- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Apple Music
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
válasz
domerator #85 üzenetére
Most így estére az a szitu, hogy az igencsak rétegzenének számító reggae playlistem is lossless felirattal megy
... és úgy is szól a homepodon!!!! Eddig is hozott rejtett részleteket a homepod, de most eléggé alápakolt ez a lossless... a magas hangok szépen csilingelnek, az ének szép tiszta és érdekes módon a brutális mély hangok megszelídültek. Nagyon jót tett a lossless a homepodnak... de akkor mi az a szoftverfrissítés, amit mindenhol olvasok? Az apple fehéren-feketén azt írja, hogy a homepod jelenleg az AAC-t támogatja, a lossless majd érkezik. Akkor most ez valami közbülső állapot amit hallok? Ha igen, akkor szépek a remények...
Mivel az apple eredeti Lightning - Jack adaptere 24bit/48kHz-ig támogatja a losslesst, így hallgatóztam egy kicsit a samsung féle AKG-val. Hát tényleg odatették a minőséget, annyira, hogy egy idő után az volt az érzésem, hogy ennek kevés az AKG. Pedig szerintem egy nagyon jó alap füles, de úgy tűnik ehhez már kevés, sokkal több anyag kívánt átjönni, mint amennyivel elbírt.Most ahogy ezeket írom, sorban jönnek a kedvenc zenéim és nem, nem hallucinálok... a homepod valahogy hozza a losslesst... hogy milyen felbontásban, azt nem tudom, de radikálisan megváltozott a hangja, egységesebb lett, összeállt a zene.
3-4 dalt összehasonlítottam a spotival... hát szegény spotinak fel kell kötnie a gatyát, a különbséget festeni lehet.Basszus, ha tízszer kellene visszamennem az időben, mind a tízszer úgy döntenék, hogy nagy homepod és abból is kettő!!!!Majd még hallgatózok egy kis komolyzenét, jazzt, stb. a napokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vicces képek
- Futás, futópályák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Antivírus szoftverek, VPN
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Update 05.27 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest