- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kashim
őstag
Szerintem ezt a kérdést iPad topicban kéne/kellett volna feltenned.
Ettől függetlenül off-ként reagálok a kérdéseidre:
Tudsz ikont csinálni a weboldalaknak home screen-re. Egyszerűen Safariban ráböksz alul az egyéb gombra (téglalap nyíllal) és az "Add to Home Screen"-t választod. Magyarul nem tudom mit jelenthet a felirat pontosan, én angolul használom a rendszert.
Második kérdésedre kicsit összetettebb a válasz. Én úgy tudom wifi-s nyomtatás csak Airprint támogatott nyomtatókon működik, amiből egyelőre elég kevés van még. Ettől függetlenül vannak App Store-ban nyomtatós programok, adott márkához külön, amikkel lehet nyomtatni ezt-azt wifi-n keresztül, de ott se biztos, hogy mindegyik támogatott.
Ugyan hagyományosan vett megosztott mappába nem is, de Dropbox mappákba tudsz másolni/feltölteni fájlokat a hivatalos Dropbox klienssel nagyon egyszerűen, amelyet asztali gépen ugyanúgy látsz, mint megosztott mappát.
-
tDr1v3r
veterán
Egy adag szarkazmus is volt a hsz-emben egyrészről, másrészről meg a Lion DP-jei még ennél is jóval instabilabbak illetve bugosabbak voltak...
Persze a komikusságán még nem veszít, de gecc, ez csak egy betekintő a fejlesztők számára - rengeteg újdonság van még ami implementálásra vár...
winfanboy /OFF
(#5373) TigerCat: Ki mondta, hogy kötelező lesz bámulni? Szinte biztos hogy kikapcsolható lesz, vagy ha mást nem akkor úgy fog menni mint a LaunchPad - külső alkalmazásként.
-
csuki00
tag
Szia.
Magic mouse-t ne vegyél photoshopozásra. Én is vettem elég olcsón jutottam hozzá, örültem. De kényelmetlen, és alacsony, azt hiszem 800as dpi értékkel rendelkezik, ami valljuk be kevés... egy normál 1rugós egér is hozza azt a szintet.
Szép az az egér, jó is, de grafikára már koránt sem. Főleg nem ennyi pénzért.
Én most egy razer orochi-t néztem ki magamnak, még nem probáltam ki de jónak tűnik. -
Alex91
félisten
Siman. Bar tok folosleges a notihoz
. Foleg, ha megvarod, hogy bejojjenek az ujak a Lion-nal. Szoval mostanaban ne vegyel Air-t
!
Van nativ Youtube kliens, de ha HTML5-os a video, akkor barhonnan lejatsza a bongeszo. Annyit azert hozza tennek, hogy a csak flash-es tartalmakat a Youtube-rol szinten nem jatszik le! (Tehat lesz esetleg olyan video, amit PC-n megnezel, de az iPad-en meg megtalalni se fogod
.)
Persze, a kozel 100 ezer alkalmazas kozott nem csak "fingos" progik vannak
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest