- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomek017
tag
Van egy másik ugyan ilyen ipod-m.
Az vízbe esett. Kiszáradt, tökéletesen működött.
Azonban cserélni kellett a touch-t, szétszedtem de bekapcsolva volt amit nem vettem észre.
Csavarhúzóval hozzáértem egy kis chip-hez az alaplapon. Égett szagott éreztem, azóta fehér képernyő.
Viszont működik, hallani ahogy feloldom a képernyőzárat, Itunes felismeri. Minden jó, csak fehér a képernyő.
Tanultam belőle...Egyébként, ha az ember vigyázz pl egy Ipodra, mennyi az élettartama?
-
tomek017
tag
Sikerült.
Redsnow-n is felraktam az 5.1.1 es ios-t. Ugyan az, mint itunesnál. Sokáig apple logo, majd bejön a beállítás és nem reagál az érintésre.
Ezért akartam régebbi firmware-t telepíteni, hátha úgy működik. Shsh blobs-n belül ha kiválasztok egy régi verziót ezt írja: "nincs friss blobs ehhez a verzióhoz az apple szerveren"
A touchpad-t már megnéztem, újat kötöttem be de úgy se jó. Valóban úgy tűnik alaplap hiba. -
tomek017
tag
Ha simán a visszaállításra kattintok, akkor legfrissebb verziót rakja fel megint. Nem ajánl fel régebbi ios-t.
A helyzet ugyanaz. Dfu mod, redsnow-t megnyitom; restore; kiválasztok egy régi iOs-t, kis is írja alul, hogy dfu modban van a készülék, de páfó. A "next" gomb inaktív -
tomek017
tag
*Bejön a Setup, az Ipodon. Ugye a beállításokhoz fel kell oldani a készüléket, de nem tudom a csúszkát arrébb mozgatni, nem reagál semmit a touch.
Esetleg cseréljem ki az érintő panelt? Van most kéznél egy új. -
tomek017
tag
Halihó.
Egy Ipod touch 3g 32gb miatt írok.
Legújabb ios-t felraktam, és csak az apple logo jelenik meg. Nem lép tovább. Próbáltam már visszaállítást, sikerült is, de a hiba még mindig ugyanaz. Néha egy pillanatra felvillan a kezdőképernyő. de utána rögtön megint az apple logo. (régebbi firmware-t nem sikerült felrakni)
Érdekes még, hogy tegnap este notebook-ról töltöttem, kb 60-70%-ra töltődött fel az akksi (itunes szerint). Ma rádugtam a konnektorra és a lemerült akksit mutatta. Magyarán újra 0% ról tölt. Nem tartja meg a töltést? Ez okozhatja a hibát, hogy nem lép túl az apple logo-n?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Apple MacBook
- Milyen digitális videókamerát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robogó, kismotor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest