- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vadászcsiga #85500 üzenetére
Két markáns probléma volt, és sajnos ahogy eltelt még egy kis idő kiderült, hogy egyik se javult meg.
Egyik hiba: "szelektív no-net", ez azt jelenti, hogy a sleepből való visszatérés után valamelyik alkalmazásban vagy folyamatban nincs internetelérés, míg a többiben igen. Tehát, pl. a Mail fogadja és küldi a leveleket, de a Safari szerint nincs internetkapcsolat. Vagy ez a kettő működik rendesen, de a whatsapp azt mondja, hogy nincs net stb. Akkor alattomos a hiba, amikor valamilyen háttérfolyamatot érintene, és nem veszed észre, pl. felhőszinkron.
Másik hiba: sleepből felébredés hiba: vagy fagy a gép vagy restartol sleepből. Ez akkor jött elő, ha a töltőkábel nem volt bedugva sleep közben, és utána akartam feléleszteni a gépet. Ha mondjuk pár órát volt csak lecsukva a kijelző, akkor általában nem jött elő, egy egész éjszaka viszont már igen. Szóval nagyon mélyen aludt ilyenkor
Elkezdett volna visszajönni sleepből, bekérte a jelszót, itt általában 30mp és másfél perc közötti strandlabdásra fagy, aminek a végén vagy restart van, vagy betölti a rendszert. Akár töltőről, akár akkuról.
Mindkét hiba kiküszöbölhető azzal, ha nem használom a sleepet, hanem használat után kikapcsolás, majd a következő használatkor reboot. Az a baj, hogy az elmúlt kb. 15 évben hozzászoktam, hogy a gépek képesek ilyen alvó módra, és én ezt használtam eddig.
Szerintem valamikor nyáron lesz időm arra, hogy komplett formatcés újratelepítést csináljak, addig restartolgatok majd naponta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Zen 4 a felsőkategóriában: teszten a Ryzen 7 7700X processzor
- RAM topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- MacBook Air M1 Újszerű 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4021
- Macbook pro M4, 14col, istyle gari, ezüst
- MacBook Pro M3 Pro 14,2" Asztrofekete (11/14)/18GB/512GB)
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 12CPU/18GPU 18GB/1TB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- MacBook Air M2 Megkímélt 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 85%/Magyar Bill./p4011/
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest