- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Légies iPhone halvány színei
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Majom19
tag
válasz
joefasalasso #3624 üzenetére
Én S21fe-ről jöttem. Droidról költözős alkalmazást leszedtem simán áthúzott mindent. Alkalmazásokba újra bejelentkeztem. Ami macera pl Windows Authenticator szerver miatt nem visz át semmit Ios-re így manuálisan be kell állítani a kétlépcsős hitelesítést.
Kamera szuper, telefon eszméletlen jó! Nyilván iPad mellett nem annyira új a dolog. Mióta okostelefon ok bejöttek csak Samsungtól volt: Spica, Note4, S8, S10+, S21FE. Zártság nem számít, mert amúgy se használtam ki droidot ilyen téren. YouTube illetve streaming szolgáltatásokra meg előfizetek, mint alternatív, de nem biztonságos módszereket használjak.
Úgy 1 nap után ennyi a véleményem. -
Majom19
tag
Sziasztok!
S21fe-ről váltanék i16pro 256 ra.
Ipadem van azon netezek játszok igazából nem ismeretlen számomra az Apple.
Családban inkább iphone van.
A kérdésem az, hogy fotózásra, gamingre mennyire vált be nektek a teló?
Sok probléma van vele? Melegedés nekem is a halálom.
Visszaolvasva kamera hibák kijelző stb. Kollegámnak is volt szervízben a sima 16 kamera csere többszöri szervíz, de összecseszték neki.
Tudom zártabb stb nagyon nem szabom testre a Samsungom se. Mobilfizetés, auteticator app, revo, jelszavak, jegyzet, streaming, yt és hasonlók mennének rajta.
Mennyire merjek bele ugrani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kuponkunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Légies iPhone halvány színei
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest