Hirdetés
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Netfone
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
Sziasztok!
A Watch Ultra topicban második napja várok választ, ott sajnios nem tött. Mivel iPhone16 pro készülékkel használom, beteszem ide is. Ha sért valami szabályt / vagy valakit, kérem, hogy a Moderátor törölje és egyben elnézést kérek.
--
"... Biztosan nagyon basic dolog, de valami még mind a mai napig nem megy nekem:
1) Ha azt szeretném, hogy se a telefonom, se az órám ne adjon hangot (hívásnál csörgés), akkor ezt a legegyszerűbben hogy érhehtem el? (Most némítom a telefont is, meg az órát is; ez így béna).
2) Hogyan lehet (meg lehet-e) megoldani azt, hogy amit a telefonon beállítok csengőhangnak (semmi különös, az iPhone alaphangjai közül valami), ugyan azzal a hanggal csörögjön az óra is? (Erre az óra beállításoknűl egy "iPhone türözése" opciót kiválasztottam, de az valami más lehet, eltérő a csöngés).
Köszi előre is, üdv!"
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro 128GB Black Media Markt garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Proarcher99 részére ! Apple iPhone 16 Pro + AirPods Pro 2 Újszerű állapotban
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest