Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
Új hozzászólás Aktív témák
-
djszikras
tag
Sziasztok!
S24 ultráról váltanék. Segítsetek légyszi!
Torrent, film letoltés, nem apple tvre valo kivetites működik valahogy? Köszönöm! -
pengész
tag
Ha valaki esetleg rajtam kívül is küzd a vezetékes CarPlay-jel: nem mindegy, milyen kábelt használsz. A majdnem 100%-os megoldást egy rövidebb, nagysebességű adatra és nagy áramerősségű töltésre képes kábel jelentette. Azért csak majdnem 100%, mert amikor bejött az első hideg, egyszer csak második próbálkozásra jött létre a kapcsolat. Hiába kompatibilis az USB3 visszafelé, valami mégis lehet, ami miatt nem optimális körülmények (gyenge minőségű kábel) az új nem telefon nem kommunikál az autóval, ami hiába csak öt éves, de kifutóként vettem, így tulajdonképpen 11 évvel ezelőtti szinten van az USB kapcsolat minősége.
-
OmniaI900
tag
Sziasztok valahol nincs egy shortcut gyüjtemény??
-
xhege
veterán
válasz
SoupSayse
üzenetére
Én egy ideig minden évben megvettem az aktuális csúcs Samsungot (Note 9-től S23 Ultráig), illetve csúcs Pixelt is (Pixel 3XL-Pixel 7 Pro). Időnként 1-2 kínait is kipróbáltam, de valahogy mindig visszatértem az iPhonehoz. Most viszont azért nem próbálok ki mondjuk egy Samsung S25 Ultrát vagy Fold 7-et, mert lehet nagyon megtetszene…… A családot meg már nem tudnám visszatolni droid oldalra. Meg millió eszközünk van (HomePod, Apple Tv 4K stb).
-
SoupSayse
tag
válasz
The.Biker
üzenetére
Dettó. Sokszor "kizökkentem", de valahogy mindig visszahúzott a szívem.
SE2016 -> 8 Plus -> XS -> GalaxyS10+(mondjuk ezt imádtam) -> 11 Pro -> Huawei P40 Pro(szerettem a telefont, főleg a kamerát, de ugyebár az a fránya korlátozás..) -> 12 Pro -> 13 mini -> S21FE -> S22 Ultra(szerettem, csak sajnos 2 év után alaplaphibás lett) -> 15 Pro -> S25(első samsung telefon, amit utáltam. Nagyon gagyi érzet volt minden tekintetben) -> Pixel 9(amennyire dícsértek a kamerát, annyira volt baromi nagy csalódás.) -> 16 Pro -> 17 Pro. Voltak még ilyen-olyan telefonok közben, de azok gyorsan repültek, szóval le sem írom őket.
A poén az, hogy az első gen. SE azóta is megvan és hibátlan, az a munkás telefonom.

-
Oké, igazad van. Tudom.
Amiről beszélek, az az Apple részéről van. Arra értem, hogy anno az ios egy nagyon buta valami volt az androidhoz képest. Most már ott tart, hogy kb.mindent is lehet állítani, plusz funkciók, dizájn. Mindig is testre szabhatóbb volt az android, az ios meg egy full fapados valami. Ezért is működött röccenés mentesen. Na ez, mára már a múlté.
Hardveresen már nem megyek bele, mert komoly riválisai vannak kínai fronton.
A véleményem és tapasztalatom is egyben az, hogy rossz irányba ment el az iPhone. Ettől függetlenül kitartok, amíg tudok, de már nem hoz lázba
-
-
válasz
SoupSayse
üzenetére
A majmolásról annyit, hogy az ios lett olyan, mint az android. Nem teljesen, de már majdnem. Szóval inkább fordítva. Nekem pont emiatt nem tetszik már, tele nyomták marhaságokkal, ami miatt nem lesz stabil a rendszer, pont úgy, mint az androidnál. Az nem baj, hogy van csicsa, de az már igen, hogy ezek miatt meginog az a stabilitás, ami jellemezte évtizeden keresztül.
Az meg hogy mi lesz a 27-tel, majd kiderül jövő Szeptemberben.
Csak egy példa: az elkészült fotón, ha el akarok tűntetni valamit, azt ilyen gagyi módon összegányolja, elmossa, full gáz. Volt Samsumg S25 öm megjelenéskor(mondom kipróbálom), ez a funkció brutàl jól működik. Le a kalappal.
Az apple lemásolta ezt is, de f.osul.
-
SoupSayse
tag
Teljesen igazat adok neked. Mindenesetre valamit mégis nagyon jól csinálnak, mert szinte az összes gyártó próbálja őket majmolni, több-kevesebb sikerrel. Az iOS 27-ről pedig azt hallani, hogy nem sok új funkció érkezik, inkább az optimalizációra és a teljesítményre fókuszálnak majd – aztán úgyis kiderül majd mennyire jön ez össze nekik.
-
Ricardo
titán
válasz
The.Biker
üzenetére
"De nem mondja. Hanem azt mondja: ez van. Ha nem tetszik, vegyé' droidot.
"Mindig is ezt mondta, csak eddig nem hibáztak ennyit.
Mert az egy dolog, hogy a rendszer más logika alapján működik ( billentyűzet, visszalépés káosza...) és ez valakinek vagy bejön vagy nem, de a már megszokott dolgok is egyre bugosabban működnek. AI terén is lépik le őket.
Az új iOS megjelenése óta sokkal több olyat hallani/ olvasni, hogy váltani akarnak azok közül is sokan, akik már sok éve iPhone felhasználók, mert azt mondják ez az Apple, már nem az az Apple.
Azt nem gondolom, hogy ennek bármilyen hatása lesz a közeli jövőben ( még viszi a lendület a céget), és emiatt belátnák , hogy változtatni kellene, de jelenleg nem jó az irány. -
Pontos megfogalmazás. Egy egységet alkot, nem
lehet külön kezelni. Laggol ès kész....
De legalább mondaná azt az Apple, hogy: Figyu! Itt van 800ezerért egy nem laggolós szaggatós fajta, ha kell. 550-ért viszont ennyi jár. K.ss!
De nem mondja. Hanem azt mondja: ez van. Ha nem tetszik, vegyé' droidot.
-
Ricardo
titán
válasz
SoupSayse
üzenetére
A szoftver min fut?
Az csak egy dolog hogy a vas elbírná, de ha szoftveresen lekorlátozzák, akkor a telefon nem működik megfelelően. A telefon nem csak a hardverből áll. Ugyanolyan fontos(sőtt lassan már fontosabb) a szoftver is.
Mire mész az erős vassal, ha jobban dadog az egész mint egy fele olyan erős kütyün, amin rendesen meg van írva a szoftver?
A végeredmény szempontjából mindegy miért dadog, az a lényeg hogy nem úgy működik ahogy kellene.
Pedig az Apple anno az optimalizációt jól oldotta meg. Főleg, hogy nem kellett túl sok féle vasra optimalizálni.
Most úgy tűnik ez is gondot okoz.Ez az Apple, illetve a szoftverfejlesztők hibája, attól még a telefonjával nincs gond, én így értettem. "
Igen erre rájöttem, de mivel ez egységet alkot (ahogy részletesebben leírtam) így a végeredmény egy olyan készülék, amit nem jó használni.
Főleg hogy a szoftver és a hardver fejlesztése is az ő kezükben van. -
Ricardo
titán
válasz
SoupSayse
üzenetére
"Ez nem a telefonod hibája, "
" Az Apple energiatakarékossági okokból sok appnál dinamikusan csökkenti a frissítési rátát, hogy kevesebbet merüljön a készülék. "
Akkor mégis a készülék hibája.
Hiszen lekorlátozza a frissítési rátát.
Tehát a feláldozza a felhasználói élményt egy kis plusz üzemidőért. -
SharpSA
veterán
válasz
OmniaI900
üzenetére
Mert nem állítottad be:
Beállítások - Appok - Mail - Értesítések - Értesítések testreszabása
Itt fiókonként állítsd be amit szeretnél.Illetve:
Beállítások - Appok - Mail - Mail-fiókok - Új adatok begyűjtése
Itt meg legalul az "Automatikusan" helyett állítsd be valamelyik időtartamot, mert az "Automatikusan" csak töltés közben működik, alul írja is. -
OmniaI900
tag
Lenne még egy kérdésem az pedig a gyári Email app, miért nem jelezhet ha érkezik levél?
a lezárási képernyőn sem és hangal sem jelez!! -
OmniaI900
tag
Sziasztok nagyon régen volt már iPhone készülékem kb 6 eve de most ismét vásároltam egy 17 pro maxot . Nagyon sok kérdés jár a fejemben de az egyik legfontosabb az lenne hogy a billentyűzet tetejére ki lehet rakni, szám billentyűket ??? Köszönöm előre is
-
Foury
újonc
Milyen töltőt javasoltok, amivel nagyjából ki lehetne használni a 17 pro maximális töltését és itthon is kapható?
-
SoupSayse
tag
válasz
The.Biker
üzenetére
Sajnos az App Store esetében nincs ilyen lehetőség, én legalábbis nem tudok róla. Viszont a Safarit valóban lehet "kényszeríteni", hogy folyamatosan 120Hz-en fusson.
Beállítások - Appok - Safari - Haladó - Funkciójelzők -
Prefer Page Rendering Updates near 60fps (kikapcs) -
g4mer
senior tag
válasz
Sordoran
üzenetére
[link] iPhone 17 Pro Max vs Xiaomi 15T Pro Camera Comparison
Az éjszakai felvételeknél látni, hogy azért máshol megtudják oldani, hogy ne legyen ilyen szembetűnő a lens flare. (15:12-től).
Amúgy durva, hogy milyen szinten van egy 250ezres telefon, fotók minőségében bizonyos esetekben alázza a szifont, viszont videózásban elhasal azért.
-
SoupSayse
tag
válasz
The.Biker
üzenetére
Ez nem a telefonod hibája, hanem valószínűleg azt látod, hogy az app nem fix 120 Hz-en fut. Nálam például a Safari csinálta ugyanezt, amíg nem állítottam be, hogy mindig 120 Hz-en működjön. Az Apple energiatakarékossági okokból sok appnál dinamikusan csökkenti a frissítési rátát, hogy kevesebbet merüljön a készülék. A gond az, hogy emiatt görgetés közben elég “darabosnak” tűnhet a kép, mert nincs stabilan rögzítve a 120 Hz. Ugyanígy viselkedik a Facebook és a YouTube is, csak hogy két gyors példát mondjak.
-
válasz
Banderasz74
üzenetére
Nincs gond. 550ezerért ennyi jár!
Mit várunk? Olcsó húsnak híg a leve
-
Az Apple Store-ba belépek, görgetek, darabos, úgy szaggat, mint anyám a nokedlit.
-
vscotina
aktív tag
Sziasztok Az Osztrák MediaMarkt-ban 100 ezerrel olcsóbb az APPLE iPhone 17 Pro 512 GB, Deep Blue, Dual SIM mint az itthoniban. szabad ott megvásárolni? Van valami hátránya?
-
Sordoran
addikt
Én is először a narancs színnel szemeztem, végül viszont úgy döntöttem nem kell ilyen élénk színű telefon nekem. Magamnak veszem, nem kell hogy mindenki távolról lássa hogy ez a legújabb iPhone, de menő. Persze jól esnek az irigy tekintetek (egyet se kaptam még
), de maradtam a szolid mélykéknél. -
domos
senior tag
#csakanarancs
-
-
SoupSayse
tag
Kinek milyen színben sikerült beszerezni? Én Silvert akartam, elvileg az karcolódik a legkevésbé, de pont narancsban sikerült megvenni..
-
Sordoran
addikt
A vezetéknélküli töltés előnye a kényelem: nem kell kábelt dugdosni, felcuppantod és már megy is, bármikor leveheted róla stb. Cserébe ugye lassabb, nagyobb hőtermeléssel jár, és a magsafe töltő nem olcsó. Ennek ellenére nyugodtan használhatod azt is, de ha választani kell, és számodra lényegtelen melyikkel töltöd, akkor egyértelmű a vezetékes a jobb. Ha ráérsz, abból is a lassabb töltés kíméletesebb.
Én magam azt vallom azért, hogy ez egy használati tárgy, ne az határozza meg hogyan töltöd hogy melyik a jobb a készüléknek, hanem neked melyik megfelelőbb. Én 20-27W-al töltöm vezetékesen jellemzően, de a 13PM-et gyakran töltöttem magsafe töltővel is, csak a nyári időszakban használtam vezetéket hozzá. Most váltottam 17PM-re, és mivel ez már type-C csatlakozós, az meg mindig van kéznél, így vezetékesre átszoktam teljesen. -
Nescafé
őstag
sziasztok
egy kérdés vezetékes vagy vezeték nélküli töltés a jobb? -
amdboy
senior tag
Sziasztok! one előfizetőktől kérdeznék. sikerült e bármilyen módon hozzájutni 17 pro maxhoz? Ha igen hogyan? Mert hetek óta mindenhol készlethiányos. Köszi a válaszokat.
-
s.Oliv3r
őstag
Itt is megpróbálom hátha nincs mindenki jelen iPhone topikba.
Nektek nem melegszik a telefon vezeték nélküli CarPlay-el?? 16Pm és a 17Pm is csinálja. BTW a kocsi 2025ös Renault, ha ez számít. -
pengész
tag
Nos, mégsem. Ma reggel a már bebootolt infotainmenthez csatlakoztatva is Device no response hibát kaptam, autó újraindítás kellett, hogy működjön, utána stabil volt, és tegnap is végignavigáltam vele egy háromórás utat gond nélkül. Bármilyen infónak örülök, talán annak a legjobban, ha valaki egy 17 Pro vagy Pro Max készülékkel hajlandó összefutni velem egy tesztre a Szentendre - Duna Plaza útvonalon valamikor a kora esti órákban.
-
pengész
tag
Azt hiszem, kezdem megfejteni. Akkor jön elő a Device no response hiba, ha akkor csatlakoztatom kábellel a telefont, amikor még bootol az infotainment. Ez nem volt így a 11 Pro-nál (18.7), és a javítás idejére bérelt 13-nál (26.1) sem, de azok még Lightning csatlakozósak. Vagy az 26 kezeli kicsit másképp az USB-C kommunikációt, vagy az autó. Ha valaki használ vezetékes CarPlay-t, örülnék a visszajelzésének, akár privátban is.
-
cH1
aktív tag
Pont 13PM-ról váltottam, 9800 kép van a galériában, de ilyet eddig nem sikerült összehoznom.
-
-
domos
senior tag
válasz
SamiCsillag
üzenetére
Ez van csak.
-
SamiCsillag
senior tag
Sziasztok! Van külön fórum a sima 17 Pro-nak? Vagy ez van?
-
pengész
tag
A 406-os hsz-ben írtam a CarPlay problémámról. Ma estére kelve megoldódott, de, hogy mi oldotta meg, abban nem vagyok teljesen biztos.
A telefont a múlt héten leadtam az iStuff-ban, ahol fizikai behatást nem találtak (ismerték a teljes történetet), ezért gariban házat cseréltek, és ha már ott volt, újraragasztották a hátlapot, mert furcsán állt. Tegnap reggel átvétel után azonnal elő a kábel, nem megy a CarPlay. Visszamegyek, megkérem a technikust, hogy hozzon egy kábelt és egy másik telefont, a kábellel az én készülékem megy, az övé nem. A javítás idejére bérelt készülékkel simán ment minden, igaz, az még Lightning csatlakozós volt, de már 26.1-en. Frissítettem a telefont 26.0.1-ről 26.1-re, utána sem ment. Ma kipróbáltam még 4 kábellel, kettővel ment, kettővel nem. Utolsó mentsvárként töröltem a párosítást, újra párosítottam, s lőn, azóta stabil egy olyan kábellel, amivel előtte nem ment.
Tanulság: az iStuff jó hely, és a hibaelhárításnál az iOS-en is alkalmazni kell a Windows-módszert. Ez utóbbi felismerés 4,5 év problémamentes 11 Pro használat után nekem meglepetés.
-
Fotók-->kijelölés= hopp! Rezegnek egyet a képek.

-
No.01
addikt
Az uj gyari szilikon tokkal nem vagyok teljesen elegedett... A korabbiakhoz kepest szerintem sokkal csuszosabb.
Van barkinek barmi mas jo alternativaja esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mit várunk? Olcsó húsnak híg a leve
Így az enyém is sötétkék.