- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Majom19
tag
válasz
joefasalasso #3624 üzenetére
Én S21fe-ről jöttem. Droidról költözős alkalmazást leszedtem simán áthúzott mindent. Alkalmazásokba újra bejelentkeztem. Ami macera pl Windows Authenticator szerver miatt nem visz át semmit Ios-re így manuálisan be kell állítani a kétlépcsős hitelesítést.
Kamera szuper, telefon eszméletlen jó! Nyilván iPad mellett nem annyira új a dolog. Mióta okostelefon ok bejöttek csak Samsungtól volt: Spica, Note4, S8, S10+, S21FE. Zártság nem számít, mert amúgy se használtam ki droidot ilyen téren. YouTube illetve streaming szolgáltatásokra meg előfizetek, mint alternatív, de nem biztonságos módszereket használjak.
Úgy 1 nap után ennyi a véleményem. -
Speedy007
őstag
válasz
joefasalasso #3626 üzenetére
Lemaradt.. IOS esetén zártabb a rendszer a BT csak "dísz" küldeni fogadni bármit nem lehet csak eszköz vezérlésre jó de ki lehet játszani pl. SendAnywhere appal itt a lényeg hogy a két eszköz egy ugyanaz a WiFi hálózaton legyen. Így ha androidról költöznél át az első indításkor tegyed mert utána a telefon nem kínálja fel már. Egyes dolgok funciók másképp és máshogy találod meg az IOS-nél. Pl. android esetén ha "lusta" vagy pötyöhni a beállításokban a WiFi-nél be tudod scennelni a WiFi hálózat QR kódját IOS esetén ilyen nincsen máshol meg kell megkeresni a QR kód scennert ami bármire jó vagy a droid esetén a kamerában ott van a dokumentum fényképezési opció IOS esetén ez el van dugva fájlkezelöben vagy a dokumentumoknál a kis menüben de ebben sokkal jobb az IOS mert pdf-ben tudja és nem fénykép formátumban így hivatalosabb. De IOS esetén a WiFi jelszavakat sem tudod megosztani amire csatlakozva van a készülék droid esetén meg igen. Egyszóval ha "ős" droidos voltál vannak dolgok amit meg kell szokni és együtt kell élni vele mert az IOS másképp működik kissé logikátlanul. Kedvencem az mikor a kínai piacos kevésbé ismert telefon gyártókat szidják a tesztelők hogy pontatlanul vagy nem helyesen fordítanak. Droid esetén Always on Display vagy AOD ként találod meg hogy a képernyő ébren maradjon az IOS esetén Mindig képernyő néven fut
-
Speedy007
őstag
válasz
joefasalasso #3624 üzenetére
Nem tudom mennyire mérvadó. Nálunk S24 van az S25 ennek a "ránc felvarott" verziója (nagyon sok különbség nincsen a kettő között) és a párom használja. Töltésben jobb kamerás képességben a 16 Pro jobb.Méretben kb. hasonlóak. Érintéses fizetésnél nem jöttem rá hogy a Samsung hogy működik Apple megoldása adja magát. Üzemmidőt nem tudok mondani mert a párom gyakran játszik rajta így esténként tölti nálam a 16 Pro 3-4 órás képernyő idővel 1.5 naponta töltöm. Ha fontos a fejlett AI funkció a Samsung jelenleg messze előrébb jár IOS-nél ez butább EU-ban és csak "ügyeskedéssel" lehet használni csak a többi funkciót ami GDPR miatt lettek le tiltva vagy korlátozva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HTPC (házimozi PC) topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- Samsung Galaxy S25Ultra 12/512GB Titanium Black Gari 2028.02.03 Samsung webáruház
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest