- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasi001
senior tag
Valaki használt már mujjo bőrtokot 16 pro max-hoz? Vélemény esetleg?
-
Sasi001
senior tag
Ez az üvegfólia (ESR Armorite iPhone 16 Pro Max) is leszedi a szöszt felrakáskor? Vagy csak simán ilyen a felhelyezése?
-
Sasi001
senior tag
Szerintem legalább annyira jó egy férfinek mint egy nőnek. Ha az a szín tetszik azt kell megvenni. Nekem pl. Natúr titán 16pm van az tetszett. Ami inkább nőies az az arany színre hasonlító, de az is megosztó, láttam már férfiaknál is.
Normális toknál időnként megtakarítva, nem karcolódik egyik sem.
-
Sasi001
senior tag
Üdv mindenkinek! Valaki használja ezeket a töltési korlátokat? 15pm-nél nem de most 16pm-nél kivételesen jól működik az optimalizált töltés, de mégis felajánlja a 90 %-os töltési korlátot miszerint az jobb lenne nekem. Lehet azért mert pont olyan esetlen, hogy egy töltéssel két napot nem megy el az én használati szokásaimmal, ezért kb. 50%-on teszem töltőre este. Segíthet valamit a 90%-os korlát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest