Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
Faterom resetelte a apple tv medialejatszojat, majd be akart lepni a felhasznalommal, amivel honapok ota nezte a tartalmakat LG C1-en. Hibat irt ki. Fura, mert jelszokezelo appbol tevedhetetlenul kuldtem at neki a belepo adatokat.
Gondoltam megprobalom itthonrol a telefonommal chrome appot hasznalva, hogy betudok e lepni. Hat ahogy megadtam a belepesi adatokat, atengedett a ketlepcsos azonositas on, majd a lenti hibauzenet fogadott. Hiaba csinaltam cache torlest utolso probakent, semmi.
Valaki talalkozott ilyen hibaval? Feltetelezem, hogy magaval az accountommal lehet valami kozponti gebasz, mert fateromtol fizikailag is tsvol vagyok, igy se nem azonos halozaton probalkozunk, se hasonlo eszkozon.
Bad Gateway
Correlation Key: RSNMSWZSHSDYZD4CRZWNUNOTTM
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest