- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
klima9
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni!
Lopás miatt vásárolnom kellett egy új MacBook Pro 13 gépet. Az addig a régi géppel írt 3db külső merevlemezemre (amik hozzáférhetőségét nem szabályoztam le), nem tudok semmit sem felírni. Azt jelzi ki az info fülnél, hogy csak olvasni tudom őket. Mit tudok tenni ilyenkor?
Köszönöm! -
klima9
csendes tag
Sziasztok! Meg tudnátok mondani, hogy melyik Apple program lehet a IMGBurn megfelője. Nem, nem azért kellene, mert XBox-hoz szeretnék letöltött programokat kiírni....
-
klima9
csendes tag
Sziasztok! Letöltöttem a Liont és az iTunes frissítést is, mégsem magyarította a rendszereimet. elképzelhető, hogy ez nem automatikus, és nekem kell valamit beállítanom? Hozzáteszem a magam laikus módján már körbenéztem, de nem jövök rá, mit is kellene csinálnom.
-
klima9
csendes tag
Sziasztok! Egy barátom hozott egy IPad 2-őt az USA-ból, és szeretné kicseréltetni e benne lévő kártyát egy T-Mobile kártyára. Tudtok valakit, aki ezt megcsinálná? Segítségeteket előre is köszönöm!
-
klima9
csendes tag
Sziasztok! Tudja valaki, hogy mikor jön ki végre a működő magyarosítás az új MacBook Pro-ra? 2 hete próbáltam, de akkor hibás volt (állítólag többen is panaszkodtak). Az IPhone 4-em sem merem addig frissíteni, mert félek, hogy utána megint nem tudom párosítani a Mackel.
-
klima9
csendes tag
Úgy döntöttem, hogy képernyőméretben elég lesz a 13'-os. A MacBook Air és a Pro között örlődöm. Mi szól egyik, illetve a másik mellett? (Levelezés, net, póker, Skype, Torrent)
-
klima9
csendes tag
Tudtok esetleg ajánlani olyan beszállítót, aki számlaügyekben kicsit rugalmasabb?
-
klima9
csendes tag
Az új gép fontos lenne a számla miatt, amit el tudnék a munkahelyemen számoltatni. Az 540e-es Pron gondolkodtam, de nem tudom, hogy ki tudnám-e használni teljes mértékben. Lehet, hogy tényleg megbarátkozom a kissebb képernyővel, és marad a monitoros megoldás. Köszönöm a válaszod!
-
klima9
csendes tag
Sziasztok!
Otthoni asztali gépem cseréjét tervezem (laptopra), és mivel 3 hónapja IPhone 4 tulaj vagyok, így teljesen megfertőzött az Apple világa. Amire használnám: otthoni mindennapos dolgok, netezés, levelezés, torrent, póker. Kicsit tartok, hogy a 13'-as kijelző kicsi lenne, de ebben sem vagyok biztos. Szóval várnék egy kis segítséget a választáshoz. Árban 500 körül képzeltem el a plafont, persze jobb lenne kevesebből megúszni. Köszönöm a segítségetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest