Hirdetés
- Bluetooth-headsetekről általában
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
mihail38
üzenetére
Annó a 14 Pro-m akksija 2023.03.09-én 100ról leesett 96%-ra 2 nap alatt. 05.24-én már 90%-os volt. 08.14-én 88, 08.18-án 86%.
Szóval rosszul emlékeztem, 11 hónapos volt.
Az Apple bevizsgálta és azt mondta, hogy ez normális jelenség. Akkor adtam el minden Apple cuccom. Most tértem vissza egy 17PM-al. Meg elkezdtem megint vásárolni minden cuccot…
-
válasz
mihail38
üzenetére
Lehet lehet de akkor is na
(majd megszokom
) Így elsö blikkre a képek már most jobbak még gyengébb fényben is mint a samunál. Én nagyon szeretem az instant dolgokat, mint pl elökapom a telót és lövök egy képet. Nyilván nem várok DSLR képet de egy jó minőséget igen. Igazából nem üt sziven a "rendszerváltás" mert nincsenek szívbe markoló appjaim, és az otthoni dolgok is mind 2 rendszeren tökéletessen futnak. -
kakuk.tamas
addikt
-
Zsolt,72
őstag
válasz
mihail38
üzenetére
VoWifi, Wifi Hanghívás: Hívj Wi-Fi-n keresztül!- Telekom lakossági szolgáltatások
- Beállítások
- Mobilhálózat
- SIM-ek
- (Szolgáltatóra böksz)
- WI-FI hívások menüpont -
joey04
titán
válasz
mihail38
üzenetére
Te valamit keversz, ismét. Valóban értem van a telefon, nem is vagyok hajlandó semmilyen töltési módot alkalmazni, ami számomra nem kényelmes (20-80, sebesség, stb). De ez egy olyan dolog, hogy ránézek és látom, nem kell figyelni. Sokat merül, így kevesebbet bír és gyorsabban degradálódik. Ez egy tény, egy probléma. Mert ugye az volt a kérdésed, hogy ez miért probléma. Hát ezért. Hogy ez kit mennyire zavar, kinek nagy probléma, kinek nem, az már szubjektív.
-
joey04
titán
válasz
mihail38
üzenetére
elmondom miért probléma. mert ha éjjel ennyit merül amikor nem nyomkodod, akkor nappal is ennyit merül nyomkodás nélkül és erre jön még rá a nyomkodás. 24 óra alatt azért ez elég sok százalék. Az iPhone üzemideje azért is jó, mert alvó állapotban jóval kevesebbet fogyaszt mint egy random androidos készülék. Nyomkodás közben is, de ott azért változó és nem minden feladatnál marad előnye. Tehát ez kihatással van az össz üzemidőre, valamint kihatással van a degradációra is, hiszen gyakrabban kell tölteni. A másik felvetés, hogy van töltő is a világon már ezzel is ki lett ütve, de azzal meg végképp, hogy sokunk nem akarja töltögetni napközben. Önmagában tehát nem az a baj, hogy 1% helyett 5-öt merül, hanem a kövtekezményei.
-
Schafranek
aktív tag
válasz
mihail38
üzenetére
Nálam más a helyzet: az én kedvezményem egy promóciós időszakhoz volt kötve, ami már ki lett vezetve, ezért, ha készüléket veszek a szolgáltatótól, akkor a jelenlegi tarifacsomagom megmarad ugyan, de már a teljes árat kell fizetnem. Ennek szeptemberben jártam utána, mivel úgy gondoltam, hogy jó lesz úgy is, ha a szolgáltatótól vásárlok. Ekkor derült ki ez a helyzet.
-
judas13
veterán
válasz
mihail38
üzenetére
Valójában semmi sem változott a lényegen igaz.
A vandál JerryRigEverything életszerű videóit meg ott kerülöm ahol tudom.
Az onnan hozott cikkeket is max csak futtában olvasom el, mert haterkedés valahol az egész (felgyújtom, ledarálom, satuba fogom szétkarcolom gyémántvágóval) ahogy hdavid1 is írja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(majd megszokom