- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
icecave #120382 üzenetére
A cikkek szenzációsabbra sikerültek, mint maga a kutatás. Elég speciális körülmények együttállása kell, hogy kihasználják ezt. Ha megbízható helyről telepítesz szoftvert és frissítve, akkor nem kell pánikolni. (a támadónak kell egy process hozzáférés) Gondolom az Apple kiad majd egy foltozást és le kell nyelni, ha ez némileg üt a teljesítményen.
-
válasz
icecave #118538 üzenetére
Ez így van, de figyeld meg a szóhasználatot: cannot "natively" connect... ugyanis a DisplayLink SoC-t tartalmazó dokkolókkal, amint itt már írták - az M1/M2 Air is tud két monitort (és nem csak tükrözés módban, hanem valódi, külön-külön megjelenített tartalmakat megjelenítő külső monitorhasználatról beszélek). DisplayLink-es adapterből pedig rengeteg féle van: a HP, DELL, Lenovo dokkolók általában ilyenek, de rengeteg egyéb brand is gyárt (még olcsóbb) DisplayLink-es dokkolót.
Erről persze az Apple hivatalos oldalai mélyen hallgatnak, szerintük vegyél csak Pro-t, ha két külső monitor kell. -
Bkrisz9
őstag
válasz
icecave #113630 üzenetére
Safari egy katasztrófa.... Én úgy voltam vele, hogy ha már apple cucc azt használom telefonon és gépen is. Több ilyen szaggatásos gondom volt, a reddittől pl konkrétan forrósodott a gép, dolgoztak a ventik és elképsztő darabosan működött az oldal. Chrome alatt semmi gond, minden működik. Érdekes...
-
-
syl5
őstag
válasz
icecave #109292 üzenetére
Na igen, én ezeket nem, vagy ritkán használom.
Btw most újra kipróbáltam az MS appokat és Ventura-n sokkal jobb a helyzet. Régen volt már újraindítva ez a ... szerelmem
Még előző verzión mókoltam múltkor kicsit még nyár végén az unreal engine-el. Na az felrobbantotta a gépet kb. 100 fokos proci, soha nem láttam annyit, még teams-től se -
válasz
icecave #109232 üzenetére
Szerintem ha belefer a keretbe, akkor platformtol fuggetlenul jelenleg a kovetkezo CPU-s laptopokat erdemes megvenni:
- M1 es afolott
- Ryzen 4000-es szeria es afolott
- Intel 1200-es szeria es afolottEzek mar mind elegge energiatakarekosak es gyorsak is, de a korabbiak kellemetlenek.
-
marsu.
senior tag
-
vadászcsiga
félisten
válasz
icecave #109006 üzenetére
Arra van jó kis bővítmény. Polyglot for Safari
-
SharpSA
veterán
válasz
icecave #108982 üzenetére
Na ezt nem tudom, én is csak most kerestem meg ezt a beállítások között, ahogy itt olvastam, hogy van már magyar szótár. Nem a fordítóhoz való, mert abban nincs benne a magyar nyelv, lehet, hogy a billentyűzethez, amit meg nem szívesen használok a magyar csúsztatva gépelés hiánya miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Nintendo Switch 2
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- LENOVO IDEAPAD Gaming 3 - Ryzen 5 5600H, 15.6FULL HD, 512 GB, 16GB, Geforce RTX 3050Ti
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest