- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
Igen. Sokszori probalkozasra feldobta ujra a notificationt es gyorsan rakattintva mukodott.
Nem tudtam rajonni, hogyan csaljam elo a kb 1-2 masodperc alatt eltuno ertesitest.Nem volt se a privacy alatt, se a datumra kattintva a notification-ok kozott, se mashol. Eleg fura...
Amugy nem valami olyan cucc amit kezzel kellene hozza adni a beallitasokhoz?
Ma reggel raktam fel az Anydesk-et, aztan az kerte, hogy kezzel adjam hozza a Screen Recording alatt. Lehet nalad is valami Chrome plugint kellene hozzaadni. Vagy epp leszedni a plugint es ujra telepitve feljonne a notification.Szokasos almas hulyeseg - nincs ra jo megoldas.
-
FőDudu
veterán
System settings -> Privacy & Security -> Local Network
Minden helyileg futo alkalmazashoz es halozati cucchoz egyenkent kell engedelyt adni.
Ne lepodj meg, ha lesz ott 30 Chrome csuszka.
Ha nincs ott, probald sokszor, amig fel nem jon a popup.(majdnem kiteptem a hajamat amig ujra feljott a notification - addig semmit nem lehet tenni)(vagy 20-30x ujra probaltam).
-
titi12
aktív tag
Bocs, én néztem el, az iPon-os leírás elég szűkszavú, a típusszám alapján pedig nem találtam. Táplálás így (mondom ezt magamnak):
Jóval régebben előfordult, hogy bizonyos chipseteket (pl. VIA) nem kedveltek a Mac-ek, de manapság?
Nincs egy USB-A – C telefonkábel a háztartásban?
(iPonnál: „Macbook kompatibilis Nem” szerepel, miközben a gyártói honlapon az ellenkezője.)
A vélt lekezelésért elnézést kérek, nem annak szántam, spórolok az írással. -
Roland861010
veterán
Szia,
Köszönöm az első igazán értelmes választ.
Egyedül AutoCadben fogunk dolgozni ahhoz kerestem gépet.
Nálunk a mérnökök 90% MacBookon dolgozik gondoltam akkor nem lehet vele.gond.
De mivel számomra ez körülményes és egy olyan szoftvert kell megtanulni amit életemben kb. középiskolában használtam párszor így a rendszerrel nem akarok még vesződni.
Amiket néztem videókat mindenki olyan könnyedséggel használta.
De biztos is azért mert ezt szokták meg.Köszönöm mégegyszer a normális választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB magyar vbill új akku gar
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS , I5-8265U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest