Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Illeszkedés? Hibátlan.
Mindenhol passzos, nem lóg, nem áll el sehol, kivágások alul profik, gombok nyomás pontja finom, a kamera gomb üveg és érzékeny, mintha nem is lenne ott semmi....
semmi gond vele.
Nomad modern leather case black.
Ez nem a klasszik bőr, aminek kemény bőrbevonatos műanyag a kerete, hanem a keretnél puha tpu, a hátlap bőr csak.
A klasszikról nem volt jó vélemény, a kemény keret miatt, megütődhet a teló ugyanúgy. A modern változat kerete elnyeli a rezgést leeséskor a puha tpu anyag miatt. -
Oké, igazad van. Tudom.
Amiről beszélek, az az Apple részéről van. Arra értem, hogy anno az ios egy nagyon buta valami volt az androidhoz képest. Most már ott tart, hogy kb.mindent is lehet állítani, plusz funkciók, dizájn. Mindig is testre szabhatóbb volt az android, az ios meg egy full fapados valami. Ezért is működött röccenés mentesen. Na ez, mára már a múlté.
Hardveresen már nem megyek bele, mert komoly riválisai vannak kínai fronton.
A véleményem és tapasztalatom is egyben az, hogy rossz irányba ment el az iPhone. Ettől függetlenül kitartok, amíg tudok, de már nem hoz lázba
-
cH1
aktív tag
Ez mennyivel korrektebb mint a redvás Alza. Szept 15. rendelés, és semmi dátumot nem hajlandóak közölni. Minden levelemre ugyan azt a semmitmondó sablon szart küldik csak. Érdeklődtem kompenzáció felől, (mivel azt a konteót gyártottam hogy azokat később szolgálják ki akik előre fizettek) de itt még válaszra sem méltattak.
Ha novemberig nem jön meg lemondom... Onann már csak 10 hónap a 18Pm-ig.
-
pengész
tag
Köszönöm, utazom holnap reggel, ahová megyek, ott is lesz Apple Store, akkor ott megnézem. Öcsém nézegeti, de eddig a tapintásról nem hallottam jókat, és ő sem. Én most Peak Design Everyday Fabric Case-t használok, ha olyan a tapintása a TechWovennek, mint a PD-nek, akkor nem olyan gáz az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- VR topik
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LG LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az összes egészségügyi adat megjelenítése , ott megtaláltam.