- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabiks
senior tag
-
RangerFox
veterán
válasz
RangerFox #127889 üzenetére
Na még most arra lettem figyelmes, hogy nem jól jeleníti meg a menu bar-ban a töltöttségi százalékot, megnéztem egy filmet és a 100%-ról 98%-ra esett vissza ezalatt, amit én nagyon keveslek (coconut battery is 92%-ot mutat). Így simán lehet, hogy itt van a hiba, és 15%-ot mutat, miközben 0% körüli van. Na most majd kísérletezgetek vele, hogy mikor merül le és mennyit mutat. Remélem megoldódik ez a probléma, mert nagyon zavaró.
-
FőDudu
veterán
válasz
RangerFox #127879 üzenetére
Az osszes akkumulator piszkalo appot szedd le. Ez az elso.
Se coconut, se aldente, se mas ne legyen.Az aldente is azzal indit, hogy bizzuk ra az akku kezeleset. Lehet ezek piszkalnak bele.
Szoval eloszor szedd le oket. Aztan meg kell nezni hogyan vannak beallitva az energia takarekossagi beallitasok. Mikor kapcsol ki kijelzot, mikor megy energia takarekos modba, mikor hibernal.
A Lock screen beallitasainal van mit es mikor csinal a kijelzovel.
Amugy lehet nalad le van tiltva a standby.'pmset -g | grep standby' mit ad eredmenyul?
(nalam1, mert engedelyezve van a standby, M4 Macbook Pro). -
válasz
RangerFox #127877 üzenetére
pár napja amikor ébresztettem a gépet, pont úgy csinált, mintha restart után lennénk (appok nyíltak újra, lassabban is jelentkezett be), és semmi nyomát nem találtam újraindulásnak a naplóban. ráadásul dokkolón volt végig.
meg amikor egyszer lemerítettem véletlenül, akkor is hibernálta magát, töltőre dugva onnan folytatott mindent, ahol lemerült. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Villanyszerelés
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A5500 64GB 1TB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest