- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedos
addikt
válasz
audi100td #13455 üzenetére
4.1-nél is lehet VGA hiba. 20-30.000Ft körül javítják.
Felszereltségtől -álapottól függöen 110-150.000Ft
Nekem is van ilyen gépem, ha akksiról megy, akkor a youtube fullhd-nél néha belassul. Tápról nem!
Ventik ne zörögjenek, ne legyen foltos a kijelző és legyen fényerő tartalék az LCD-n. -
xedos
addikt
válasz
audi100td #5094 üzenetére
Garis Macbook Pro-t 200.000Ft-ért?? :-)
4.1-esek 150-170.000Ft körül menek ezek 2008-as gépek.
Az unibodyk 220-250.000Ft körülről indulnak 2009-esek.
De az eredeti áruk is 4-500.000Ft volt!!!
Amúgy a BGA javítása 40.000Ft. A régik előnye a kényelmesebb billentyűzet és a matt kijelző. Minden más az unibody mellett szól. -
Kasza08
őstag
válasz
audi100td #5070 üzenetére
nekem hordozható számítógép kellett, viszont azt csak osx-el. régebben is érdekelt, így próbálkoztam asztalin a hackintosh-al, több-kevesebb (inkább kevesebb) sikerrel. utólag nem bánom. azóta sem találtam olyan gépet, amire azt mondanám, hogy elcserélném, még akkor sem, ha ráfizetnének
-
Kasza08
őstag
válasz
audi100td #5020 üzenetére
Az itt felsoroltak.
Beszéld meg az eladóval, hogy tegye fel őket mielőtt megnézed. -
xedos
addikt
-
Xero
nagyúr
-
<NewL>
addikt
válasz
audi100td #4779 üzenetére
passz, de látod én sem tudom biztosan, te sem, ő sem, csak az akinek már volt és szívott vele. nem akármiért nem kellett a kutyának sem a régi Air.
láttam azokat a Prókat. jóárban voltak, biztos hamar elmentek. gondolom csere plusz kp-t ajánlottál fel, szóval nemis csodálom, hogy nem írt vissza
aki reális áron vagy ár alatt rakja fel a hirdetést szerintem semmi esetre sem akar egy ilyen alu unibody ház után egy műanyag (akár thinkpad) akár másmilyen bika gépet beszámolni, cserélni. még ha nem is írja ki a hirdetésbe. azokhoz kp-val kell menni, személyesen.
tavaly amikor vettem az enyém, a hirdetés felrakása után 3 perccel már hívtam a srácot, írtam mail, sms-t, minden ami előttem volt égett annyira püföltem
fél órán belül Pesten átvette uncsitesóm
-
Gonzo.
tag
válasz
audi100td #4742 üzenetére
Nekem volt már szar a gépem. Becsikózódott a kicsike. Tudni kell róla, hogy egy 2.2-s MBP-ról van szó. Nem ijedtem meg mert szakma beli vagyok és nem is olyan nehéz a javítása. De mégis beadtam szervizbe ahol azt mondták, hogy kuka a gép és ott hagyhatom nekik mert ők szelektíven gyűjtik a veszélyes hulladékot. Ezt a 2 alma szerviz közül az egyikbe mondták! Aha... kinevettem és ott hagytam.
-
xedos
addikt
válasz
audi100td #4740 üzenetére
Az alu macbook nem jó választás! Volt olyanom is, meg 13"-os PRO-m is!
A kijelzője és az akksi ideje sokkal rosszabb, mint a PRO-é, nincs rajta Firewire és billentyűzet világítás.
A 13"-os Prok nagy hibája a kicsi felbontás! Bezzeg az AIR-be már 1440x900-as kijelző megy! 15.4"-os Prom, már volt vagy 5db, mindegyikben cseréltem winyót, de nem egy laza kézmozdulat :-(Én is árulok egy DELL gépet AIR tulajdonságokkal, de a kutyának sem kell :-(
-
xedos
addikt
válasz
audi100td #4734 üzenetére
A 4.1-esekben szoktak a vga-k megsérülni. Max 40.000Ft-ért javítható.
Jó gépek! LED kijelző 4-5órás akksi idő, multitouch. 4-6Giga RAM
Egy probléma van: winyó cseréhez szét kell szedni és többet nem lesz olyan, mint gyárilag :-(
A billentyűzete szerintem jobb, mint az unibodyé. A kasznija viszont vékony alu, könnyü behorpasztani. Szeretem. A 2.4-esek 4G RAM-al 250G winyóval 160-170.000Ft körül max jó akksival. Érdemes tudni, hogy van 2.5-ös és 2.6-os Core 2Duo procival, ezekben 512M 8600GT VGA van. ezek ritkábbak és drágábbak!
Akksi 20-25000Ft körül van, de kintről lehet 10.000Ft-ért is rendelni!Gonzo:
Kit érdekel az ára, ha megvan a garipapírja? -
Gonzo.
tag
válasz
audi100td #4714 üzenetére
Anno nekem az isyle-ban azt mondták rá a gépben ami csak vga hibás volt, hogy alaplap csere 100000 Ft-t. Kinevettem őket és eljöttem. Felhívtam 1-2 embert és azt mondta 30-40 és a végén 32000 ft-t lett. Azt mondják kicserélték a chipet de sztem csak átgolyózták.
Én azt mondom így, hogy 1-2 telefont még így is meg érne, hogy nem veszed meg. Hátha mondanak rá valami okosat!
Szerk: Zsákbamacska, így van ebben igazad van. Én csak 1 véleményt mondtam.
Egy okos ember mondása: "Mindent meg lehet javítani csak pénz kérdése!" Oké!? -
Tomate
veterán
-
whited
addikt
válasz
audi100td #4647 üzenetére
volt 18,4es gépem az nagy volt most 15,6 van és rájöttem hogy ez meg kicsi és szoktam sokat PS-ozni is és ahhoz nem árt a nagy meg pokerelni stb ahhoz is jó ha nagy a screen
ui:
ennek is olyan 6-7 h az üzemideje ugye?
amúgy valaki bogarat ültett a fülembe, hogy inkább itthon vegyek mert vannak jó árban 17esek is de nem nagyon találok -
<NewL>
addikt
válasz
audi100td #4640 üzenetére
ez sem minden esetben igaz. mert nem mindenki a vállán vagy a kezében hordja. sokan berakják a kocsiba, kiszállnak a parkolóban és azon a 10 méteren egy 30kilós laptopot is el lehet bírni.
lehet beletrafálok, de lehet pont autókereskedő (aláírás alapján) és kell neki egy gép otthonra és a kereskedésbe az irodába. miért vegyen 13"-as ha az kényelmetlen kicsi neki otthon és a melóhelyen is.
-
-
Barett 50cal
senior tag
válasz
audi100td #4541 üzenetére
nemhasználok benne semmit, mert nem raktam bele
HDD-t szerettem volna, most a gépben csak SSD van, de nekem is nagyon kéne valami jobb optibay, mert 60gbal kijönni.... nehézkes
Kashim: lesz időm, megcsinálom, és küldök képeket
A másik, hogy nem jó,ha barkácsolsz, az optikai meghajtó SATA csatija kisebb, mint a normál, ezért kell optibay-t venni.
valahogy így
Az mondjuk érdekes, hogy a gugli is ezt az olcsóbb darabot adja ki képtalálatnak, ami ugye egy sz@r... -
Barett 50cal
senior tag
válasz
audi100td #4536 üzenetére
én ugyanilyet vettem, meg ne vedd az ilyet, én aztmondom. Saját kezűleg szedtem szét a gépem, nem vagyok szervízes, se semmi, átlag user vagyok, macsales.com-ról lelestem az egészet:
1. rohadt macerás a pici csavarokat visszarakni, én szenvedtem velük,
2. nemis tudtam beszerelni, mert 2-3 csavarnak nincs is helye ezen, tehát nem stabil, lötyögne,
3. szarminőségű, ahogy leszedtem az egyik részét, elistört, igaz, nem segitett volna a beszerelésében, de akkor is.én aztmondom ne vegyél ilyet. OWC datadoubler a nyerő, de az vmiért nagyon drága. de az tuti hogy jó lenne.
saját tapasztalatamból mondom!
-
Kashim
őstag
válasz
audi100td #4517 üzenetére
Én is ettől féltem mikor vettem az enyém, de épp annyira le van kerekítve hogy ne vágja. Képről tényleg élesnek tűnik, de nem az. Egyedül a fedélnyitó bemélyesztésének két széle bazi hegyes, de oda meg sose nyúl senki szóval felesleges aggódni. Ha megveszed tényleg nem fogod megbánni.
-
Kasza08
őstag
válasz
audi100td #4512 üzenetére
Google 2. kép
nem kényelmetlen, hogy ilyen kicsi? -
xedos
addikt
válasz
audi100td #4483 üzenetére
Miért fontos, hogy az összes gombon a megfelelő magyar betű legyen?
A lényeg, ne amerikai legyen, akkor az összes magyar betűnek megvan a gombja!
Francia -olasz vagy német nyelvűekben vannak magyar karakterek, ezeket át lehet rakni a megfelelő helyre...Cserébe olcsóbban vehetsz gépet!
-
<NewL>
addikt
válasz
audi100td #4010 üzenetére
mondj pontos típust, állapotot meg mindent én megmondom a reális árát. (másfél éve folyamatosan követem az árakat
)
a billentyűzettel ne legyenek, a kijelzővel annál inkább
elég szar a glossy ha világos a szobád, vagy ha az ablakkal szemben vagy, vagy ha kint szeretnéd használni, mert akkor ...használhatatlan! csak a mérges fejed fog visszanézni a 13,3"-ról.
én linkeletem a fóliát, de ahogy ismerem a fóliákat, felhelyezésüket ha 100Ft lenne akkor vénnék olyat.van olyan tartós? hát figyelj, tudom, hogy sok zenét hallatsz meg elég audiofil vagy (hirdetés stb-ből következtetek) van egy rakás olyan dj aki még mindig az első generációs 15-ös MBPróval tolják, pedig azok kaphattak már egy keveset 4-5 év alatt nem?
-
<NewL>
addikt
válasz
audi100td #4007 üzenetére
a sima MacBook és a Pro közötti különbség.
az alapabban, mert ugye ebből is két változat készült 2.0Ghz és 2.4Ghz (5,1). a gyengébbikben nincs billentyűzetvilágítás. (ami a legjobb dolog kerekevilágon) meg egyikben sincs kártyaolvasó. de mivel nem "fényképész" vagy, mert ezt azonnal kiszúrtad volna, keresztbekakálod mint én a kártyaolvasót
gyengébb az akkujuk, netezéssel, munkával 3 órát ha kibírnak. ehhez képest a következő generáció ami az enyém is (mid 2009. 5,5), 2,26ghz-es 4-5 órát is elketyeg. a legújabb és az egyel régebbi 2,4Ghz 6-7 órát is elmennek, de van akinek többet is. (kikapcsolt kijelzővel
)
azt tanácsolom neked, tényleg ami még most is megállja a helyét, meg még jövőre is és talán nem is buksz annyit rajta. (mivel a mostani gen nem kapott senem új kijelzőt senem ssd-t, senem új házat) így legjobban és elérhető áron egy olyat vegyél mint az enyém. [link]
itthol, 190-230 között lehet venni használtan kb. ez gondolom kint olcsóbb, mert több van.
haggyadmá az a ThinkPad billentyűzetet, a hánytatott egérről meg véletlnül se beszéljünk mert ez a trackpad krvajó és még egeret sem fogsz használni hozzá.
na ha veszel egy ilyen világitós billentyűs MBPrót, ha elmész egy TP mellett, csak annyit fogsz gondolni mi a halálért nem cseréltem eddig le.
halk, jó a nyomáspontja a gomboknak (az Apple Wireless Keyboard a lópikulában sincs hozzá képest egyébként) látod a sötétben. a gombok közti távolság pár óra alatt megszokható, a kiosztás és shortcutsok kicsivel több időt követeln hard win-es usereknek. hálistennek én nemvoltam aza garanciához, elvileg nem kell számla, de itthol az iStyle kedves dolgozói szeretik kéregetni. szinte biztos, hogy kint sokkal jobb a support, legalábbis ezt hallani, főleg az Apple Storokban.
mennyire megbízhatóak? - az enyémen nincs garancia, sőt ami Apple cuccom van egyiken sincs. egy cseppet sem rettegek a meghibásodásuktól
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
audi100td #4007 üzenetére
Itthon kell számla a garanciához, sógoréknál nem tudom hogy megy...
A sima MacBook-ból az Alu-t elég rövid ideig futtatták, de a nyilvánvaló különbségeken kivül nincsen más amiben eltér.A billenytűzet-beli aggályaidat nem teljesen értem, nekem egyáltalán nem volt szokatlan -vagy bármi ilyesmi- a Mac bill.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SUSE Linux
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Intel i5-8250U 12 GB RAM 256 GB SSD Lenovo Ideapad 330 eladó
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo IdeaPad 5, 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB, M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest