- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
madle
őstag
válasz
wardemi #58934 üzenetére
Nálam az Apple saját Photos alkalmazása csinálja ezt, hogy duzzasztja a virtuális memóriát. Nekem is 30-40-50GB-ra is felkúszik és már az előző főverzióban is ugyan ezt produkálta. A support elmondása szerint egy folyamat beakad, jelen esetben egy fotó nem olyan formátum mint kellene és nem tud vele mit kezdene az alkalmazás, de az a vicc, hogy minden fényképemet iPhonnal lőttem, így nem értem, mi ragadhat be ami így kinyírja a rendszert? Mellesleg a CPU is felmegy max terhelésre.
-
Syl
nagyúr
válasz
wardemi #56862 üzenetére
>Rég nem volt ennyite teachnológiai újítás
Minden bántás nélkül, mik is ezek a nagy újítások? Az arcfelismerő ami vagy működik vagy nem? A home gomb nélküli kijelző (amit a BB10 évekkel ezelőtt hozott)? 265 ezerért HD kijelző (iphone 8)? A vezeték nélküli töltés?
A keynote-ot nem láttam, csak handrás összefoglalóját, de én semmi eget rengetőt nem láttam. Minden volt már évekkel ezelőtt, legfeljebb nem az Apple-től
-
Head88
addikt
válasz
wardemi #55173 üzenetére
Tudomásom szerint nincs, de egy próbát megér. Csak az a baj, hogy a szervizesek sem fogják tudni, hogy egy újabb LG panelt szerelnek fel, vagy a Samsungot. (komplett fedél csere, és a rendeléskor nincs külön jelezve a panel típusa)
Ha rákeresel te is láthatod, hogy az internet tele van ilyen hibáról szóló fórumokkal és youtube videokkal. -
válasz
wardemi #54149 üzenetére
Nekem egy Gagyineus 2.0 van, ami árához mérten teljesen jó (főleg az irodában), de hogy tényleg jól szóljon, hozzácsatoltam egy aktív mélyet. Utóbbi veszett sokat dob rajta, főleg mivel nagyon kicsi az iroda, így kell a kraft, hogy potyogjon a vakolat...
A Bartenderre kíváncsi leszek. Már hetek óta nem használom. Gyakran hibázik, egyes ikonokat nem jeleníti meg és egyik-másik app összeakad vele. Most leredukáltam ennyire:
-
válasz
wardemi #50643 üzenetére
Próbáltam már hasonlót (ReadKit, Feedly), de egyszerűen nem áll kézre. Meg őszintén szólva nem is követek sok oldalt, így azokat bőven átlátom pár tabon megnyitva... Facebook-ra, Google+-ra, Twitterre havi 1-2 alkalommal lépek be, már a közösségi ömlengés sem hat meg, a híroldalakat pedig nagy ívben kerülöm. Nem érdekel hol, kivel mi történt itthon, vagy a nagyvilágban. Persze bennem van a hiba, mert ez manapság így nem normális, de őszintén szólva magasról teszek rá, hogy ki-mit gondol rólam. Mármint ezzel kapcsolatban.
-
bmakszim
őstag
válasz
wardemi #38550 üzenetére
Lesznek majd olcsóbb alternatívák is és ha az OS X nem is, de úgy tudom a Win 10 natívan támogatja. Előbbi úgy sem alkalmas játékra, minden másra pedig elég lesz az iGP is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Hyundai, Kia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Bluetooth hangszórók
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB magyar vbill új akku gar
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest