- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Netfone
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung SmartTag2 teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kashim
őstag
No, újabb kérdés ötlött fel bennem, talán a témában jártasabbak találtak már megoldást rá.
Adva van ugye a MBP 3.5-ös jack csatlakozója, ami be és kimenetként is funkcionál.
Problémám, ha elfoglalom a bemenetet, nem tudom külső hangfalra tenni a hangot.
Konkrétan gitárt szeretnék kiküldeni, a Guitar Rig nevű programmal ami számomra tökéletes.
Igen tudom, hülyén hangzik, van kombóm is, de ezzel a progival eszetlen jó hangzást lehet elérni egyszerűen, plusz könnyű a felvétel is.
A notebook hangszóróin szól is serényen, csak hát ugye mégse azon hallgatná az ember 0 basszussal. Próbáltam iPhone segítségével wifin át kivinni a hangot, ami működött is, azonban baromi nagy a késés, 1-2 másodperc, teljesen élvezhetetlen.
Jobb lenne valami hardveres megoldás. Én személy szerint usb-re gondoltam, hátha van valami olcsó út, ezért nem szeretnék külső hangkártyát venni. Használt már valaki egy ilyen kimenetet kibővítő kis szerkentyűt, vagy bármi hasonlót ami egy plusz kimenetet varázsolna?
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Óra topik
- Windows XP
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SkyShowtime
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- 2db MacBook Pro 13" retina, Core i7 3,1GHz, 16GB RAM, 500GB SSD
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" 2020 M1 processzor 16GB RAM 512GB SSD
- Eladó MacBook Pro 16 (2021, M1 Pro, 16GB RAM, 512GB SSD, Liquid Retina XDR kijelzővel)
- szinte új MacBook Pro 14 hüvelykes M3 512GB SSD Apple space gray asztroszürke 3 év garancia
- Macbook pro M4, 14col, istyle gari, ezüst
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest