- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
volapapa
csendes tag
válasz
bLaCkDoGoNe #172 üzenetére
Na ide figyelj arról nem én tehettek hogy ha hibát csinálsz ne úgy old meg hogy te gyere ki belőle jobban az nem az én problémán hogy te neked annyi eszet nem kaptál hogy boldogulj az életbe ne másokat szólj meg hanem a saját dolgaiddal foglalkozz és tarts meg a véleményeidet azoknak akiket érdelek mert nem mindenki olyan szerencsétlen mint te.
-
volapapa
csendes tag
Sziasztok !
Egy érdekes kérdésem lenne felétek. Iphone 5 van és sajna ki mostam a ruhákkal együtt de még időben észre vettem és ki vettem egy kis vizet kapott a kijelző tiszta pára volt de az már ki tisztult és a kamera is rendbe jött végül működik a telefon csak néha csinál hülyeségeket pl . a main gomb nem működik és a mikrofon kicsit halk ha hívok valakit. De most már ez most nem csinálja.
A fő kérdésem hogy ha vissza viszem az Applehoz hogy nézik meg hogy be ázott e hallottam hogy egy papír csíkot dugnak a fejhallgató lyukba és úgy.
Vagy még a diagnosztika elmentett egy pár dolgot amit nem értek gondolom a hibákat amit a telefon csinált működés közben, de ki törölni se tudom ha azt megnézik az Applenel rá jöhetnek hogy be ázott e vagy nem?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Óra topik
- Microsoft Excel topic
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged