- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Friczy
senior tag
válasz
prime_adam #125262 üzenetére
Az indítóelemek és bővítményeknél a 'megnyitás bejelentkezéskor' résznél + gomb, és elnavigálsz arra a fileshare-re, amit szeretnél automatikusan mountolni.
-
brickm
őstag
válasz
prime_adam #125250 üzenetére
Igen érvényesíthető a kedvezmény.
Auto mountra mindig is volt megoldás, ahogy linuxon, a terminál loginjával összekötheted. Vagy a user felületen az autologin fülön GUI-ból. -
titi12
aktív tag
válasz
Régebben úgy csináltuk, hogy a mountolt meghajtóról készítettünk egy „alias”-t a desktopra, és ha kellett, duplakatt… (jó-jó, ez nem automatikus)
-
v.attis
őstag
válasz
Automator-ral mountolom, de nem 100%-os. Néha alvás után nem mountolja, de ezzel is előrébb vagyok, csak minden tizedik alkalommal kell kézzel csatlakoztatni.
-
csabiks
senior tag
válasz
prime_adam #125212 üzenetére
Nekem egy ilyen kendőm van, víz nélkül is elég áttörölni
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
prime_adam #125212 üzenetére
Ezt keresd, nekem nagyon jól bevált: [link]
-
CharlieDrop
veterán
válasz
prime_adam #119531 üzenetére
Köszi
-
CharlieDrop
veterán
válasz
prime_adam #119519 üzenetére
Nekem még nem sikerült ilyet csinálni. Mindig újra kell csatlakozzak. Sőt néha nem látja a hálózaton, na az olyan mint Win95-ben
-
stickermajom
addikt
válasz
prime_adam #117637 üzenetére
Korábban linkelt és ajánlott tomtoc most Prime Days keretében akciós: [link]
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
prime_adam #117637 üzenetére
Ezt nézd meg, nekem bevált. [link]
-
Alex91
félisten
válasz
prime_adam #114813 üzenetére
Jo, Windows alatt ez lehet, de itt MacOS-rol van szo!
Hidd el, itt nagyobb szopas, ha nem hagyod egyben… -
válasz
prime_adam #114794 üzenetére
2 ujjal tudsz "jobb klikket" kattintani.
-
Pano
addikt
válasz
"az elején megijedtem, hogy nincs jobb klikk"
Ööö.. lehet nem egyre gondolunk. Van jobb klikk. 2 ujjal kell lenyomni a touchpadet, ez default.
-
válasz
A szoftverre csak akkor van szükséged, ha sajátot kiosztást szeretnél. Egyébként töltsd le a zipet és a leírásnak megfelelően “telepítsd”.
ricogsm: nem jó a link
-
Alex91
félisten
válasz
prime_adam #114795 üzenetére
Folosleges kulon particio….
-
válasz
prime_adam #114766 üzenetére
Használhatod “rendesen” is, vagy megtanulod a gyárit.
Linkén rendesen használom
-
Pano
addikt
válasz
Sajnos a magyar kiosztás macen egy tökönrúgásnak felel meg.
Sajna memorizálni kell.
A beviteli menü még segíthet eligazodni > beállítások > billentyűzet > beviteli forrás > pipáld be a beviteli menü megjelenítése az eszköztáron lehetőséget. A jobb felső sarokban mindig elő tudod hívni majd a billentyűzet megtekintőt.Plusz ez is segíthet, mentsd le pl az asztalra. alt= command
-
Alex91
félisten
válasz
Szokd meg…
!
-
válasz
prime_adam #114545 üzenetére
Ha cégre kell, akkor vedd meg nyugodtan a drágább, számlás helyről, lejön belőle az adó és visszatermeli az árát.
-
válasz
prime_adam #114463 üzenetére
Annyi, hogy itthon 1 év garancia lesz szemben a 3-al, amit akkor kapnál ha országon belül vennéd.
-
válasz
A német billentyűzetet nagyon könnyen magyaríthatod, mert csak a billentyűsapkákat kell cserélni, azt is csak a billentyűk kb felén..
Én Kanadában vettem az M2 Macbook Pro-mat, a magyaríthatóság miatt kanadai francia billentyűzettel. Itthon Malák nicknevű fórumtársunk magyarította nekem, eredeti billentyűzetsapkákkal (és megkaptam a teljes készletet, a fel nem használt sapkákat is, így van tartalék azokra a billentyűkre), 10ezer forintért. Az eredmény pont olyan, mintha eleve magyar billentyűzettel vettem volna. Malák megbízható, korrekt srác, jó szívvel ajánlom: KATT IDE (Az biztos nem árt, ha megkérded tőle, hogy a vásárolni szándékozott vagy már megvásárolt konkrét MB-modellhez van-e sapkakészlete. Az enyém modellszáma nem volt a hirdetésben található listában, de ennek ellenére tudta magyarítani). -
Armandus
tag
válasz
A nyelv természetesen választható és garanciális problémád sem lesz. Itt meg tudod majd nézni hogy meddig érvényes a garanciád.
Használd egészséggel az új számítógéped!
-
Head88
addikt
válasz
prime_adam #74495 üzenetére
iCentre hivatalos apple premium reseller és szerviz. Érdemes hivatalos viszonteladónál vásárolni. (magánszemélyként 1év jótálás mellé jár +1év szavatosság)
Ha új gépet veszel, 1éven belül több mint ajánlott AppleCare-t vásárolni. Ez kiterjeszti a garanciát 3év-re. (Szükség lehet rá. Van bőven hiba ami jelentkezhet szinte bármelyik apple készüléknél és ugye tudjuk, hogy a szervizelésük önköltségesen nagyon drága)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A5500 64GB 1TB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest