- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
makaveli666
senior tag
válasz
makaveli666 #98215 üzenetére
Ez lemaradt, és a szerkesztési időből is kifutottam elnézést
LG 27UL850-W -
madle
őstag
válasz
makaveli666 #58759 üzenetére
Azon már az elején túl voltam köszi. Közben megtaláltam, valamiért a Shared mappába tette a telepítőjét. Bár még így sem értem, miért csak 20GB foglalást jelölt, mikor 2x20GB volt a gépen majdnem a telepítő és a játék miatt.
-
bmakszim
őstag
válasz
makaveli666 #58715 üzenetére
A dedikált VGA-s változatokban lesz venti a videókártya mellett (a billentyűzetes felében). A procit valóban passzívan "hűti".
-
válasz
makaveli666 #58650 üzenetére
Igen.. erre gondolok, és erről van valami vélemény? Mennyire megbízható stbstb?
-
válasz
makaveli666 #58640 üzenetére
És ez a HyperDrive dongle mennyi jó? Szimpatikus, hogy nincs kábele, hanem csak bele dugom és van az oldalán.. nincs valami hasonló jó dongle ami ilyen esztétikailag és esetleg egy HDMI is van rajta?
-
DaTika
tag
válasz
makaveli666 #58640 üzenetére
Uhh, egész jónak tűnik, az ára is kellemes, köszönöm az ajánlást!
-
Head88
addikt
válasz
makaveli666 #58503 üzenetére
Azért érdemes lesz megtanulnom mert esélyes, hogy fogok még találkozni ilyennel. És az milyen stílusos, hogy terminalban oldom meg a problémát. Most sürgős volt mert a gépet ma fogom eladni és kellett egy épkézláb rendszert tenni rá. A 10.13.0-val egyszerűen kb 2-3 perc alatt indult el az OS bár utána minden rendben volt. A bootoláskor iszonyat hangos is volt. SMC-NVRAM reset nem segített. Ráadásul clean install 10.13 volt.
-
Head88
addikt
válasz
makaveli666 #58498 üzenetére
Valóban ezt el is felejtettem. Csak reflexből kikaptam az ssd-t. Az apple igazán megcsinálhatná a lemezkezelő appot működőre. Már évek óta ilyen hulladék.
-
r4z
nagyúr
válasz
makaveli666 #57775 üzenetére
Recoveryvel javits ra a particiora, es utana probald.
-
madgie
titán
válasz
makaveli666 #57676 üzenetére
Elég csak a friss ccleaner botrányt elolvasni, hogy kiderüljön: de, simán bekaphatsz ezekből a programokból bármit.
-
wm2
őstag
válasz
makaveli666 #57676 üzenetére
bocsánat rosszul fogalmaztam, az csak egy utómunkás app, viszont az Abletont sem említeném egy lappal a Logic-el
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
makaveli666 #57670 üzenetére
Macen az appstore kong az ürességtől. Az appok 90%-a DMG-ben van fenn a neten. Abban meg bármi lehet. Ez bőven nem warezról szól.
-
vasi89
őstag
válasz
makaveli666 #57661 üzenetére
Ez teljesen jogos h meg kell venni de az undorító, hogy most ez konkrét példa lesz. A little snitch-et gondoltam megveszem már mert azzal minden évben szívás van, mert tört verzióm van. A 4es ára nagyjából 14e ft, ha megvettem volna a 3ast akkor csak 7e ft a frissítés. És ez csak egy példa, részben az apple sara is, mert minden főverzió váltásnál olyan kompatibilitási problémák vannak mint a windows xp és win7 között sem volt. A fejlesztők meg ezt használják ki. Kezdem úgy érezni h az apple egyre jobban csak egy jó pénzforrás mindenkinek.
-
Smiley
addikt
válasz
makaveli666 #57661 üzenetére
De itt nem csak a warez-rol van szo! Ahogy mar fenntebb is irtam, barmelyik opensource kodba kerulhet kartekony kod.
-
Black Dragon
addikt
válasz
makaveli666 #57659 üzenetére
Persze ez érthető, de miért pont High Sierra alatt jött ki ez a dolog? Vagy Sierra alatt is működik ez a dolog?
-
wm2
őstag
válasz
makaveli666 #56651 üzenetére
jajj bocsi, igen, nem lesz gond
-
wm2
őstag
válasz
makaveli666 #56648 üzenetére
nekem ilyen van, véd a kisebb eső és hideg ellen is, ha valahova át kell szaladni vele, az oldalzsebében elférnek a kiegészítők és a vékony külső ssd, pendrive is, ezt bármilyen táskába teheted, de ha magában egy hátizsákban szeretnéd hordani, akkor arra vigyázz, hogy az alja valamivel párnázottabb legyen, mert volt, hogy elfeledkeztem róla és ledobtam, persze bírja a strapát, de jobb az óvatosság
ennek a gyártónak vannak masszívabb tatyói is, az oldalukon nézd meg
-
makaveli666
senior tag
válasz
makaveli666 #19262 üzenetére
A lényeg lemaradt:
Processzor: 2,3 ghz intel core i5
Ram: 4gb 1333mhz DDR+
Vidkari: Intel hd graphics 3000 384mb
Battery: 81% Cycles: 140
Magyarországon vásárolt, tehát gyári magyar bill.
A kérdés, hogy kb mennyit ér egy ilyen gép? -
Chiftain
aktív tag
válasz
makaveli666 #14877 üzenetére
Nekem ugyanez van csak én simán ráfrissítettem a mountain lionra. Megmaradt az iphoto és lehet is használni de nem ajánlja fel a frissítést pedig az app store-ba 9.5 van a gépemen meg 9.4.3. A géphez kapott usb kulcson a snow leopard van fent meg a hozzá tartozó ilife azt tettem fel annak idején és újratelepítés nélkül frissítettem mindig az aktuális legújabbra az osx-et is meg az iphotot is.
-
negyedes
addikt
válasz
makaveli666 #14877 üzenetére
ugy hogy ujraraktad, en is igy jartam......
-
negyedes
addikt
válasz
makaveli666 #14874 üzenetére
mivel ujraraktad a rendszert az iphotot mar elvesztetted. Gondolom azert nem teszi fel mert nem jo Maverickre ami a dvd-n van.
-
hoodoo86
tag
válasz
makaveli666 #14872 üzenetére
Meg nincs. Ha elfogadtad, akkor lesz az accountodhoz kotve.
-
Ear001
addikt
válasz
makaveli666 #14866 üzenetére
Akkor valahogy nem volt az accountodhoz kötve.
-
Xero
nagyúr
válasz
makaveli666 #14862 üzenetére
Csak akkor rakta volna fel ingyen, ha mar egyébként is fent volt.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
makaveli666 #14856 üzenetére
Megvetted, te magad írtad korábban: "Ha megkeresem storeból, csak annyi van ott, hogy accept, rányomom kéri az appstore mail címem + jelszavam, megadom neki és semmi sem történik…"
-
makaveli666
senior tag
válasz
makaveli666 #14842 üzenetére
Nagy a baj. Ma reggel kaptam emailt, hogy levont a kártyámról 14Euro-t az iPhoto programért... Ami elvileg jár és én nem nyomtam semmi olyanra, hogy meg szeretném venni. Valaki tudna segíteni, hogy ilyenkor mi a teendő?
-
makaveli666
senior tag
válasz
makaveli666 #14841 üzenetére
Adtam magamnak egy kokit, és beraktam az application dvd-t amit adtak a macbookhoz... Sry guys...
-
Xero
nagyúr
válasz
makaveli666 #8366 üzenetére
Beírod így spotlight-ba és megtalálja. A spotlight keresés működik bármilyen lokalizáció esetén angolul is.
-
Phantomhive
aktív tag
válasz
makaveli666 #8364 üzenetére
pont ezért nem használok magyart én se, mert nem találom benne a dolgokat
Keychain Access gondolom valami Kulcstartó hozzáférhetőség vagy ilyesmi néven lehet fordítva.Egy kulcstartó az ikonja róla van szó
A First Aid pedig talán javítás lehet, a menüsoron megtalálod az program neve alatt. vagy lehet tükörfordították "Elsősegély (nyújtás)"-ra
-
Phantomhive
aktív tag
válasz
makaveli666 #8362 üzenetére
Bár még sose találkoztam a hibával, de vakon tippelnék egy olyat, hogy Applications-Utilities - Key Chain access és ott keressél valami google vagy iCal-hez fűződő bejegyzést és töröld/módosítsad, hátha oda ragadt be.
Esetleg nyomhatsz neki egy First Aid-et(bár ezt annak a tudatában, hogy fogalmam sincs, hogy mit csinál valójában) -
M.Eriksen
tag
válasz
makaveli666 #5952 üzenetére
Akkor a hang kérdésében megnyugodtam. Nem felelőtlenségből jelentem ki,hanem ennyi pénzért szeretném tovább használni. Ha nem is én,de családban maradna aktív használatban. Mindig fognak újabb gépek jönni,persze,jó lenne mindig követni,de nem látom azt most, hogy erre lehetőségem lenne a közelebbi jövőben.
-
M.Eriksen
tag
válasz
makaveli666 #5950 üzenetére
Kössz a gyors választ! Igazából a bővíthetőség kérdését pontosítanám. Ki mit gondol arról,hogy 3 év múlva elég lesz-e a 4gb ram a kellemes működéshez vagy több memóriára lehet szükség? Tudom senki sem lát a jövőbe vagy csak én vagyok tájékozatlan,na de tréfát félretéve,nálam biztos van aki jobban benne van a szoftverfejlesztésben és jobban jósolhat ilyen témában. Tőled még annyit kérdeznék,ha nem gond,hogy ha megdolgoztatod ,akkor milyen hangos a hűtés?
-
llaszlo
veterán
válasz
makaveli666 #5939 üzenetére
182mega 10sec kb.
-
llaszlo
veterán
válasz
makaveli666 #5937 üzenetére
Azt nem írtad, hogy bazi nagy fájlokról van szó. Ezt az "apróságot" elfeljetetted közölni.
Próbálj meg clean installt feltenni. -
llaszlo
veterán
válasz
makaveli666 #5931 üzenetére
Használtál már SL-t vagy csak a Lion alapján mondod ezt?
-
hoodoo86
tag
válasz
makaveli666 #5931 üzenetére
szia,
nálam két lion-os gép közül egyik sem produkálja. Clean install mind2. Nálad upgrade-elt? -
llaszlo
veterán
válasz
makaveli666 #5929 üzenetére
Akkor valószínűleg csak ez a hiba oka. Tegyél rá SL-t és lesz öröm bódogsá'
Ha végre megjön az új vinyóm akkor majd én is adok még egy esélyt a lionnak bár nem hinném, hogy maradni fog. -
llaszlo
veterán
válasz
makaveli666 #5926 üzenetére
Érdekes. 2007-es MB-nél 5sec kb. Milyen rendszer?
-
bok92
addikt
válasz
makaveli666 #5896 üzenetére
Köszi!
-
Kasza08
őstag
válasz
makaveli666 #5838 üzenetére
nekem nem egy nagy kattanás, inkább ahhoz hasonlítanám, mint amikor a venti bekap egy kábel, kb. 3-4 fordulat erejéig
azt hittem, hogy valamit beszippantott a gép, de akkor megnyugodtam, hogy ez normális
-
MajaG
senior tag
válasz
makaveli666 #5841 üzenetére
Az a mozgás érzékelő. Nekem is megvan, ahogy mindenkinek. Rohadt jó dolog szerintem. Persze az első ilyen kattanás átélése infarktus közeli élmény.
-
llaszlo
veterán
válasz
Én szállításról írtam nem otthoni használatról.
És ezt csak úgy mellékesen írtam hozzá.
-
TheMarci
addikt
válasz
Egy kis kattanásra gondolsz a hang alatt? Nekem is szokott ilyet csinálni, amikor hirtelen mozdítom meg, nekem is azt mondták, hogy az olvasófejet veszi le a winyóról. Mondjuk hozzá kell tenni, hogy nem igazán szoktam kikapcsolni, csak lehajtom a fedelét, és úgy hurcolom mindenhova, és 1.5 év alatt még nem lett baja, de ezt gyorsan le is kopogom.
-
xedos
addikt
válasz
Ha jól tudom akkor van benne mozgás érzékelő, ami parkoltatja a winyó fejét!
Írtak is ilyen döntögetős-golyós játékot a mozgásérzékelőre :-)
Meg lézerkardot... -
llaszlo
veterán
válasz
Alap, hogy bekapcsolt vagy sleep-ben lévő gépet nem szállítunk. Én ezért használom a hibernálást.
Lehet, hogy a vinyódnak van valami baja ha 3x egymás után csinálta.
-
Xero
nagyúr
válasz
makaveli666 #5756 üzenetére
Ott a Photo Booth. Nem csak hang, de video is lesz hozzá. Így talán még személyesebb. Az pedig aztán egyáltalán nem bonyolult software. Átnyomsz video-ra, elmondod a mondókádat a kamerának, majd az alul megjelnő video filet behúzod emailbe.
-
P.O.C.
tag
válasz
makaveli666 #5753 üzenetére
Hát ne ijedj meg tőle, simán megoldod sztem. És a végén csinálsz belőle egy mp3-at, és édesanyád is le tudja majd játszani.
-
Eszleny
aktív tag
válasz
makaveli666 #5751 üzenetére
Quick Time? Igaz, hogy .mov vagy .m4v vesz fel.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
makaveli666 #5751 üzenetére
Garageband ménemjóu?
-
kendeee
aktív tag
válasz
makaveli666 #5572 üzenetére
System preferences-network és ott vegyél ki mindent csak az ethernet maradjon.
Ethernet-re nyomva a kurzort advanced és ott frissítsd be a dhcp-t(mondjuk fingom sincs ez mire jó, de szokott segíteni) -
P.O.C.
tag
válasz
makaveli666 #5570 üzenetére
Mi történik ha bedugod? meg se nyikkan? nem kapsz IP címet? A kábel másik vége routerbe megy? Vagy modembe? Ha két gépet összekötöd a kábellel akkor látják egymást? Vagy máshol más kábellel is ugyanez a helyzet?
hirtelen ennyi kérdés jutott eszembe -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
makaveli666 #5551 üzenetére
Activity Monitor? iStat?
-
Tomate
veterán
válasz
makaveli666 #5547 üzenetére
De most már hárman tudjuk amit csak kettőtöknek szabadott volna tudni...
-
Xero
nagyúr
válasz
makaveli666 #5544 üzenetére
Szerintem mind a ketten tudjuk, hogy a kérdésedet a szabályzatnak megfelelően csak így lehet megválaszolni. Egyébként nem igazán van sehol máshol, direkt körülnéztem.
-
Xero
nagyúr
válasz
makaveli666 #5541 üzenetére
-
Superleggera
tag
válasz
makaveli666 #5468 üzenetére
Hát igazából netezésre meg mint egy rendes számítógépet.
-
Caesarion
aktív tag
válasz
makaveli666 #5397 üzenetére
Plan-A : gép restart, ezzel a memoria kiürül, megpróbálod újra
Plan-B : [Force-trash] free progit leszeded és ráuszítod mint a pitbullt -
válasz
makaveli666 #5347 üzenetére
Köszi szépen!
:-) -
válasz
makaveli666 #5345 üzenetére
Szia,
Ez engem is érdekelne, bár kicsit másképp:
Egyszerű lista nézetet miként lehet beállítani?
Mindenféle plusz információ nélkül...
Köszi! -
Tomate
veterán
válasz
makaveli666 #5338 üzenetére
Ahhoz képest tényleg jól.
(ki tudja még meddig tudja visszaigényelni
)
-
Tomate
veterán
válasz
makaveli666 #5336 üzenetére
Hát az annyira nem nagy ár. 150-170ért air már korrekt lenne. (13-as)
Ezt a miniDisplayport átalakítót néztem. Ugye nekem 9400m VGA van az Air-ben és ez nem tudja a hangot kinyomni a miniDisplayporton. (ezzel az USB-s megoldással vajon működhet a dolog?)
Én úgy értelmezem.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
makaveli666 #5169 üzenetére
Itt vannak bővítő csomagok, az AppleCare szinte biztos hogy külföldi gépre is aktiválható - elvégre világgarancia van, esetleg az iMac-Pro-Mini termékre nem az az akku hiánya miatt, de lehet hogy az az aktivált országra vonatkozóan megy (tehát nem ott ahonnét valósi a gép).
-
Xero
nagyúr
válasz
makaveli666 #5161 üzenetére
Kétszer.
Garancia időn belül kijelző csere, mert túl sok volt alul a bevilágítás. Illetve garancián túl a széria hibás GPU miatt alaplap csere. -
tDr1v3r
veterán
válasz
makaveli666 #5159 üzenetére
Tudtommal az itthon vehető AppleCare nem csak Mo-ra vonatkozik... csak az az Almáriumos izé.
-
audi100td
nagyúr
válasz
makaveli666 #5161 üzenetére
mac pro ≠ macbook pro
-
Thusor
őstag
válasz
Az én jelenlegi laptopom is 3 éves, és még nem voltam vele szervízban. És amit most is szeretnék venni legalább 3 évre tervezem, mert a doktori képzésem 3 éves...arra kellene valami kis hordozható gép, ami jól bírja aksiról. Apple macbook pro 13 vagy Hp elitebook 2540p van a talonban.
-
Xero
nagyúr
válasz
"...de az én magánvéleményem, hogy teljesen felesleges garibővítést venni... "
4éves a MacBook Pro-m...
-
válasz
makaveli666 #5049 üzenetére
"Please validate your product's purchase date.
Apple is unable to provide information about your service coverage. Please sign in with your Apple ID and provide your product's date of purchase so that we can display your coverage information."Yay, de jó az Apple oldala...
A papírjait előkeresni elég nehéz menet, azért kéne megúszni a számlaigényt.
Mondjuk az iStyle-nál máris letisztult a kép: "Garanciádat csak az eszköz vásárlását igazoló számla bemutatásával érvényesítheted, amennyiben ez nem áll rendelkezésedre, úgy a javítás munkadíj kötelessé válik. "
-
Barett 50cal
senior tag
válasz
makaveli666 #4951 üzenetére
Az nekem is ilyen, de ez csak akkor működik ha egy alkalmazásban több ablak van megnyitva.
Ha mindegyiket akarod látni, akkor felfele kell tolnod, a mission controlhoz
-
hoodoo86
tag
válasz
makaveli666 #4949 üzenetére
Ha ragaszkodsz ezekhez a mozdulatokhoz, akkor a BetterTouchTool -t kell használni.
-
Barett 50cal
senior tag
válasz
makaveli666 #4949 üzenetére
Gondolom tudsz angolul, a System Preferences-ben is levannak szépen írva, a Trackpad fülnél.. húzd rá az egeret Gesture-re, és a videó megmutatja mit csinál, ami le van oda írva.
-
Alex91
félisten
válasz
makaveli666 #4921 üzenetére
Ja, csak akkor kapcsold ki az iTunes Preferences-ben, hogy masolja at a Library-t...
-
Alex91
félisten
válasz
makaveli666 #4917 üzenetére
Van az iTunes-ban egy olyan menupont, hogy a File -> Add to Library, na ez kell neked!
Bedobod mondjuk egy Zene nevu mappaba az osszes MP3-ad szepen mappazva, aztan a feljebb emlitett menuponttal megmutatod neki a Zene mappat! Es lass csodat...
-
Barett 50cal
senior tag
válasz
makaveli666 #4913 üzenetére
Nézd meg itt, mit csinál,
Downloadsba megnyitom, ottmarad, és még a music mappába is berakja -
Eszleny
aktív tag
válasz
makaveli666 #4913 üzenetére
Nem áthelyezi, hanem átmásolja, ezért mondja, hogy nincs elég hely.
iTunes -> Preferences -> Advanced: Copy files iTunes Media Folder when adding to library: pipa ki. A már bemásolt fájlok helyét ugyanitt, kicsit fentebb megtalálod: iTunes Media folder location alatt. Megkeresed Finderben és ki is törölheted a már bemásolt zenéket.
-
Barett 50cal
senior tag
válasz
makaveli666 #4911 üzenetére
Zene Import iTunesba:
Az iTunes a beimportált számokat duplázza. Tehát ha letöltesz egy számot, az a Downloads mappában lesz ugye, de ha rányomsz hogy az iTunes játssza le, akkor duplázza, és ezt már a Music/iTunes/iTunes Media/Music mappába teszi be albumonként.
Tehát importálj mondjuk 50gb-ként
iPhone:
Rádugod a mobilod a gépre, iTunesot megnyitod ha nincs beállítva az "Open itunes when iphone connected", és az iphone fülben alul, keress olyat hogy Manage Music manually.
Ez annyit tesz ugye, hogy szimplán behuzogatod az iphoneod music mappájába a számaid.Sajnos ezesetben lefognak törlődni a számaid... Máshogy (én) nemtudom hogy lehet.
-
Xero
nagyúr
válasz
makaveli666 #4895 üzenetére
Fut:
-
tDr1v3r
veterán
válasz
makaveli666 #4881 üzenetére
Ha a legújabb széria közül való géped van akkor felrakhatod nyugodtan, sebességbeli problémád nem lesz szerintem, állítólag az új gépekhez optimalizálták a Liont.
-
Eszleny
aktív tag
válasz
makaveli666 #4870 üzenetére
Nekem is bugosnak tűnt a Lion egy kicsit, de nem a használhatatlanságig. Sajnos a Rosetta hiánya miatt én még nem válthatok.
Ha van egy külső merevlemezed, akkor azon kipróbálhatod (pl. klónozod a rendszered és frissíted) és eldöntöd, hogy tetszik vagy sem. Igaz a külső merevlemez esetén a sebessége el fog maradni a valóstól. Ezt vedd figyelembe majd.
-
zsolidodd
senior tag
válasz
1-2 órás munkával belaktam, azóta tökéletes.
Szerintem részben azért van több negatív vélemény, mert akinek minden okés, az nem fog ezért kommentelni. -
zsolidodd
senior tag
válasz
Kkkkkétszer...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Szerintem várj még a frissítéssel, nekem baromi nagy csalódás eddig. Strandlabda hegyek, bugos képernyőkezelés/animációk, lassú spotlight, etc. etc.
-
Kasza08
őstag
válasz
Nekem a Trash-sel volt problémám, amivel senkinek nem volt itt a fórumon, külföldi fórumokon viszont találtam megoldást. Annyira nem bugos, hogy használhatatlan legyen. Nekem már semmi probléma nincs vele. Tedd fel nyugodtan.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Nekem eddig nincsen bajom vele. Szokni kell, mint mindent.
-
Barett 50cal
senior tag
válasz
makaveli666 #4857 üzenetére
anyám.. akkoris rohadtsok szám
-
Barett 50cal
senior tag
válasz
makaveli666 #4855 üzenetére
200 giga?
nekem 15000nél volt kb 70-75... mivagy te?
*MINDEN STÍLUST SZERETEK EMBER*
-
tDr1v3r
veterán
válasz
makaveli666 #4851 üzenetére
Ha amatőr vagy, ajánlanám a beszmac egyik legjobban pörgő topikját, "pár" kezdetleges problémára van ott megoldás.
-
Kashim
őstag
válasz
Mindened ugyanúgy megmarad. (Csak lehet lesz pár app ami nem fut Lion-on)
upd.: hopp megelőztek -
Barett 50cal
senior tag
válasz
Minden marad, HA mac appstoreból megveszed, letölti, és ugy rakod fel..
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
makaveli666 #4830 üzenetére
Elvileg igaz, itt találsz részleteket. Ha július 21-e után veszel új gépet, amin még Snow Leopard van, akkor a vásárlástól számított 30 napon belül kell igényelni a frissítést.
Ehhez az Apple oldalán egy formot kell használni, ahol meg kell adni az adataidat, a készülék sorozatszámát és fel kell tölteni a vásárlást igazoló számlát is. Ezek után 7-8 munka(!)napon belül kapsz az Apple-től egy PDF-et, benne egy kóddal, amit az AppStore-ban használhatsz fel a Lion letöltéséhez.
-
sp@rtan
senior tag
válasz
makaveli666 #4830 üzenetére
Attól függ mikori. Ha június 6 után vásárolta az eladó, akkor lehet ingyen frissíteni, különben 24 eur Mac App Storeból.
-
varsam
őstag
válasz
makaveli666 #4764 üzenetére
erre a kérdésre a válasz engem is érdekelne, hogy amcsi bill mennyire állítható magyarra
-
Barett 50cal
senior tag
válasz
makaveli666 #4764 üzenetére
PÜ
-
Barett 50cal
senior tag
válasz
makaveli666 #4762 üzenetére
Számlásat, olcsón, nehéz.... amerikából lehetséges,de ugye az amcsi bill nem megfelelő magyar kézre.
-
Barett 50cal
senior tag
válasz
makaveli666 #4760 üzenetére
aprohirdetések között keress kereskedőt!
beszeljukmac.com
vagy akár itt a PH!--n -
Kashim
őstag
válasz
makaveli666 #4534 üzenetére
Volt egy elég combos fekete műanyag Macbook széria, ami egyébként máig tetszik külsőre, sokan azt is Pro-nak nevezik. Ennek ellenére a MBP mindig alumíniumból készült, egyedül a design változott az idők során. Talán azért írják oda, hogy akik nem értenek hozzá, vagy nem ismerik a termékcsaládot, könnyen észrevegyék a különbséget.
-
Barett 50cal
senior tag
válasz
makaveli666 #4532 üzenetére
az összes, csak a sima MacBook nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Battlefield 7
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen routert?
- Építő/felújító topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7-1185G7/48GB/512GB SSD Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest