store-ban, 'preview' változat. Windows 10-re is.
-
mattheus
őstag
Sziasztok!
Egy nagyon érdekes problémám van az Apple TV+ szolgáltatással, mivel aktív előfizetésem ellenére csakis az első részeket engedi megnézni a rendszer a sorozatokból. A többi résznél annak ellenére, hogy már régóta elérhető és megjelenik a lejátszás gomb, azt megnyomva az adott epizód információi lesznek láthatóak és csak azt engedi, hogy hozzáadjam a listához.Az alábbiakat próbáltam: kiléptem az Apple ID-ból majd visszaléptem, Rootert újraindítottam, kipróbáltam iPhone-on, Mac-en és iPad-en, újraindítottam őket, kipróbáltam mobilnettel is. Természetesen megnéztem a profilom alatt az előfizetést és aktív.
Van esetleg ötletetek ? Supporttal beszéltem, de egyelőre nem tudták megmondani mi lehet. Elvileg holnap majd keresnek telefonon.
-
pkaresz
őstag
Sziasztok!
A felirat szint , szürkét miként lehetne beállítani?
HDR10+ filmnél nagyon erős a felirat minden választható színnél.
Valahol olvastam, hogy lehetne a felirat erősségét %os an állítani?
Itt hol?
Köszönöm a segítséget!Üdv: Karesz
-
ldave
félisten
Ti is kaptatok üzenetet, hogy 1890-ről 2790 Ft-ra emelkedik az előfizetés a következő hónaptól?
-
Bigemperor
senior tag
Skacok, elég láma vagyok ehhez, amiket olvastam, azokból semmi releváns infót nem találtam, próbaképp feltettem a Mi Box S-re az apple tv appot, mivel most van az ingyenes időszak kampány. No most semmiféle filmes tartalom esetében nem is jön elő a lejátszás opció, csak előzeteseket látok és valami hozzáadás funkciót, a könyvtár is tök üres. Mobilon és win laptopon még ennyi sincs csak pár saját tartalmat hoz, keresés semmire nem hoz eredményt. Tuti valami beállítás, vagy inkompatibilitás, vagy tudom is én. Tudna esetleg valaki segíten, hogy mit csinálok rosszul.
Előre is hálás köszönet. -
blakey
titán
Ez van, szerencsére nem nagy probléma, csak ez az egy app ilyen és csak egy eszközön, a többi eszközön hibátlan. Ahogy Dolby Visionre vált, egyből szürkére vált a két sáv, egyértelműen az app hibájának tűnik, SDR-ben jó. Muszáj próbálgatnom, mert egy új eszközt tesztelünk és annak a viselkedését, valamint az appok kompatibilitását. Előfordul, hogy az j kernelhez még nem lett "felkészítve" az ATV+ app.
-
blakey
titán
Te most tényleg elhiszed, hogy egy app a rendszerhez képest más beállítást igényel? Mindig másik beállítást használsz TV-den, ha pl. az Androidos lejátszódon a Netflix után az Apple TV appot indítod? Ez nagyon komolytalan dolog lenne és nem huszem, hogy jól érted a problémát, mert ekkora hülyeséget csak nem csinál egy app fejlesztője. Ha így van, akkor az Androidos verziót qkázom. Egy lejátszóhoz kalibrált megjelenítőt nehogy egy app felülírja és neki más kelljen, ilyen a világon nincs. Ne egy TV készüléken futó appot hasonlíts egy külső lejátszóhoz.
-
doc
nagyúr
"10 eszközön jó, egyiken fura a megjelenés, akkor nem a megjelenítő a gond" - hat szerintem meg ez pont azt jelenti
Nekem pl a Philipsen minden codechez (pl Dolby, HDR, stb) kulon-kulon be kellett allitgatni a kulonfele szinteken, beallitasokat. Ha pont azt nem allitod be amelyiket az Apple TV hasznal, akkor az pontosan ezt fogja eredmenyezni amit leirtal...
De a Seet nem neztem meg, rakukkantok majd. -
blakey
titán
-
blakey
titán
Engem csak az Android TV érdekel, ugyanis feltettem és minden jó kivéve 1 dolgot, pl. a See-t nézem, és Android TV-n az alsó és felső fekete sávok szürkék, de elég komolyan (oleden nézem), máshol jó, tehát iOS-en, tvOS-en, macOS-en fekete. Elcseszték az Android TV-s verziót, vagy szándékosan ilyen?
-
doc
nagyúr
En Apple TV-n (marmint a fizikai eszkozon), Samsung TV-n, Androidos TV-n, MacOS-en es iOS-en is hasznalom. Mindenhol jo
(bar a Samsungon neha furak a feliratok, olyan mintha a valtozonevek latszananak a konkret ertek helyett pl. az epizod szamanal, de ez legfeljebb minimalisan zavaro olyankor, amugy tokeletesen mukodik)
-
blakey
titán
Van aki az appot Apple TV-n és Android TV-n is használja? Minden jó Google/Android TV-n is?
-
xviktorx
tag
Én az írásodra reagálva beváltottam mind a 2-őt, még úgy is sikerült hogy apple tv+ ra korábban volt már előfizetésem és elmélteileg csak új előfizetőknek él ez az opció. Le kell hogy legyen mint2 alkalmazás tölve, én a iphone kamerával beolvastatttam a qr kódot és már minden ment is.
-
zol84
tag
Sziasztok! Game Pass ultimate tagoknak elvileg jár 3 hónap ingyenes próbaidőszak apple tv-re és apple musicra. Ez tényleg csak USA-ban lehet beváltani??? Xbox konzolon nem sikerült beváltanom az ajánlatot.
-
törölt tag
-
general
addikt
Hali! Valszeg láma kérdés, de Apple TV + szolgáltatásnál létezik családi vagy megosztott előfizetés, mint a Netflixnél, HBO-nál? Tehát hogy egy előfizetést több családtag is nézhessen több készüléken.
-
Giovan!
addikt
Ezek a tudományos ismertető műsorok egész jók az Apple-nél. A Tiny World különösen tetszett, főleg miután kiderült hogy a csávó a Role Models-ből narrálja
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Semmit nem vennék úgy, hogy előtte nem tudom tesztelni.
Viszont abban egyetértek, hogy a kereskedőnek néha szívás, ahogy a fent említett kibontott termék már eleve karcos. A tkm venné vissza.Nekem a Sony A95K úgy néz ki még mindig, ahogy kibontottam, a hátsó takaró lemezeket és a második távot ki sem bontottam a hozzáadott kamerát csak teszteltem és utána visszacsomagoltam, amikor nem használom a tv-t, teljesen le van takarva, még mindig van majd 1 hetem eldönteni, hogy megtartom-e, vagy sem.
Valószínűleg a szoftveres baromságai miatt el fogok állni a vásárlástól. Számomra 1.2 millióért egy tévé nyaljon hátsót és tökéletesen működjőn, egy ilyen árban lévő tv-től nem tudok tolerálni semmilyen hibát, főleg, hogy fel kell kelnem és kihúzni az áramból, mert sz@rrá fagyott a kép és ezt már negyedszer eljátszotta. Bravia Core belépni 10-ből 5-szür nem lehet, az erősítőmet teljesen nem halkítja le. Viszont ennek a tv-ének a távja a legszebb és a legjobb most a világon.
Számomra ezt jelenti az elállás. És ez egy nagyon jó dolog. -
blakey
titán
Ha az Apple Tv készülékről szeretnétek diskurálni, akkor ajánlom figyelmetekbe a megfelelő Apple TV (eszköz) topikot, ez a topik magáról az Apple TV+-ról, a szolgáltatásról (stream) szól.
#509 Franky2Ster
Nem a lejátszót kalibráljuk a megjelenítőhöz, hanem a megjelenítőt a lejátszóhoz. -
Imy
veterán
Nem messze lakunk Ausztriától, és havonta 1x kimegyünk bevásárolni. Azt hiszem érdemes lenne kimenni ott megvásárolni az Apple TV-t. [link] 169 EUR, azaz olcsóbb lenne kicsit több mint 10%-al.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
JoceeHunt #520 üzenetére
Ezzel már régóta én is így vagyok, csak a stream játszik nálam, de még ott is van egy rakás elmaradt sorozat, vagy film a listában.
Amúgy a "Simlis" (Sharper) című film nagyon bejött, van benne egy csomó csavar és amikor azt hinnéd, hogy minden kiderült, bedobják az ász csavart, aztán nézel ki a fejedből.
Ajánlott fim nagyon a részemről. -
divan
őstag
válasz
JoceeHunt #510 üzenetére
Igen, be kell lépni a fiókba Apple ID-vel ugyanúgy mint a többi Apple eszköznél. Vezérelni szerintem tudja, ha egy hálózaton vannak, de különböző ID-vel, bár ezt még nem próbáltam. Viszont a megvásárolt, vagy kölcsönzött (pl. Infuse) program csak egy fiókban használható.
-
doc
nagyúr
válasz
Franky2Ster #513 üzenetére
Ez nem szervizmenu, sima beallitas-menu
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Franky2Ster #513 üzenetére
Panasonic Lz2000 (előtte hz2000) és SonyA95K tévéim vannak most, mind a háromnál rögtön rákérdezett, hogy kapcsolja-e a be a dolby vision-t, amikor elöször kapcsoltam be az Apple tv-t.
Szerintem az lehet, amit írtam, a tv-d automatikusan nem küldi a metadatokat. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Franky2Ster #505 üzenetére
Erről még nem volt itt szó (a kereső szerint), de ha már itt van ez a menü kép, akkor néha ez igen zöldes hátterű lesz és hátha esetleg valaki keresni fog erről infót. Szóval...
A neten akkora baromságokat olvasni, főleg külföldi oldalakon néhány észlénytől, hogy az már fáj.
Ilyeneket írnak: Cserélj HDMI kábelt, cseréld az összes HDMI kábelt, indítsd újra az apple tv, csinálj gyári visszaállítást, cseréld ki az eszközt ..omg...etc etc...
Pedig a dolog nagyon egyszerű. Egyszerűen azért lesz zöld a menü, mert be van kapcsolva az átlátszóság és amikor a kínai füveket, vagy mi neve ennek a képernyővédőnek, most nem tudom pontosan, ami ugye zöld, akkor ez menü háttér is zöld lesz. Amikor ez a képernyővédő vált, akkor újra szürke lesz a háttér. Lényegében nem történik semmi.Tehát erről van szó:
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Franky2Ster #509 üzenetére
Mi az, hogy HDR módban? Ezt nem értem...
Az Apple tv automatikus felismeri, hogy mit "tud" a tv. Ezért is ajánlja fel. De ekkor a tv még SDR módban van. Vagy a samsung tévéd nem küldi a metaadatokat, ezért kell külön beállítani talán... Ezt nem tudom. -
Értem, köszönöm, a többieknek is.
Iphone, Ipad esetén fontos, hogy egy fiókban legyenek az eszközök?
Értelemszerűen páromnak külön fiókja van a saját iphone és ipad miatt.
Nekem meg iphone, macbook a fiókomban.Gondolom az appleTV-t is fiókhoz kell adni mint az alma eszközöket általában.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Ezt első bekapcsolásnál rögtön felajánlja, hogy ellenőrzi a HDMI kábelt és ha ok, akkor bekapcsolja, nálam pl, Dolby Vision-ba kapcsolta a tévét.
-
doc
nagyúr
válasz
Ezt jo tudni, nekem uj info volt. Mondjuk neki egy regi Sonyja van, nem uj Samsung, szoval ott ez valoszinuleg nem segit
-
Franky2Ster
senior tag
Nem minden esetben kell kalibrálni.Ha pl. Samsung Tv-d van akkor ott be lehet kapcsolni a HDR módot valamelyik Samsungnál csak Szervíz menüben lehet bekapcsolni.Ha ez megvan akkor az AppleTV-n be kell állítani a 4K HDR módot és akkor már nem kell kalibrálni mert azt fogja írni az AppleTV, hogy nem szükséges.Minden színhelyesen fog megjelenni.
-
doc
nagyúr
válasz
JoceeHunt #503 üzenetére
Az Apple TV es iPhone hasznalataval be tudod automatikusan kalibraltatni a kepet.
Gepelni nem kell a taviranyitoval, tudod iPhone-on, iPaden is.
iPhone-rol, iPadrol tudsz virtualis taviranyitot hasznalni.
Mikor pl youtube-ot nezel iPhone-on, egy mozdulattal ki tudod tenni az Apple TV-re.igy hirtelen ezek jutottak eszembe
-
Sziasztok!
Jobb topicot nem találtam, van egy régebbi Bravia TV-m amin már a frissítések hiánya miatt a Netflix nem magyar, HBO Max nincs, Disney+ nincs, wifi képátküldésre nem alkalmas a TV.
Persze laptop - HDMi kábeles megoldás mehetne, Ps4 Pro mehetne, mégis inkább elgondolkodtam egy ilyen kis kütyün ami csak a streming dolgokkal foglalkozna.Apple TV vs. Amazon Fire TV Cube lett a végső kérdés.
Apple termékek vannak a házban (2 watch, Macbook, Iphonok mindenkinek).
Alexa hangvezérlést használok a házban.A fentiek miatt nem tudok döntésre jutni. Tudnátok abban segíteni, mivel az Apple TV-t nem ismerem, hogy jár-e bármiféle előnnyel az hogy vannak iPhone-ok, meg egy Macbook?
Amire a cuccos használva lenne, kizárólag Netflix, HBO Max, Disney+Köszönöm!
-
Imy
veterán
Igazad van, de a visszaküldést annyira nem támogatom, inkább körbe járom. Ebből születnek azok, hogy olcsóbban bontott terméket árulnak. Jó, nem kell sajnálni a kereskedőket, de jobb nem eljátszani.
Ethernetet nem használnék, és ha felesleges a tárhely akkor jó a 64-es is. Ha úgy nézzük inkább 16%-feláron megy a vacillálás, ha egy nullával nagyobb lenne az összeg, akkor 100e nem 10e-ről lenne szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- Windows 11
- EA Sports WRC '23
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest