-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
v.attis #126293 üzenetére
Csatlakoznék, szerintem is kicsit túl van már ez az egész misztifikálva kicsit. Jómagam nem használok semmilyen töltés vezérlő progit. 100%-ra feltöltöm, majd 30-40% között ahogy épp kijön a lépés felrakom újra tölteni 100%-ra. Valamivel több, mint 1 éves a gép és a saját progija szerint még mindig 100%-os az akksi.
Tölteni az első fél évben a saját gyári 35 wattos töltőjével töltöttem, utána vettem egy Anker Prime Charger (250W, 6 Ports, GaNPrime) töltőt valamint egy szintén Anker 240 wattos usb-c töltő kábelt és azóta azzal töltöm. Ez utóbbi szépen menedzseli a töltést. 65 wattal kezdi és szép lassan ejti vissza, ahogy egyre több dzsúz van az akkuban.
szerk.:
most nézem, hogy elvileg van ilyen beállítás gyárilag, kérdés mennyi idő kell neki amíg megtanulja, de szifonnál nekem működik, hogy egész este töltőn fixen 80%-on áll és csak az ébresztő bekapcsolása előtt 1 órával pumpálja bele a maradék 20-at. -
Süvi
őstag
válasz
v.attis #126293 üzenetére
Köszönöm, több gépet szoktam használni váltásban, kényelmes lenne, ha USB-C-vel lenne csak összekötve az adott gép a monitorral, csak zavart az állandó töltés, most tesztelem a Disharge funkciót. Lehet, hogy előfizetek a Pro változatra, hogy tudja a Dischargot clamshellben is.
-
weinmaker
őstag
válasz
v.attis #126074 üzenetére
Szerintem sokan! Többek között én is úgy voltam, ahogy te. 30 év win után váltás. Pár nap alatt megszoktam, és imádom. Én office 365-öt használok (céges előfizu), illetve photoshop. De minden gyors (sőt), szerintem ne add fel. Mondjuk én vettem külön bill, tapipadot és egeret, és dokkolóval nagy monitorhoz kötöttem, és minden külső beviteli eszközt használok. Így együtt vagy 30%-al gyorsabb lett a munkám, mint korábban.
-
SharpSA
veterán
válasz
v.attis #126078 üzenetére
Nem írtam, hogy 365 legyen neked, van egyszer fizetős hivatalos verzió is például itt.
-
törölt tag
válasz
v.attis #126078 üzenetére
YT-on van több Pages tutorial és a hivatalos user guide
-
Roland861010
veterán
válasz
v.attis #125548 üzenetére
Az a baj nálam 1 hónapig nem marad meg semmi.
Most az iskola miatt lehet nem így lesz.De havonta jönnek mennek a dolgok.
Főleg ha valamiben látok egy kis hasznot.Amúgy rendesen lehet itt is külön felhasználói fiókot beállítani mint Windows-on?
Például magamnak ugye meg az asszonynak úgy hogy ne keveredjenek a dolgaink? -
brickm
őstag
válasz
v.attis #125141 üzenetére
Infuse-t nem ismerem, nálam Plex van minden eszközön, az a home streaming szolgáltatóm.
De szerintem az elv hasonló. Leírom nálam hogy vannak az SMB megosztások.
a szerveren külön mappába vannak érkeztetve a:
Movies, Series, Music, MusicVideo, Ebook, Others -elemek.
Ezekre egy-egy külön SMB megosztás van létrehozva a saját nevével.
Így a hivatkozásom Server.cc/Music, Server.cc/Movies stb stb
Ezek egyesével felvannak véve a Plex-be, mint forrás, így kategorizálva látja őket.
Vannak globális telepítőim, egyéb anyagaim, van ami elérhető mindenki számára, van ami csak adott usernek. Ezek is külön SMB share-ek, de kikapcsolom rajta a "Browsable to Network Clients" atribútumot. Így nem listázza, de megfelelő jogosultsággal direkt megnyithatja.
Itt van rá példa:
[link] -
-
blakey
titán
válasz
v.attis #121405 üzenetére
Jelenleg minden jelszót, kártya adatot, regisztrációt a google tárol, sok regisztrációm van, amelyek konkrétan a google fiókkal lettek készítve.
Ezeket át tudom majd vinni apple platformra? Ha igen, hogyan? - minden maradhat, tudod használni a Google névjegyzéket, naptárat. Tárcába új kártyaként felviszed az adatokat, két különböző tárca, ne bonyolítsd feleslegesen.
a jelszavakat jó lenne úgy átköltöztetni, hogy azokat az ios tárolja és ne csak böngészőből érjem el. - Safariba át tudod költöztetni, ami össze van kapcsolva az iCloud-dal így szépen ott is meglesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Robogó, kismotor
- Júliusi techmontázs (2025)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest