Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasi001
senior tag
válasz
kalmandi #2779 üzenetére
“mind ilyen
karl-guess tokok is” Ezek 2-forintot sem érnek százszor rosszabbak a gyári szilikon toknál. Gyári szilikont decembertől használom , hibátlan. Ráadásul nincs olyan tok, ami a kamera gombnál zárt. Engem zavar ha ott nyitott. Ilyen hiba volt a lányomnak is, cipzár csípte oda, akkor hiányzott belőle így egy kis darab.
-
Sasi001
senior tag
Majd ha aktuális lesz a csere akkor érdekel az ár addig bármi történhet.
-
Sasi001
senior tag
válasz
h_benjamin #2699 üzenetére
Akár lehet valami hálózat fejlesztés is.
-
Sasi001
senior tag
válasz
h_benjamin #2690 üzenetére
Se wifi se hálózat gond nincs nálam. (Telekom)
-
Sasi001
senior tag
válasz
tysonn198810 #2680 üzenetére
Szerintem nem kell bekapcsolni semmit.
-
-
Sasi001
senior tag
Azért ezt így nem mondanám, hogy szar. Gyári szilikon tokban ejtettem már le telefont, semmi baja nem volt a telefonnak. A tok az megsérült. Plusz ki van mindegyik hagyva a kamera gombnál, a gyári nincs. December óta használom de olyan mint az új. iPhone 6-tól minden évben váltok, szinte csak gyári szilikon tokot használtam. Semmi gond nem volt egyikkel sem.
-
Sasi001
senior tag
-
Sasi001
senior tag
Nekem bután néz ki ha csak a kamera lencséknél van kihagyva. Arról sem vagyok meggyőződve, hogy az jó. Azért van ott még 1-2 érzékelő.
-
Sasi001
senior tag
-
Sasi001
senior tag
Úgy látom azért a 16-os szériánál az akkumulátorok jobban sikerültek. A 15-nél azért sok bejegyzés volt, hogy 20-40 ciklus környéken már esett a kapacitás.
-
Sasi001
senior tag
-
Sasi001
senior tag
Minden iPhone-t optimalizált töltéssel töltöttem, de úgy látom, hogy nem szerette egyik sem mert mindegyik akku hamar degradálódott. Mondjuk nekem valamiért úgy töltötte, hogy hajnal háromra feltöltötte, holott mindig reggel 6-kor vettem le töltőről. Most decemberben vettem a 16pm-ot, itt változtattam a töltési szokáson, kiváncsi leszek az eredményre.
-
Sasi001
senior tag
Erre találtak ki az optimalizált töltést, lassítja az akkumulátor degradálódását, de mint a szóban benne is van lassítja, de nem tesz jót neki, hogy egész éjszaka töltőn van. Ha rákeresel, sokat lehet olvasni a témában. IPhon 6-tól minden évben váltottam, próbálgattam a töltési módszereket tisztában vagyok vele mi a jó és mi nem. De mindenki úgy tölti ahogy neki kényelmes. Ja és amikor az optimalizált töltést használtam minden telefonom 1-éves korára átlag 93%-on volt. Aki össze vissza töltötte de nem egész éjszaka azoknak meg 100% volt az akku kapacitás 1-évesen.
-
Sasi001
senior tag
válasz
h_benjamin #2437 üzenetére
Miért lenne fura? Összesen 14X merítetted le 100-ról 0-ra.
-
Sasi001
senior tag
válasz
PlayMax #2432 üzenetére
“Am 20 és 80 között tartva többet kell tölteni a telefont ,így sztem hamarabb tönkre is megy.”
A töltési ciklusok száma ugyanannyi. 1 töltési ciklus= 1-teljes feltöltés-lemerítés. Mindegy, hogy hányszor rakod töltőre. A 100-on tartást nem szereti az akku, meg a 20% alá merítést.
-
Sasi001
senior tag
válasz
Zozzer888 #2423 üzenetére
Éveken keresztül 100-ra töltöttem, de most kipróbálom 90-es korlátot, mert bőven elég, 100-nál viszont nem megy el a felhasználási szokásommal 2-napot. Egy telefonom sem volt még 100-as kapacitáson 1 éves korában. Kiváncsi leszek, hogy valamit számít-e ha nincs 100-ra töltve.
-
Sasi001
senior tag
Még jó, hogy a családi fotókhoz nem kell a makró. Ez kb. a felhasználók 1%-át érinti. Az az 1%-ék pedig vegyen hozzá megfelelő eszközt. Az iPhone modelleket egyéb értékes tulajdonságai és kezelhetősége miatt vásárolják az emberek nem ilyen hülyeségek miatt. Elég unalmas már ez a téma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged